Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvių šunų veislės

QUOTE(Eve... @ 2010 12 12, 11:58)
Durnynas... doh.gif

Tai jau tikrai, kaip ir gatviu valymas...Belieka pasidziaugt, kad ne JAV gyvenam, nes berods ten net VA ir ciau prie tu "agresyviu" priskiriami schmoll.gif
Atsakyti
Bet tai ten vistiek labai plačiai VA auginami, matyt ten nėra taip sunku tuos leidimus gauti, ta prasme sąlygos mokytis geresnės sudarytos, kursai visoki ir pan, o čia... doh.gif

Mane tai labiausiai prajuokino kai berno zenenhundus pamačiau Ukrainos agresyvių sąraše lotuliukas.gif Nei juoktis nei verkti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2010 12 12, 12:08)
Mane tai labiausiai prajuokino kai berno zenenhundus pamačiau Ukrainos agresyvių sąraše  lotuliukas.gif  Nei juoktis nei verkti... unsure.gif

Na va, matot, ne "durniausioj" saly gyvenam biggrin.gif
Kaip jums sitie duomenys http://agiesha.bloga...s-sunys-15.html g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 12 gruodžio 2010 - 11:19
QUOTE(goshke @ 2010 12 11, 22:31)
O kaip tiem senukam baigesi? Uzmigde???  blink.gif

Iki galo nezinau kaip baigesi.As daviau klubo numeri,jie skambinosi ,del ekspertizes,nustatyti sunu veisle doh.gif blink.gif kad galetu gauti kazkokia pazyma jog sunys nera kaukazo aviganiai lotuliukas.gif
Berods viskas gerai ten baigesi.Ta furija nusprende jog ten kaukazai,tai reikejo oficialios pazymos jos ismislui paneigti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo basia: 12 gruodžio 2010 - 13:30
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 12, 11:50)
kažkodėl kuo labiau skaitau tuo labiau atrodo, kad kažkas, o gal toji ponia dedasi gražius pinigus sau į kišenę....

šita sužinosiu rytoj, nes kvietime nurodyta pirmadienio data. parašysiu kaip ten viskas baigsis. Nes čia pas mus buvo toks incidentas, įėjo vietinis kaimo alchašikas į kiemą ir mūsų azijatė senė (pavyzdys kitiem šunim kaip reikia dirbti teritorijoj!), tą pijokėlį gražiai pažymėjo į koją. Aš jį nuvežiau į ligoninės priimamąjį kad uždėtų kokią siųlę, nes buvo plėštinė žaizda. Ligoninėj sužymėjo kad šuo įkando privačioj teritorijoj, ir kad šuo skiepytas (jokios veislės neklausė ir pan). Po kelių dienų paskambino vet-as iš veterinarijos tarnybos kad šiandien (tą dieną kai skambino) atvažiuos, reiks užpildyt karantinavimo aktą. Nu reiks tai reiks, suprantama, pasiutligės profilaktikai. Kai paklausė kur gyvenam, nupasakojau, ir jis pasirodo gerai žinojo mūsų kiemą (gal kada mano anytos karves gydė, nžn). Veterinaro taip ir nesulaukiau, bet po kelių dienų gavau laiška iš savivaldybės už neleistinų šunų laikymą blink.gif
Atsakyti
Tai va, nuvežiau aš šiandien šunų dokumentus, įrodyti kad jų veislė neįtraukta į agresivių sąrašą. Šiuo atžvilgiu įtikinau, bet ji begalo stengėsi ieškoti visko prie ko prisikabinti, pasirodo aš nesu šunų įregistravusi savivaldybėje, kažkaip visada maniau kad registruojami tik miestuose gyvenantys, ne kaimuose, bet pasirodo ne, ok- my misstake... jei reik- užregistruosiu, bet čia dar ne viskas, kai per kažkokius informatorius sužinojo jog mes turime veislyną (išsiaiškino net tikslų azijatų skaičių + 1 spanielis), skambino į sveikatos apsaugos ministeriją, ten jai pasakė kad veislynas turi būti įregistruotas maisto ir veterinarijos tarnyboj, skambino į maisto ir vet. tarnybą išsiaiškint, pasirodo jokio veislyno ten nėra įregistruota, štai kokie mes blogi. Aš jai aiškinu kad visi šunys, taip pat ir veislynas yra įregistruoti LKD, kur kasmet moku atitinkamą mokestį, bet... pasirodo jai tai nė motais. Tai va, ryt važiuosiu į veterinarijos inspekciją "užregistruot" veislyną, ar dar kas nors ten yra įregistravę savo veislynus? nes pirmą kart šitai girdžiu... unsure.gif

Žinot ką inspektorė Marijona Čeikauskienė man dar pasakė? Kad dienos metu šunys privačioj valdoj privalo būt uždaryt į voljerus, ir paleidžiami tik naktį blink.gif blink.gif blink.gif Aš atsiverčiau savivaldybės šunų laikymo taisyklės, ir ką- pasirodo pati inspektorė supratimo neturi kaip šunys turi būti laikomi privalčioj valdoj, štai citata "Uždarojoje savininko valdoje šunys gali būti nepririšti, tačiau prie įėjimo į valdą (išskyrus namus, butus) turi būti pakabintas įspėjamasis ženklas ir užrašas ". Nu ir ką gavot..? Dar papildomai skambino į veterinarijos tarnybą, kad atsiūstų veterinorių patikrinti skiepų pasus, vo. Bet dėl šito aš rami.
Atsakyti
Be zodziu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2010 12 13, 19:24)
Tai va, nuvežiau aš šiandien šunų dokumentus, įrodyti kad jų veislė neįtraukta į agresivių sąrašą.

Ciocia valdžią pajuto. Košmaras, niekam nelinkiu su tokia susidurt. Užjaučiu labai labai console.gif
Atsakyti
Aš manau, rašykit jūs skundus į visas įmanomas instancijas prieš tą moterėlę. Turės užsiėmimą ir paliks jus ramybėj.
Niekas neregistruoja veislynų veterinarijos tarnyboje. Nėra tokio įstatymo. Veislynas - ne ferma.
Jei reikalauja verstis per galvą - tegu pateikia įstatymą, o ne skambinėja po visokias instancijas.
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2010 12 12, 14:46)

nu ir kodėl manęs neapleidžia mintis, kad pasiūlius pora šimtų litų tai moterėlei visas alasas greit baigtųsi? rolleyes.gif ( gink dieve nesiūlau, aš prieš korupciją ) tik man čia atrodo toks išsidirbinėjimas net ne pagal jokius įstatymus pinigų norėjimas ir bandymas ieškot kvailių rolleyes.gif ( ta prasme, kurie sumokėtų poniai nemažai, o ji juos kurį laiką paliktų ramybėj )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 13 gruodžio 2010 - 19:16
QUOTE(goshke @ 2010 12 13, 20:24)
Tai va, nuvežiau aš šiandien šunų dokumentus, įrodyti kad jų veislė neįtraukta į agresivių sąrašą. ...................

Neliudna gyventi, kai tokie ispruse valdininkai sedi, a? g.gif . Gerai, kad maniske dazniausiai su sembu maiso, tai rami galva biggrin.gif . Tik kai registravau ja seniunijoje, tai iskart paprase kaimynu sutikimo. As klausiu - kokiu teises aktu remiantis jus is manes to reikalaujate? Sako, kad musu savivaldybes gyvunu laikymo taisyklese taip parasyta. O as kuo puikiausiai zinau, kad ten to parasyta nera doh.gif . O man tada sako, kad be sutikimo neregistruos suns. Na ir neregistruokit sakau, bet man rastiskai pateikit atsisakyma ir jo priezastis, kad as, iskilus problemai, jog mano suo neregistruotas, tureciau ka parodyti. Tai suo iskart buvo itrauktas i registra, be jokiu tolesniu sneku lotuliukas.gif .
P.S. Atsiprasau uz svepla teksta, bet kazkodel neisijungia LT kalba...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 13, 20:14)
QUOTE(goshke @ 2010 12 12, 14:46)

nu ir kodėl manęs neapleidžia mintis, kad pasiūlius pora šimtų litų tai moterėlei visas alasas greit baigtųsi? rolleyes.gif ( gink dieve nesiūlau, aš prieš korupciją ) tik man čia atrodo toks išsidirbinėjimas net ne pagal jokius įstatymus pinigų norėjimas ir bandymas ieškot kvailių rolleyes.gif ( ta prasme, kurie sumokėtų poniai nemažai, o ji juos kurį laiką paliktų ramybėj )

jei būtų ir šeimininko kažkokios kaltės, tai gal tada ir gali pinigus siūlyt, bet dabar blink.gif Lai eina ji... toli, toli... doh.gif
Atsakyti