Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvių šunų veislės

QUOTE(zay @ 2015 10 19, 20:59)
Skaitau ir mintyse iš kart tos jumoristinės taisyklės, kurių laikos dauguma mažųjų šuniukš šeimininkų. Neturiu išvertus, tad atsiprašau iš anksto-įdėsiu orginalo-rusų kalba, kas supras tikiuosi pasijuoks. O šiaip-nieko asmeniško, tiesiog nuotaikai pakelt smile.gif
Правила которых придерживаются многие владельцы маленьких пород собак.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 10 19, 19:04)
Gerai, pas mane maza, bet gerai kandanti ir su sunimis kontakto nemegstanti kale..kadangi tik 7 kg, tai daznai gelbedama visokiu nesusiprateliu chichus ir jorkus savo kale keliu ant ranku..o jei rankos uzimtos , tiesiog stengiuosi atkisti koja ir ikyruolius atkirst nuo savo museikos..ale tada kaip taisykle gaunu velniu "kam spardau suni"  doh.gif Tai kieno cia problema - mano, ar tu nesusipratusiu dekoraskiu turetoju...jei ju draugiski sunyciai ikyriai raunasi ant mano mergos? Kai vaikstau sunu renginiuose, tai as ja arba nesioju,arba uzdedu antsnuki, bet tada gaunu aibes repliku kam suni kankinu..Nu ir ka man daryt..kale labai paklusni, nu bet nemegsta ji kontakto, o geltoni kaspinai musuose dar ne madoj  doh.gif

Ir turite kelti ant rankų, jūsų bėda, kad jūsų šuo agresyvus. Kokioje nors kitoje pasaulio šalyje, dar ir užmigdytų tikriausiai, kad ir kaip mums visiems ir jums būtų gaila g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2015 10 19, 19:33)
Kiemuose mazgiai palaidi PUOLA, o ne ardosi o didelių šunų šeimininkai po kaklu įjungtos kamieros nenešioja ir policija dėl palaido mazgiaus išsišiepus nevažiuoja. Nebent naglai reikalausi, bet kol tu reikalausi, tavo šuo bus jau apkandžiuotas. Bet tuomet policija tave atfutbolins teisman, kur visos išlaidos bus brangesnės nei tavo alga +  sugaištas laikas ir nervai. Teismas juos atpirks???
Tiesa, viršuje minėjau, kad dar teks ieškoti liudininkų , kurie visą ta istoriją patvirtins. Spėkit, jų atsiras??? doh.gif

Tai ką jūs siūlot? Juk gyvenate civilizuotoje visuomenėje ar ne? Taip kraujo trokštate? Norite paleisti savo šunį, kad anuos sudorotų? Turbūt nuliūdinsiu, bet tada prieš jus liudininkų tikrai gali atsirasti g.gif
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2015 10 19, 20:27)
Aplink daugiabucius pas mus daug sunu. Ur ka- ogi seimininkus tampo tik mazginiai. Jei zmogus nedrausmina rotiko, jo nenulaikys net ir Savickas:). Skota veda kaimyne, tai dejavo kad ranka issuko. Mergaite 12 m srafa vedzioja- pasako - ne ir sventa. Nu nedresuoja mazu sunu seimininkai. Gi mazas ka cia padarys. Provokacija uzsiims. Taip , buns ur dideliu nestabiliu. K del teismo-liudijau kad kaltas buvo mazas  suo. Kaltas liko didelis. Sokiravo visus. Netiko net tai jad be pavadzio ur skiepu buvo. O dickis viska turejo. Mate daug zmoniu-liudijau viena, kiti, o kam man to reik. Ziauru, bet dabar nesiojames duju balioneli. Ginsiu savo suni ir save. Beje, tvarkingi seimininkai dickius su antsnukiais vedzioja. Na ir kaip gintis tada kai puola.

Taip ir gintis, įspirkite pati, bent nemirs nuo to ir teismo jums nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 22:01)

Tai ką jūs siūlot? Juk gyvenate civilizuotoje visuomenėje ar ne? Taip kraujo trokštate? Norite paleisti savo šunį, kad anuos sudorotų? Turbūt nuliūdinsiu, bet tada prieš jus liudininkų tikrai gali atsirasti g.gif
Papildyta:

Siūlau gerbti mano privatumą taip, kaip aš gerbiu JŲ. Jokių palaidų šunų būti NE gali. Ir nesvarbu, kad palaidas yra mažas. Civilizuotas žmogus tai gi supranta, kad ir mažas šuo žalos pridaro ir kad liudininkų prieš jį gali irgi atsirasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 23:01)

Taip ir gintis, įspirkite pati

O ispirti tai jau cia humaniska ir civilizuota?Jokios teises neturite zaloti svetimo turto o kur dar BK 310 blink.gif Viskas ko galite imtis,kelti savo rotveilerius ant ranku ir laukti kol tam mazam plesrunui nenusibos plesyti jusu kelnes bandant pasiekti riebia rotiko slauni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sancta: 20 spalio 2015 - 02:33
QUOTE(Sancta @ 2015 10 20, 03:31)
Viskas ko galite imtis,kelti savo rotveilerius ant ranku ir laukti kol tam mazam plesrunui nenusibos plesyti jusu kelnes bandant pasiekti riebia rotiko slauni  mirksiukas.gif

Ir štai čia labai tinka vienas video smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 10 20, 09:38)
Ir štai čia labai tinka vienas video  smile.gif

Jo,geras video.Tam vyrukui pasisekė kad mažius parištas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 12:45)
Bet visgi įdomiai čia pagal jus išeina g.gif Tas kuris laksto be pavadžio, loja, neauklėtas, provokuoja, tai sūtrauka, o jūs tada kas tokia ir jūsų šuo tada kas toks, jei jis, su jūsų leidimu tą vargšą, neprižiūrėtą ir neauklėtą sūtrauką sugena nuskriausti? Jūs tyčią savo šunį paleidžiate ar nesugebate jo išlaikyti, nukreipti dėmesio? Gaunasi, kad visgi nedresuotas ir jis, ir jūs tada? Kuo tada jūs dedatės geresne ir jūsų šuo kuo geresnis? mirksiukas.gif
Toks pastebėjimas iš šalies išsirutuliojo smile.gif

aš ne šuo, kad galėčiau būti dresuota,arba ne ax.gif o jūs kaip išdresuota tada? ir kas jus dresiravo? rolleyes.gif
taip gražiai sudėstėt viską, o garantuota esat, kad mano šuo kadanors buvo nesuvaldytas ir nuskriaudė diesnį ar mažesnį puolantį/nepuolantį?
ir taip savaime aišku,kad niekas nenori konfliktų, bet kiek būna situacijų, kai palaidi užpuola tvarkingai vedžiojamus ir su antsnukiais, ir būna net taip, kad uždėtas antsnukis gali atimti galimybę šuniui apsiginti!
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 18:49)
O tai ne tai ir yra deklaruojama? Taigi didžiųjų šunų šeimininkai pastoviai deklaruoja, kad jų tai stabilūs, nerealūs, 100 proc. patikimi, vaikai tampo

o kodėl taip gaunasi? o todėl ,kad procentaliai daugiau didesnių šunų yra dresuojama ir t.t. kiek matėt mažųjų pamokose? gi nereikia! jie juk maži, nieko nenuskriaus ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2015 10 20, 09:38)
Ir štai čia labai tinka vienas video  smile.gif

tikrai puiki diskusijos vizualizacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 10 20, 13:20)
ir taip savaime aišku,kad niekas nenori konfliktų, bet kiek būna situacijų, kai palaidi užpuola tvarkingai vedžiojamus ir su antsnukiais, ir būna net taip, kad uždėtas antsnukis gali atimti galimybę šuniui apsiginti!

Saltesniu sezonu tam reikalui puikai pasitarnauja aukstelesne odine seimininko avalyne..panaudojimo jega tiesiogiai priklauso nuo keturkoju prasailaiciu umumo laipsnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 10 20, 13:25)
Saltesniu sezonu tam reikalui puikai pasitarnauja aukstelesne odine seimininko avalyne..panaudojimo jega tiesiogiai priklauso nuo keturkoju prasailaiciu umumo laipsnio biggrin.gif

koks žiaurumus, kaip baisu! Reikia leistis gi daryt ką šuo nori biggrin.gif ar neresuota tamsta ir neišlaikyta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 10 19, 23:18)
Siūlau gerbti mano privatumą taip, kaip aš gerbiu JŲ. Jokių palaidų šunų būti NE gali. Ir nesvarbu, kad palaidas  yra mažas. Civilizuotas žmogus tai gi supranta, kad ir mažas šuo žalos pridaro ir kad liudininkų prieš jį gali irgi atsirasti mirksiukas.gif

Sutinku, bet visuomenė juk nebus tobula.
Papildyta:
QUOTE(Sancta @ 2015 10 20, 03:31)
O ispirti tai jau cia humaniska ir civilizuota?Jokios teises neturite zaloti svetimo turto o kur dar BK 310  blink.gif  Viskas ko galite imtis,kelti savo rotveilerius ant ranku ir laukti kol tam mazam plesrunui nenusibos plesyti jusu kelnes bandant pasiekti riebia rotiko slauni  mirksiukas.gif

Aš tik pasiūliau, jei jums netinka, tai kelkite, aš tik paplosiu, kad stipri moteris esate thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2015 10 20, 13:20)
o kodėl taip gaunasi? o todėl ,kad procentaliai daugiau didesnių šunų yra dresuojama ir t.t. kiek matėt mažųjų pamokose? gi nereikia! jie juk maži, nieko nenuskriaus ir t.t.

Kažkurioje temoje man regis esu perskaičiusi, kad didieji tokie stabilūs, kad kaimenė dramblių pro šalį gali praeiti ir nieko biggrin.gif O jūs dabar priešingai rašote, stabilumo nebesijaučia, reikalaujate, kad ir mažieji būtinai dresuoti būtų, nes kitaip kaip suprantu jūsų šuo neatsilaikys ir įsivels į konfliktą g.gif Aš į tai jums ir replikavau, kad pasigedau to stabilumo, kuris būdavo taip deklaruojamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 20, 13:41)

Kažkurioje temoje man regis esu perskaičiusi, kad didieji tokie stabilūs, kad kaimenė dramblių pro šalį gali praeiti ir nieko biggrin.gif  O jūs dabar priešingai rašote, stabilumo nebesijaučia, reikalaujate, kad ir mažieji būtinai dresuoti būtų, nes kitaip kaip suprantu jūsų šuo neatsilaikys ir įsivels į konfliktą g.gif Aš į tai jums ir replikavau, kad pasigedau to stabilumo, kuris būdavo taip deklaruojamas ax.gif

ne visi dideli stabilūs kaip siena, lygiai taip pat ne visi maži - iserikai ir neprognozuojami.
Pas mane gyvena visokių dydžių šunų ir ne vienas - nuo 12 iki 40 kg. tad neesu kažkurių gabaritų gerbėja ar negerbėja
supratinėkit jūs kaip norit, o rezultatai kalba už save - iki šiol nuo nei vieno mano šuns nenukentėjo, nei kiti šunys, nei kiti žmonės, tad apie sugebėjimą valdyti man mano šunis, ne jums spręsti mirksiukas.gif
bet išvis man nesinori su jumis diskutuot, nes jūs žmogų sugebat pavadinti nedresuotu, o tai jau neskanu, nes aš jums ne šuo ,Monteverte wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 10 20, 13:56)
ne visi dideli stabilūs kaip siena, lygiai taip pat ne visi maži - iserikai ir neprognozuojami.
Pas mane gyvena visokių dydžių šunų ir ne vienas - nuo 12 iki 40 kg. tad neesu kažkurių gabaritų gerbėja ar negerbėja
supratinėkit jūs kaip norit, o rezultatai kalba už save - iki šiol nuo nei vieno mano šuns nenukentėjo, nei kiti šunys, nei kiti žmonės, tad apie sugebėjimą valdyti man mano šunis, ne jums spręsti  mirksiukas.gif
bet išvis man nesinori su jumis diskutuot, nes jūs žmogų sugebat pavadinti nedresuotu, o tai jau neskanu, nes aš jums ne šuo ,Monteverte wink.gif

Pamiršote posakį "kaip šauksi - taip atsilieps" mirksiukas.gif Tai jūs pradėjote nuo "sūtraukų", nors dabar ėmėte deklaruoti didelę meilę visokio gabarito šunims, nors dar taip neseniai sūtraukomis pavadinote nieko nekaltus mažesnius padarėlius, kuriems nepasisekė su šeimininkais ar tiesiog su daugintojais, kurie išveisė nestabilų padarėlį ax.gif
Atsakyti