Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvių šunų veislės

QUOTE(takemyscars @ 2015 01 29, 13:56)
Aš taip pačiai norėčiau paklaust apie dalmatinus. Žaidė dalmatino kalytė su mano baisia pavojingo šuns mišrūne. Ir kai čiupo netikėtai už snukio maniškei

QUOTE(*Elia* @ 2015 01 29, 14:28)
Jo, del dalmantinų pritariu  drinks_cheers.gif  - ne kartą dantis šiepė, dar manau

Kaimynes ale dalmantine mano senolei taksytei sona perreze...laime kale be ilciu buvo, tai atsipirkom tik 7 siulem...kas "idomiausia", kad seimininke per keleta metru "nemate" kas vyksta ir net "negirdejo" tiesiogine to zodzio prasme skerdziamo suns klyksmo...
----------------
To durno saraso tikrai nereik, bet kaip priverst durnus seimininkus nepaleist savo neaukletu agresyviu, ypac dideliu sunu bet pavadziu ir antsnukiu doh.gif aisku, uzknisa ir kaip mazgiai kabinejasi, bet sutikit, ju padaroma zala kur kas menkesne nei 30-40kg sveriancio nevaldomo keturkojo...
Atsakyti
Labai mėgstu mokslu pagrįstus argumentus smile.gif MOKSLINIS STRAIPSNIS
Įdomiausia skiltis rezultatai, bet manau verta viską perskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 01 29, 13:56)
Aš taip pačiai norėčiau paklaust apie dalmatinus. Žaidė dalmatino kalytė su mano baisia pavojingo šuns mišrūne. Ir kai čiupo netikėtai už snukio maniškei

QUOTE(*Elia* @ 2015 01 29, 14:28)
Jo, del dalmantinų pritariu  drinks_cheers.gif  - ne kartą dantis šiepė, dar manau

Kaimynes ale dalmantine mano senolei taksytei sona perreze...laime kale be ilciu buvo, tai atsipirkom tik 7 siulem...kas "idomiausia", kad seimininke per keleta metru "nemate" kas vyksta ir net "negirdejo" tiesiogine to zodzio prasme skerdziamo suns klyksmo...
----------------
To durno saraso tikrai nereik, bet kaip priverst durnus seimininkus nepaleist savo neaukletu agresyviu, ypac dideliu sunu bet pavadziu ir antsnukiu doh.gif aisku, uzknisa ir kaip mazgiai kabinejasi, bet sutikit, ju padaroma zala kur kas menkesne nei 30-40kg sveriancio nevaldomo keturkojo...
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2015 01 29, 16:20)
Labai mėgstu mokslu pagrįstus argumentus  smile.gif  MOKSLINIS STRAIPSNIS
Įdomiausia skiltis rezultatai, bet manau verta viską perskaityti  smile.gif

Lietuvoje visu pirma reikia testuoti busimus sunu seimininkus-visose tose situacijose,
Atsakyti

Lietuvoje visu pirma reikia testuoti busimus sunu seimininkus-visose tose situacijose,

drinks_cheers.gif pritariu
Man atrodo, kad pas mus agresyviausi žmonės.

Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 29, 16:19)
bet kaip priverst durnus seimininkus nepaleist savo neaukletu agresyviu, ypac dideliu sunu bet pavadziu ir antsnukiu  doh.gif

Nereikia nė šuns paleisti. Mes tris siūles turim nuo akitos, kuri buvo ant pavadžio, šalia šeimininkės. O šeimininkė, vietoj to, kad prisiimtų atsakomybę, norėjo pasišalint.
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2015 01 29, 16:52)

drinks_cheers.gif  pritariu
Man atrodo, kad pas mus agresyviausi žmonės.

visai ne i tema biggrin.gif
jusu avatare aviganis, gal juos auginat? smile.gif
Atsakyti
wub.gif A gal vel grieztai,kaip sovietmeciais,kada be antsnukiais negalima buvo sunu laikyti net paroduose ivesti grieztai --privalomai paroduose antsnukius g.gif A dabar baisu ir parodose su mazu ar jaunu suniu praeiti su pavadeliu schmoll.gif Jei isvest i lauka gamtiniu reikaliuku savo 5 metu grifona nesu ant ranku,nes jis nekence suaugusiu patinu po to ,kaip Druskinikuose buvo uzpultas dviejiu standartiniu taksu, verysad.gif Ir seimininke labai isizeide isgirdus is mano jupu ......pip ....pip internacionaliniai..... schmoll.gif Toks maziukas ir pats gali ispravakuoti kitu patinu agressija,bet toki suni lengva suvaldyti,stambiu veisliu nelabai ir kitakart spesi ir lie pridaro bedu doh.gif wub.gif Agnyte ,jums labai uzjauciu del mergytes! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 01 29, 18:22)
visai ne i tema biggrin.gif
jusu avatare aviganis, gal juos auginat? smile.gif

Auginau. Spalį mano mergytė išėjo į vaivorykštės šalį.
Suvaldyti galima bet kokį šunį, jei sugebi 4u.gif
Jei nesugebi, tada kita kalba.
Mano VA nekentė pekinesų, nes mažą ne kartą buvo užpuolę, bet kad suėstų kokį, nei karto nedaleidau, nors visą gyvenimą vedžiojau be antsnukio.
Šiaip šlykštu kai mažieji puldinėja, provokuoja, o šeimininkam nedaeina, kad pavadį ir antsnukį irgi turėtų segėt, jei laiko savo skalyjantį padarą šunimi biggrin.gif . Na gerai, bent pavadį smile.gif
Tiesa, apie agresyvias veisles iš patirties: Kai lankėm dresavimo aikštelę, dažnai važiuodavom (užmiestyje) kartu su vaikinu, kuris augino stafordšyrą, su jų mašina. Tai įlipus manoji dar ir paurgzdavo, dėl platenės sėdynės, tuo tarpu kai stafukas buvo pasiruošęs užbučiuot wub.gif
Ir tokių patirčių - ne viena.
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2015 01 29, 19:37)
Auginau. Spalį mano mergytė išėjo į vaivorykštės šalį.
Suvaldyti galima bet kokį šunį, jei sugebi  4u.gif
Jei nesugebi, tada kita kalba.
Mano VA nekentė pekinesų, nes mažą ne kartą buvo užpuolę, bet kad suėstų kokį, nei karto nedaleidau, nors visą gyvenimą vedžiojau be antsnukio.
Šiaip šlykštu kai mažieji puldinėja, provokuoja, o šeimininkam nedaeina, kad pavadį ir antsnukį irgi turėtų segėt, jei laiko savo skalyjantį padarą šunimi  biggrin.gif . Na gerai, bent pavadį  smile.gif
Tiesa, apie agresyvias veisles iš patirties: Kai lankėm dresavimo aikštelę, dažnai važiuodavom (užmiestyje) kartu su vaikinu, kuris augino stafordšyrą, su jų mašina. Tai įlipus manoji dar ir paurgzdavo, dėl platenės sėdynės, tuo tarpu kai stafukas buvo pasiruošęs užbučiuot  wub.gif
Ir tokių patirčių - ne viena.

visi auginti sunys buvo priglausti, vienam -kraujo vezys, kitas-uzaugo per didelis-atidavem i kaima, bendraujam su tais zmonemis-sake- liuks, o dabar turim vel is gatves-jam jau14 metu. Salia augo stafas, labai jau as jam patikau-tikrai uzbuciuotu negyvai. Nei vienas nei kitas nepuldavo i atlapus, seimininkas vazinejo i dresuros pamokas, man pakako keliu pamoku, stabilus suo, o gal musu seima rami smile.gif Stafulis susirgo babezioze, nieko negalejo padaryti vetai, as svetimas zmogus leisdavau vaistus ju namuose, patys seiminkai bijojo, o is suns jokios agresijos, net neziurejo kreivai.
Ka bekalbeti apie sunis, jei kaimynai nesisveikina, jei autobuse alpsta zmogus-niekas nereaguoja, tai va,
ar vel auginsite avigani? smile.gif
Atsakyti
Nuo aviganio kol kas susilaikysim, nors turėjom nuostabų šunį - buvo be galo pasisekę.
Kadangi gyvenam bute, o aplinkiniai žmonės piktėja - puola šunis "aplot" kur didesnį pamatę, rinksimės mažesnį - cvergšnaucerį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2015 01 29, 21:51)
Nuo aviganio kol kas susilaikysim, nors turėjom nuostabų šunį -  buvo be galo pasisekę.
Kadangi gyvenam bute, o aplinkiniai žmonės piktėja - puola šunis "aplot" kur didesnį pamatę, rinksimės mažesnį - cvergšnaucerį  biggrin.gif

puiki veisle, sekmes jums ir jusu seimai 4u.gif
Atsakyti