Ne noras o tvarka, ir isyatymo pazeidimas:)
Taipat visad skambinu kai pastebiu girta vairuotoja, kai degina lauzus parko zonoje, ir musasi gatveje- nu sorry guys tvarka yra tvarka:) ne as tuos istatymus del sunu sumasciau, bet as jiems pritariu:) tik dar labiau sugreztinciau jei butu mano valia....
Jus kaip tie medziotojai, kuriems vis grieztina tvarka, tik i savo vartus:)
QUOTE(looo @ 2015 10 24, 09:07)
Noras noras. Jeigu fobijos, atsiprašau, NORO, nebūtu, nerūpėtu tie šunys. Beje, pagal galiojančias gyvūnų laikymo taisykles, VILNIUJE galima šunį vesti be antsnukio, jeigu jis yra išsilaikęs socializacijos testą. Tai kokį įstatymą jų šeimininkai pažeidžia?
QUOTE(Rodnega @ 2015 10 24, 09:45)
Aš turiu fobiją dviračiams, bet kažkodėl tai neskambinu policijai kiekvieną kartą, kai dviratininkas važiuoja ne dviračio taku, parke, kur pilna vaikų. O gal reikėtu? Tai gi gali nuskriausti?
rimta fobija. Prieš gerą mėnesį girtas kaimynas rėžėsi su dviračiu į kelkraščiu ėjusią moterį su vaikais. Moteris patyrė itin skaudžių sužalojimų. Ilgą laiką teko gulėti ligoninėje.
QUOTE(Rodnega @ 2015 10 24, 10:13)
Noras noras. Jeigu fobijos, atsiprašau, NORO, nebūtu, nerūpėtu tie šunys. Beje, pagal galiojančias gyvūnų laikymo taisykles, VILNIUJE galima šunį vesti be antsnukio, jeigu jis yra išsilaikęs socializacijos testą. Tai kokį įstatymą jų šeimininkai pažeidžia?
nepažeidžia jokio, tik parodo savo neišprusimą. Bet čia yra atskira kategorija tokių, kurie nepaskundę negali gyventi.
QUOTE(coccinella @ 2015 10 24, 00:22)
Nu bet jau diskusija i visiskas lankas nusivaziavo :oh zmones laikantys sunis ir juos auginantys visiaki nekelianciais pavojaus visuomenej vistiek lieka kalti, nes tai suo per didelis, tai dantu perdaug, tai ne tam sarasui priklauso.... Lietuvoj gal jau pilnatis, kad sunofobikai visai nebesupranta kas parasyta :D
Loo, tureti fobija labai sveika?!?!? ir normalu?!?! ar jums jau tikrai kuku, gal laikas susirast gera psichologa, gal isaiskins kad fobija, labai labai negerai ri tai reikia gydyti.
Cha cha, tada as turiu fobija paaugliams berniukams, taip jau nutiko, kad teko skaudziai nukentet, tai ka dabar visi greit uzdarot savo paauglius, ypac gerai nuaugusius, aukstus pacanus ir itraukit visus iskart i policijos iskaita, ir ju tevus taip pat, jie gi potencialus vagys ir zudikai! ir ju tevai tikriausiai, ne tikrai nesugeba ju valdyt ir auklet!
kam man zaisti su ugnimi! gi per juos tikrai kadanors gal nukentesiu! :oh
o gal jei lai buna viesoje vietoje antrankiais prie tevu prirakinti??? ir kad neziuretu i mane! o jei ne as iskart skambinu policijai, tegu smegenis istato :D :D :D
Loo, tureti fobija labai sveika?!?!? ir normalu?!?! ar jums jau tikrai kuku, gal laikas susirast gera psichologa, gal isaiskins kad fobija, labai labai negerai ri tai reikia gydyti.
Cha cha, tada as turiu fobija paaugliams berniukams, taip jau nutiko, kad teko skaudziai nukentet, tai ka dabar visi greit uzdarot savo paauglius, ypac gerai nuaugusius, aukstus pacanus ir itraukit visus iskart i policijos iskaita, ir ju tevus taip pat, jie gi potencialus vagys ir zudikai! ir ju tevai tikriausiai, ne tikrai nesugeba ju valdyt ir auklet!
kam man zaisti su ugnimi! gi per juos tikrai kadanors gal nukentesiu! :oh
o gal jei lai buna viesoje vietoje antrankiais prie tevu prirakinti??? ir kad neziuretu i mane! o jei ne as iskart skambinu policijai, tegu smegenis istato :D :D :D
Del fobijos. Medikai atliekant magnetinio rezonanso tyrima pasidomi ar nebijai uzdaru patalpu . Ir nei vienas nepasiule gydytis jei pilietis bijo.
QUOTE(looo @ 2015 10 24, 08:11)
Jus bijote pacanu - juk neenate dabar kss kart pakalbinti ju', nuo to laiko tesiog praeinate kuo greiciai..,
o tai jūs negalit pro šunį paimt ir praeit? kojos neneša ar šiaip neišeina neprisiknisus praeit? ko jums prie tų svetimų šunų apskritai lįst tiek arti, kad antsnukio reiktų?
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 10 24, 15:20)
o tai jūs negalit pro šunį paimt ir praeit? kojos neneša ar šiaip neišeina neprisiknisus praeit? ko jums prie tų svetimų šunų apskritai lįst tiek arti, kad antsnukio reiktų?
Tai kad jinai ne prie šunų lenda,kažkur rašė kad eina jų šeimininkus ''kalbint''ir klausinėt ar šuo išauklėtas
QUOTE(Sancta @ 2015 10 24, 16:02)
Tai kad jinai ne prie šunų lenda,kažkur rašė kad eina jų šeimininkus ''kalbint''ir klausinėt ar šuo išauklėtas
Čia ta prasme kur mokėsi? Ar turi aukštąjį?
QUOTE(Rodnega @ 2015 10 24, 17:05)
Čia ta prasme kur mokėsi? Ar turi aukštąjį?
Nežinau,turbut klausdavo pas dedes ar jų šunys su aukštuoju ,bet dėdės nesuprasdavo matyt klausimo,nes rašė kad naudos iš to nebuvo
juokites juokites na ka padarysiu zmogui jei jis nepaisant nieko !viesoje vietoje! nori rautis ant tokiu kaip as. :)beje, istatymas mano salininku puseje. Jezau mergnos, cia gi nieko tokio, viena kita karta bauda sumokesite ir tiek. neduok die kad visa gyvenima kazkam "alimentus" moket reikes. na bet ko nepadarysi del mylimuko suniuko patogumo.
na pilna yra tokiu kaip jus, pilna tokiu kaip as. dabar protu, isilavinimu ir tt matuosimes? pasikartosiu -istatymas mano puseje. tik toks tarp musu skirtumas ir yra.
na pilna yra tokiu kaip jus, pilna tokiu kaip as. dabar protu, isilavinimu ir tt matuosimes? pasikartosiu -istatymas mano puseje. tik toks tarp musu skirtumas ir yra.
QUOTE(looo @ 2015 10 24, 18:28)
pasikartosiu -istatymas mano puseje. tik toks tarp musu skirtumas ir yra.
Tai kad ne visai... Šiauliuose antsnukis neprivalomas - rėkaukitės kiek norit ir kur norit.
o pavadelis?
del misrunu
Jeigu Lietuvos Respublikos gyvūnų globos, laikymo ir naudojimo įstatymo vykdymą kontroliuojančių institucijų pareigūnui pareikalavus Savininkas negali pateikti dokumentų, patvirtinančių šuns veislę, ir yra pakankamas pagrindas manyti, kad šuo gali būti priskiriamas vienai iš agresyvių šunų veislių, tuo tikslu šuo pateikiamas apžiūrėti kinologui ekspertui, kuris nustato, kokiai šunų veislei ar jos mišrūnui priskiriamas šuo. Šuo gali būti apžiūrimas tiesiogiai dalyvaujant kinologui ekspertui, taip pat gali būti nufotografuotas ar nufilmuotas ir vėliau medžiaga pateikiama kinologui ekspertui. Atlikus apžiūrą, surašomas šuns apžiūros aktas.
del misrunu
Jeigu Lietuvos Respublikos gyvūnų globos, laikymo ir naudojimo įstatymo vykdymą kontroliuojančių institucijų pareigūnui pareikalavus Savininkas negali pateikti dokumentų, patvirtinančių šuns veislę, ir yra pakankamas pagrindas manyti, kad šuo gali būti priskiriamas vienai iš agresyvių šunų veislių, tuo tikslu šuo pateikiamas apžiūrėti kinologui ekspertui, kuris nustato, kokiai šunų veislei ar jos mišrūnui priskiriamas šuo. Šuo gali būti apžiūrimas tiesiogiai dalyvaujant kinologui ekspertui, taip pat gali būti nufotografuotas ar nufilmuotas ir vėliau medžiaga pateikiama kinologui ekspertui. Atlikus apžiūrą, surašomas šuns apžiūros aktas.
QUOTE(looo @ 2015 10 24, 17:28)
juokites juokites na ka padarysiu zmogui jei jis nepaisant nieko !viesoje vietoje! nori rautis ant tokiu kaip as. :)beje, istatymas mano salininku puseje. Jezau mergnos, cia gi nieko tokio, viena kita karta bauda sumokesite ir tiek. neduok die kad visa gyvenima kazkam "alimentus" moket reikes. na bet ko nepadarysi del mylimuko suniuko patogumo.
aha, o mano 35kg ne mišrūnas arklys - 20kg sunkesnis ir 20kg aukštesnis už bilekokį stafą - jau nepavojingas, nes ne sąrašėlyje? Jokie įstatymai dėl antsnukių ne jūsų pusėj.
O jūs, kaip suprantu, stebuklinga - visi ant jūsų raunasi, va eina šeimininkai su šunim ir jus pamato - oho, wuolia, bėga prie jūsų rautis, prie milijono žmoniųnebėga - tik pas jus
Ar jūs dėl savo 1,8kg šuns bijot? Nebijokit, tokiam 'šuniui' ne tik kad kiti šunys pavojingi - jam ir vaikai, ir žmonės, ir medžio šakelė pavojinga