Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvių šunų veislės

QUOTE(Agnnyte @ 2015 10 27, 10:55)
O gal tiesiog pats laikas nebeskirstyt šunų į krokodilus ir sūtraukas, nekelti jų į juodus sąrašus, o imti ir pripažinti, kad VISI turėtų laikytis įstatymo vienodai ir palaidi būti tik saugiose vietose, o pikti būti su antsnukiais ir ant trumpo pavadžio ir dzin, koks jo dydis. Tada ir jorkiūūūkai parduotuvėse išnyktų bent tol, kol jose nebūtų leidžiama vaikščioti ir dideliems šunims, o dresūra taptų "norma" ne tik dideliems, bet ir mažesniems.

Dėl parduotuvių tai žiauriai perdedat biggrin.gif Norėčiau pamatyti kaip jūs užtikrinate, kad didelis patinas, kurio nesusipakuosi ant rankų ar į tašę, nepažymėtų kokio kampo? Prie parduotuvės pampersą uždėsite? lotuliukas.gif Arba kad prekės kokios nenutvertų? Antsnukį maukšlinsite prie įėjimo?
Į reikalą visada galima pažiūrėti kitu kampu. Jei didelis šuo atneša tiek nuoslaudų ir neapykantos bei pavydo, ar nepaprasčiausiai nusipirkti mažesnį? mirksiukas.gif Gal labai teigiamai nustebintų jus tai, pamatytumėte kokie jie faini ir kiek daug džiaugsmo teikia ir kiek daugiau patogumo ax.gif smile.gif
Atsakyti
nu ir kas pasikeis, pas mane cvergšnauceris ir belgas-vienodai auginu, vienodai vedžioju, dresuoju irgi, neišskiriu visiškai, nes man jos paprasčiausiai ŠUNYS, kuriems galioja tos pačios taisyklės, nepaisant ūgio skirtumo. O visi kas turi mažas veisles ir yra prieš dideles, nu sorry, tokių šunų man tiesiog gaila, nes tokie šeimininkai juos augina LABAI neatsakingai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 27, 12:35)
Dėl parduotuvių tai žiauriai perdedat biggrin.gif Norėčiau pamatyti kaip jūs užtikrinate, kad didelis patinas, kurio nesusipakuosi ant rankų ar į tašę, nepažymėtų kokio kampo? Prie parduotuvės pampersą uždėsite? lotuliukas.gif Arba kad prekės kokios nenutvertų? Antsnukį maukšlinsite prie įėjimo?
Į reikalą visada galima pažiūrėti kitu kampu. Jei didelis šuo atneša tiek nuoslaudų ir neapykantos bei pavydo, ar nepaprasčiausiai nusipirkti mažesnį? mirksiukas.gif Gal labai teigiamai nustebintų jus tai, pamatytumėte kokie jie faini ir kiek daug džiaugsmo teikia ir kiek daugiau patogumo ax.gif  smile.gif

Ar ne paprasciau butu savo sunis auginti taip kad su jais butu patogu gyventi visiems? Man su savo sunimis patogu,galiu lankytis visur,net ir parduotuvese ir prie viso to be pavadzio smile.gif Tiesa,pries sita kale turejau kale kuri i kioskeli apsipirkt nueidavo viena smile.gif O jus man sakot maza pirkit ,mazas nepanes mineralinio kai labai reik ir pats nueit negali lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sancta @ 2015 10 27, 12:16)
Ar ne paprasciau butu savo sunis auginti taip kad su jais butu patogu gyventi visiems? Man su savo sunimis patogu,galiu lankytis visur,net ir parduotuvese ir prie viso to be pavadzio  smile.gif Tiesa,pries sita kale turejau kale kuri i kioskeli apsipirkt nueidavo viena  smile.gif  O jus man sakot maza pirkit ,mazas nepanes mineralinio kai labai reik ir pats nueit negali  lotuliukas.gif

tai kad aš ne jums tą sakiau biggrin.gif
Atsakyti
visa sita diskusija tik parodo kad mazu sunu seimininkai niekad nesusitars ir neras jokiu kompromisu su "agresyviai" atrodanciais.
na cia skonio reikalas visikai. skonio ta prasme, kad vieni nori suns deka pasijausti galingesni, labiau savim pasitikintys (nesakau kad tai taisykle-bet tai daznai taip yra. ). mazu sunu seimininkai irgi turi labai aisku savo charakteri. uztenka nueiti i sunu paroda ir paziureti kokio sudejimo/apsirengimo/aksesuaru/automobiliu zmones atsiveda vienokius ir kitokius sunis...daugumos ( nesakau kad 100%) atveju sunys labai jau atspindi seimininkus. na sorry bet niekad nemaciau fifiskai atrodancios panos su kaukazu.
ir kiekvienas lyg bando irodyti, kad butent jo pasirenkimas vienokios ar kitokios veisles yra visikai teisingas. o visi kiti seip gyvenime apsiriko smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 10 27, 14:16)
visa sita diskusija tik parodo kad mazu sunu seimininkai niekad nesusitars ir neras jokiu kompromisu su "agresyviai" atrodanciais.
na cia skonio reikalas visikai. skonio ta prasme, kad vieni nori suns deka pasijausti galingesni, labiau savim pasitikintys (nesakau kad tai taisykle-bet tai daznai taip yra. ). mazu sunu seimininkai irgi turi labai aisku savo charakteri. uztenka nueiti i sunu paroda ir paziureti kokio sudejimo/apsirengimo/aksesuaru/automobiliu zmones atsiveda vienokius ir kitokius sunis...daugumos ( nesakau kad 100%) atveju sunys labai jau atspindi seimininkus. na sorry bet niekad nemaciau fifiskai atrodancios panos su kaukazu.
ir kiekvienas lyg bando irodyti, kad butent jo pasirenkimas vienokios ar kitokios veisles yra visikai teisingas. o visi kiti seip gyvenime apsiriko smile.gif))

O pvz as, is vis nematau poreikio ir prasmes su kazkuo tartis,tiesiog man vietos po saule pakanka kad ir kaip ten kas negraziai beatrodytu.Kompromisas turi but vienas,neperzengt padorumo ribu ir nelandziot i svetima erdve,ABIEM PUSEM.
P.S.fifiškai atrodanti pana negali but su kaukazu,o kaip gi manikiuras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sancta @ 2015 10 27, 14:18)
neperzengt padorumo ribu ir nelandziot i svetima erdve,ABIEM PUSEM.

Bet tai utopija, to niekada nebus ir tai galioja ABIEMS PUSĖMS. Aš būna netgi akivaizdžiai duodu kelią, kad tik eitų greičiau į priekį (ypač su dideliu šunimi, kad mano mažam nekiltų grėsmė), tai žiūrėk dar tyčia neina, stoviniuoja, lūkuriuoja. Kartą priėjau, nes šuo neatrodė agresyvus ir klausiu kodėl taip durnai elgiasi? Sako, tai mano šuo geras, draugauti nori. Sakau, tai tu ponuli nesupranti, kad jei aš neinu, duodu kelią, tai gal mano šuo nenori??? Ir koks gi draugavimas tarp kokių 35 kg svorio skirtumo šunų???

Durnių buvo ir bus. Tokios temos nieko nekeičia, tik nesusilaikai žmogus ir įsikiši, kai pamatai neadekvatų postą, kaltininantį tik vieną kurią pusę.
Atsakyti
QUOTE(Sancta @ 2015 10 27, 15:18)

P.S.fifiškai atrodanti pana negali but su kaukazu,o kaip gi manikiuras  blink.gif

Sancta, dabar taip parasete kad manikiuras lyg blogai lotuliukas.gif
arba yra fifiskumo rodyklis.
Kiekviena tvarkinga moteris privalo rupintis savo isvaizda, arba bent siekti to.
Deje dazna tarp sunininku (neiskirsiu veisles) , ju sunys atrodo daug daug geriau nei seimininkai.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 10 27, 15:37)
Sancta, dabar taip parasete kad manikiuras lyg blogai  lotuliukas.gif
arba yra fifiskumo rodyklis.
Kiekviena tvarkinga moteris privalo rupintis savo isvaizda, arba bent siekti to.
Deje dazna tarp sunininku (neiskirsiu veisles) , ju sunys atrodo daug daug geriau nei seimininkai.

Manikiuras yra labai gerai ir grazu,tiesiog negalejau jo tureti nes pas mane vokieciai.Viena kart suniukas pavadeli taip truktelejo kad manikiuras uzsiraitojo i kita puse,teko rinktis,manikiuras ar vokieciai.Todel ir turiu omeni,kad zmones prioritetus susidelioja ,gal ir fifa noretu to kaukazo ale... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 27, 15:25)
Bet tai utopija, to niekada nebus ir tai galioja ABIEMS PUSĖMS. Aš būna netgi akivaizdžiai duodu kelią, kad tik eitų greičiau į priekį (ypač su dideliu šunimi, kad mano mažam nekiltų grėsmė), tai žiūrėk dar tyčia neina, stoviniuoja, lūkuriuoja. Kartą priėjau, nes šuo neatrodė agresyvus ir klausiu kodėl taip durnai elgiasi? Sako, tai mano šuo geras, draugauti nori. Sakau, tai tu ponuli nesupranti, kad jei aš neinu, duodu kelią, tai gal mano šuo nenori??? Ir koks gi draugavimas tarp kokių 35 kg svorio skirtumo šunų???

Durnių buvo ir bus. Tokios temos nieko nekeičia, tik nesusilaikai žmogus ir įsikiši, kai pamatai neadekvatų postą, kaltininantį tik vieną kurią pusę.

As beje elgiuosi taip kaip jus ir va emiau ir padariau isvada,kad sitoj temoj kompromiso mes nerasim nes nesijauciam kalti ir šunininkų temoj tu atsilupusiu buduliu tiesiog nera.apibendrinti negalim,mazas didelis ,nes tiesiog mes cia esantys nepriklausomai nuo suns dydzio elgiames padoriai.Ir kada va beda pirstu tau i aki sakydamas kad tavo suo del ugio turi su pančiais but vedziojamas ar del to kad jis mazas gali ant galvos visiem kakot,jauciames isizeide ir viska suasmeninam.Te visiem baliona ir gyvenam draugiskai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sancta @ 2015 10 27, 15:55)
Ir kada va beda pirstu tau i aki sakydamas kad tavo suo del ugio turi su pančiais but vedziojamas ar del to kad jis mazas gali ant galvos visiem kakot,jauciames isizeide ir viska suasmeninam.Te visiem baliona ir gyvenam draugiskai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tarp slidininku yra nerasyta taisykle -kas iciuozia is nugaros(galo) visada kaltas...(su atitinkanciom pasekmem, dazniausiai finansinem)
nesvarbu kad is paskos gali buti vaikas, ar nemokantis, ar mokantis, ar invalidas ar betkoks ir t.t.

didelis suo(o jei dar ir suurzge, o jei dar ir stipresnis ir didesnis uz zmogu) visada bus kaltas...seimininkams reikia susitaikyti su tuo -ir laikytis atokiau nuo nelaimes savo galvai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 27 spalio 2015 - 15:07
QUOTE(looo @ 2015 10 27, 16:06)
Tarp slidininku yra nerasyta taisykle -kas iciuozia is nugaros(galo) visada kaltas...(su atitinkanciom pasekmem, dazniausiai finansinem)
nesvarbu kad is paskos gali buti vaikas, ar nemokantis, ar mokantis, ar invalidas ar betkoks ir t.t.

didelis suo(o jei dar ir suurzge, o jei dar ir stipresnis ir didesnis uz zmogu) visada bus kaltas...seimininkams reikia susitaikyti su tuo -ir laikytis atokiau nuo nelaimes savo galvai...

Ir vel is naujo trolinat.Nu kaip laikytis nuo tos nelaimes jei ta nelaime pati i tave atlekia ?
Atsakyti