Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvių šunų veislės

QUOTE(Rodnega @ 2015 10 19, 14:44)
Policija nevažioja, nes " Ar jums įkando? " " paprašykite pririšti, nes visi ekipažai užimti " " Išsiaiškinkite patys, mes turime rimtesnių reikalų "..... Akivaizdu, kad su tokiu požiūriu jums neteko susidurti

Įrašinėčiau pokalbius ir amba tokiems pareigūnams. Jei vieni pareigūnai sutvarko tokias bėdas, nes man tikrai sutvarkė, tai ir kiti, vadinasi privalo ax.gif
Atsakyti
Tai kaip cia iseina- mazgis gali kasti, o dickiui laukti????? Cia kaip biblijoj-dave i viena skruosta, atsuk ir kita. Jei pultu gatveje jus vaikas ir atiminetu rankine-atiduotumete???. Mane dienos metu apiplese vaikai. Buciau pagavus is ausis nurovus. Visuomeneje gaji nuomone-kalti tik dideli sunys. Nereikia ju provokuoti ur jie nekas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 14:10)
Įrašinėčiau pokalbius ir amba tokiems pareigūnams. Jei vieni pareigūnai sutvarko tokias bėdas, nes man tikrai sutvarkė, tai ir kiti, vadinasi privalo ax.gif

privalo netolygu DARO mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2015 10 19, 14:12)
Tai kaip cia iseina- mazgis gali kasti, o dickiui laukti?????  Cia kaip biblijoj-dave i viena skruosta, atsuk ir kita. Jei pultu gatveje jus vaikas ir atiminetu rankine-atiduotumete???. Mane dienos metu apiplese vaikai. Buciau pagavus is ausis nurovus. Visuomeneje gaji nuomone-kalti tik dideli sunys. Nereikia ju provokuoti ur jie nekas.

Arba rėkia, kad jo šuo nekanda. Tuomet aš paaiškinu, kad dantis išmušiu ir tikrai nekąs . Vyrui toks mazgius suplėšė kelnes ir įsegė į koją . Bobulyte ramiai pasišaukė ciuciuką ir nuėjo namo. Ir taip, nufilmuota nebuvo, nes kai vaikštai kieme, kameros įjungtos nelaikai ir nesidairai - kada gi koks amsius teiksis tau insegti. Policija pasakė , kad kelnės netraukia ant tokios sumos, kad būtu iškelta byla o norint nubausti, reikia rasti liūdininkus.
Ne vien dideli nestabilūs . Pagrinde puola būtent maži. O jiems daroma nuolaida nes gi maažaaass
Atsakyti
Nu žinot, kai mane puola šuo, aš tikrai nepuolu kažkur ieškot, kaip nufilmuot. Aš stengiuosi skausmingo susidūrimo išvengti. Kai mano virš 50 kg sveriantį Cane Corso patiną, vedamą su antsnukiu ant trumpo pavadžio, užpuolė palaidas peraugusio takso dydžio agresyvus šuo, aš stengiausi apginti savo šunį ir tikrai neturėjau laiko nusimauti pirštines ir sugrubusiom rankom bandyt atrakinti išmaniojo klaviatūrą bei įjungti kamerą.
Šeimininkas rėkė, kad šuo draugiškas ir nekąs, jis taip triukšmingai draugaut nori. Mano šuo vis tik buvo užpultas, jam nestipriai perkąsta koja. To pasekoj veterinarinių išlaidų neturėjau, tačiau po poros dienų vykusi paroda Latvijoj nenusisekė - dėl sumušimo šuo kiek šlubavo ir rezultatai buvo prasti. Taigi, apie 30 eurų registracijos mokestis + kelionė nuėjo niekais. Kai išsiaiškinau, kas toks, ėjau pas šeimininką. Vėliau susitikdavom lauke - vis tik tam pačiam kieme gyvenom. Manot, kas nors pasikeitė? Ne. Ir dar kelissyk bandė pult mus, tačiau jau mačiau iš toli ir buvau pasiruošus aš jam dantis išspirt.

Niekas nepasikeitė iki to karto, kai vieną vėlų vakarą išlipom iš automobilio grįžę kieman susidūrėm su tuo šunim, jau laukiančiu, kada išlips mano šunys ir jis galės pult. O aš ėmiau ir paleidau savo šunį. Maniškis tiesiog nuvijo iki jo laiptinės tą šunį. Žviegiantį lyg skerdžiama kiaulė. O šeimininkas stovėjo apšalęs prie laiptinės ir rūkė. Mano šuo jam nieko nepadarė, tiesiog pavijo, apsisuko ir grįžo. Iš šeimininko išgirdom tik vieną frazę "a nu i na...". Sekantį rytą ir visus vėliau sekusius mačiau tą šunį tik ant flexo. O šeimininkas ėmė sveikintis.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 10 19, 15:12)
Tai kaip cia iseina- mazgis gali kasti, o dickiui laukti?????  Cia kaip biblijoj-dave i viena skruosta, atsuk ir kita. Jei pultu gatveje jus vaikas ir atiminetu rankine-atiduotumete???. Mane dienos metu apiplese vaikai. Buciau pagavus is ausis nurovus. Visuomeneje gaji nuomone-kalti tik dideli sunys. Nereikia ju provokuoti ur jie nekas.

Tai palaukit, apie ką mes šnekam? Tik apie kandimą? Gal įsiskaitykite į kokią žinutę aš atsakiau? Aš atsakiau į tokią, kur buvo daug kas išvardinta: provokavimas, lakstymas aplink be pavadžio, aplojimas, o ne tik kandimas rolleyes.gif Tai ir klausiu tada: kuo geresnis didelio šuns šeimininkas ir jo šuo, jei į provokatorių atsako tuo pačiu? Vadinasi visi vienodi toje situacijoje, jei nemoka suvaldyti savo šunų. o jei kalba tik apie kandimą, tai reikia labai aiškiai tada tik apie tai ir rašyti, o ne vardinti bele ką, iš eilės
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 16:10)
Tai palaukit, apie ką mes šnekam? Tik apie kandimą? Gal įsiskaitykite į kokią žinutę aš atsakiau? Aš atsakiau į tokią, kur buvo daug kas išvardinta: provokavimas, lakstymas aplink be pavadžio, aplojimas, o ne tik kandimas rolleyes.gif Tai ir klausiu tada: kuo geresnis didelio šuns šeimininkas ir jo šuo, jei į provokatorių atsako tuo pačiu? Vadinasi visi vienodi toje situacijoje, jei nemoka suvaldyti savo šunų. o jei kalba tik apie kandimą, tai reikia labai aiškiai tada tik apie tai ir rašyti, o ne vardinti bele ką, iš eilės

Nu jus pavarot. Tai nesuprantu- rotikas turi buti meskiuku ir ziureti kaip koks mazgis duodasi aplink. Yra taisykles-pavadys ir vedziok. Kokiu velniu salia laiptines paleidzia. Atsakingas seimininkas ir pekinuka vedzios su pavadziu. Retai kada kas lanko dresuros kursus ir ismoko suni paklusnumo. Aplamai kaip ir elementaraus sunu laikymo taisykliu. Sunu cipavimas vargu ar ispres sia problema.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 10 19, 17:08)
Nu jus pavarot. Tai nesuprantu- rotikas turi buti meskiuku ir ziureti kaip koks mazgis duodasi aplink. Yra taisykles-pavadys ir vedziok. Kokiu velniu salia laiptines paleidzia. Atsakingas seimininkas ir pekinuka vedzios su pavadziu. Retai kada kas lanko dresuros kursus ir ismoko suni paklusnumo. Aplamai kaip ir elementaraus sunu laikymo taisykliu. Sunu cipavimas vargu ar ispres sia problema.

O tai ne tai ir yra deklaruojama? Taigi didžiųjų šunų šeimininkai pastoviai deklaruoja, kad jų tai stabilūs, nerealūs, 100 proc. patikimi, vaikai tampo, iš bliūdelių maistą ima ir pan., o čia kažkoks mazgius pasirodo ima ir išprovokuoja stabilų X Rotiką? doh.gif Nustebinot rolleyes.gif
O ką duos būtent tokiu atveju pavadis? Sakykim stovėsim nelabai toli viena nuo kitos, mano sakykim A mazgius ant pavadžio ardysis ant jūsų B Rotiko ant pavadžio ir koks skirtumas tas pavadis tada? Suprantu, kad jūsų Rotikas irgi ardysis ir jūs jį vos vos išlaikysite, imsite nervuotis ir mane keikti? Bet ar mano tai problemos, kad jūsų rotikas didesnis ir jums sukelia daugiau problemų?
Aš tai manau, kad nei mano mazgis neturi teisės ardytis, nei jūsų rotikas ne. Bet jei jau pasitaiko tokia situacija, kad sakykime mazgis pirmas ima ardytis, tai jūs, jei vaidinate atsakingą šeimininkę ir turinčią stabilų rotiką, tai jūsų rotikas turėtų sugebėti neįsivelti į konfliktą ir tai jau jūsų reikalas kaip tai pasiekti, jei auginate būtent didelį šunį, galinti padaryti didelę žalą. Vat kai mazgis įkas jūsų rotikui į koją, jūs ir kreipsitės į policiją, o tada į teismą, kad atlygintų jums ir jūs būsite laimėtoja ir jūsų rotikas nebus kažkaip baisiai sužalotas, ar ne? O jei priešinga situacija, tai juk mazgis bus dausose, o jūsų rotikas laimėtojas, bet žalą tada turėsite atlyginti jūs ir jūs būsite nusikaltėlė. Tai ar to jūs norite? Juk žala yra matuojama ir nevienodų šunų padaryta žala juk nevienoda. Čia tas pats kas pribėgs jums ir įspirs kelis kartus vaikas. Nemalonu, tiesa? Bet juk išgyvenama. O kai jus suspardys išsportintas vyriškis, tai įsivaizduokite kaip jausitės ir kiek tada draskysitės dėl žalos atlyginimo, jo nubaudimo, aišku, jei dar gyva būsite iš viso.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 12:45)
Bet visgi įdomiai čia pagal jus išeina g.gif Tas kuris laksto be pavadžio, loja, neauklėtas, provokuoja, tai sūtrauka, o jūs tada kas tokia ir jūsų šuo tada kas toks, jei jis, su jūsų leidimu tą vargšą, neprižiūrėtą ir neauklėtą sūtrauką sugena nuskriausti? Jūs tyčią savo šunį paleidžiate ar nesugebate jo išlaikyti, nukreipti dėmesio? Gaunasi, kad visgi nedresuotas ir jis, ir jūs tada? Kuo tada jūs dedatės geresne ir jūsų šuo kuo geresnis? mirksiukas.gif

Gerai, pas mane maza, bet gerai kandanti ir su sunimis kontakto nemegstanti kale..kadangi tik 7 kg, tai daznai gelbedama visokiu nesusiprateliu chichus ir jorkus savo kale keliu ant ranku..o jei rankos uzimtos , tiesiog stengiuosi atkisti koja ir ikyruolius atkirst nuo savo museikos..ale tada kaip taisykle gaunu velniu "kam spardau suni" doh.gif Tai kieno cia problema - mano, ar tu nesusipratusiu dekoraskiu turetoju...jei ju draugiski sunyciai ikyriai raunasi ant mano mergos? Kai vaikstau sunu renginiuose, tai as ja arba nesioju,arba uzdedu antsnuki, bet tada gaunu aibes repliku kam suni kankinu..Nu ir ka man daryt..kale labai paklusni, nu bet nemegsta ji kontakto, o geltoni kaspinai musuose dar ne madoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 17:49)
Bet jei jau pasitaiko tokia situacija, kad sakykime mazgis pirmas ima ardytis

Kiemuose mazgiai palaidi PUOLA, o ne ardosi o didelių šunų šeimininkai po kaklu įjungtos kamieros nenešioja ir policija dėl palaido mazgiaus išsišiepus nevažiuoja. Nebent naglai reikalausi, bet kol tu reikalausi, tavo šuo bus jau apkandžiuotas. Bet tuomet policija tave atfutbolins teisman, kur visos išlaidos bus brangesnės nei tavo alga + sugaištas laikas ir nervai. Teismas juos atpirks???
Tiesa, viršuje minėjau, kad dar teks ieškoti liudininkų , kurie visą ta istoriją patvirtins. Spėkit, jų atsiras??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 19 spalio 2015 - 18:37
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 18:49)
O tai ne tai ir yra deklaruojama? Taigi didžiųjų šunų šeimininkai pastoviai deklaruoja, kad jų tai stabilūs, nerealūs, 100 proc. patikimi, vaikai tampo, iš bliūdelių maistą ima ir pan., o čia kažkoks mazgius pasirodo ima ir išprovokuoja stabilų X Rotiką? doh.gif Nustebinot rolleyes.gif
O ką duos būtent tokiu atveju pavadis? Sakykim stovėsim nelabai toli viena nuo kitos, mano sakykim A mazgius ant pavadžio ardysis ant jūsų B Rotiko ant pavadžio ir koks skirtumas tas pavadis tada? Suprantu, kad jūsų Rotikas irgi ardysis ir jūs jį vos vos išlaikysite, imsite nervuotis ir mane keikti? Bet ar mano tai problemos, kad jūsų rotikas didesnis ir jums sukelia daugiau problemų?
Aš tai manau, kad nei mano mazgis neturi teisės ardytis, nei jūsų rotikas ne. Bet jei jau pasitaiko tokia situacija, kad sakykime mazgis pirmas ima ardytis, tai jūs, jei vaidinate atsakingą šeimininkę ir turinčią stabilų rotiką, tai jūsų rotikas turėtų sugebėti neįsivelti į konfliktą ir tai jau jūsų reikalas kaip tai pasiekti, jei auginate būtent didelį šunį, galinti padaryti didelę žalą. Vat kai mazgis įkas jūsų rotikui į koją, jūs ir kreipsitės į policiją, o tada į teismą, kad atlygintų jums ir jūs būsite laimėtoja ir jūsų rotikas nebus kažkaip baisiai sužalotas, ar ne? O jei priešinga situacija, tai juk mazgis bus dausose, o jūsų rotikas laimėtojas, bet žalą tada turėsite atlyginti jūs ir jūs būsite nusikaltėlė. Tai ar to jūs norite? Juk žala yra matuojama ir nevienodų šunų padaryta žala juk nevienoda. Čia tas pats kas pribėgs jums ir įspirs kelis kartus vaikas. Nemalonu, tiesa? Bet juk išgyvenama. O kai jus suspardys išsportintas vyriškis, tai įsivaizduokite kaip jausitės ir kiek tada draskysitės dėl žalos atlyginimo, jo nubaudimo, aišku, jei dar gyva būsite iš viso.

Aplink daugiabucius pas mus daug sunu. Ur ka- ogi seimininkus tampo tik mazginiai. Jei zmogus nedrausmina rotiko, jo nenulaikys net ir Savickas:). Skota veda kaimyne, tai dejavo kad ranka issuko. Mergaite 12 m srafa vedzioja- pasako - ne ir sventa. Nu nedresuoja mazu sunu seimininkai. Gi mazas ka cia padarys. Provokacija uzsiims. Taip , buns ur dideliu nestabiliu. K del teismo-liudijau kad kaltas buvo mazas suo. Kaltas liko didelis. Sokiravo visus. Netiko net tai jad be pavadzio ur skiepu buvo. O dickis viska turejo. Mate daug zmoniu-liudijau viena, kiti, o kam man to reik. Ziauru, bet dabar nesiojames duju balioneli. Ginsiu savo suni ir save. Beje, tvarkingi seimininkai dickius su antsnukiais vedzioja. Na ir kaip gintis tada kai puola.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 10 19, 20:27)
Aplink daugiabucius pas mus daug sunu. Ur ka- ogi seimininkus tampo tik mazginiai. Jei zmogus nedrausmina rotiko, jo nenulaikys net ir Savickas:). Skota veda kaimyne, tai dejavo kad ranka issuko. Mergaite 12 m srafa vedzioja- pasako - ne ir sventa. Nu nedresuoja mazu sunu seimininkai. Gi mazas ka cia padarys. Provokacija uzsiims. Taip , buns ur dideliu nestabiliu. K del teismo-liudijau kad kaltas buvo mazas  suo. Kaltas liko didelis. Sokiravo visus. Netiko net tai jad be pavadzio ur skiepu buvo. O dickis viska turejo. Mate daug zmoniu-liudijau viena, kiti, o kam man to reik. Ziauru, bet dabar nesiojames duju balioneli. Ginsiu savo suni ir save. Beje, tvarkingi seimininkai dickius su antsnukiais vedzioja. Na ir kaip gintis tada kai puola.

Reikia privalomo cipavimo, bendros bazes ir privalomi skiepai nuo pasiutliges. Pavadys butinas Visiems.
Atsakyti
Skaitau ir mintyse iš kart tos jumoristinės taisyklės, kurių laikos dauguma mažųjų šuniukš šeimininkų. Neturiu išvertus, tad atsiprašau iš anksto-įdėsiu orginalo-rusų kalba, kas supras tikiuosi pasijuoks. O šiaip-nieko asmeniško, tiesiog nuotaikai pakelt smile.gif

Правила которых придерживаются многие владельцы маленьких пород собак.
1.Самое главное правило – никакой дрессировки, никакого воспитания! Ну какой вред может причинить ваша кроха? А воспитание это насилие над личностью! Вы же не хотите ломать яркую индивидуальность своего песика?
2. Пусть лает! У него такой очаровательный голосок. И вообще он не лает, он разговаривает. А если соседям не нравится, пусть купят беруши.
3. Никогда, слышите, никогда не одевайте на кроху поводок. На поводках пусть водят этих огромных монстров. Ну что с ними станется то если ваша лапатулечка укусит разок другой за лапу? Убудет от них что-ли? И вообще их крокодилы, вот пусть сами их и спасают!
4. Если на вашу весело гомонящую масечку, бросается большушая собаченция, сильно не нервничайте. Хозяин удержит свою псину, обязан удержать. Ведь нельзя же обидеть такого пупусика. А если не может удержать, то и нефиг заводить таких «лошадей» Сам дурак! А вы с него еще и денег на ветеринара слупите.
5 Никогда не вмешивайтесь если ваша собачушечка кидается на ноги прохожим! Неужели они не понимают, что ваше солнышко просто играет? Да и вообще он у вас такой смелый, отважный, аки лев, вон как уцепил за брючину того большого дяденьку. И вообще не суетитесь, стойте спокойно где стояли, максимум можете время от времени изрекать: «Жужик, (Клопик, Масик…)перестань рвать брючину дяде, пусть идет уже куда шел!
6. Гуляйте исключительно на детских площадках. Так безопаснее. Там не выгуливают монстроподобных годзилл ,по случайности причисленных к отряду собачьих. Там только детки! Ваша крошка может весело с ними поиграть. Покусать за пятки , поотбирать мячики. Правда там еще есть нервные мамашки этих деток, но их легко поставить на место фразой: «А моя собачка это мой ребеночек! Вы тут со своим гуляете, ну и я буду гулять» И всегда помните, вам нечего волноваться. У вас же совершенно безобидное создание!
7. Никогда не ругайте свое сокровище, если он вдруг задрал лапку и пометил чью-нибудь ногу. Не растают, не сахарные. Своей руганью вы можете нанести душевную травму своему заиньке, он ведь кобель и метить его заставляют инстинкты и не виноват он вовсе. И вообще, если не хотят, чтобы на них писали, пусть и не стоят тут. Позволяют себе, понимаешь!
8. Не нервничайте если ваш масик ломанул через дорогу за киской! Не переживайте за водителей, это они управляют транспортным средством повышенной опасности, вот пусть и тормозят. Ну подумаешь авария! Водители поймут, что жизнь вашей крохи намного ценнее их собственной. И вообще, что вам за них переживать то? Они что ваши родственники?
9. Всегда помните: ваш песик не нервный – просто у него тонкая душевная организация, он не брехливый – он разговорчивый, он не кусачий – он охранно-сторожевой, он не невоспитанный – он личность!
10. И обязательно повяжите свое маленькое чудо с таким же чудом! Во первых кусенька должен/на познать счастье отцовства\материнства, во вторых это черезвычайно полезно для здоровья и в третьих вы сможете оставить себе еще одну душевную, тонко-организованную, охранно-сторожевую личность! А соседи, если им что-то не нравится, могут переезжать, вы их не держите
(с)тырено
Atsakyti