Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvių šunų veislės

QUOTE(maskatukas @ 2015 10 15, 15:33)
... ir geriausia dresura gali nepadeti.

na, tada tokie turi būti naikinami. Kad ir kaip tai žiauru, bet tada toks pavojingas ne tik aplinkiniams, bet ir saviems. Arba bent jau stipriai apsaugoti,kad niekam nieko nepadarytų ir būtinai sterilizuoti, kad netęstų neaiškios psichikos palikuonių grandinės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 15 spalio 2015 - 17:52
QUOTE(Lerikyte @ 2015 10 15, 18:51)
na, tada tokie turi būti naikinami. Kad ir kaip tai žiauru, bet tada toks pavojingas ne tik aplinkiniams, bet ir saviems. Arba bent jau stipriai apsaugoti,kad niekam nieko nepadarytų ir būtinai sterilizuoti, kad netęstų neaiškios psichikos palikuonių grandinės...

Jus paemete jau krastutini atveji. Turejau bailiuka. Niekam nera ikandes, tik bijojo lapu vakare snaranciu, moterisku bateliu kauksejimo, nakties bijojo. Drasiai eidavo i lauka tik su manimi ir vyresniu sunumi. Sutikime , kad lietuviu rastingumas sunu auginime zemas. Mano abu sunys buvo paimti is gatves. Sunkiausia yra pramusti zmoniu supratinguma. O nestabiliu sunu dar ilgai LT bus. Ar nubaustas nors vienas daugintojas? Ne. Mes cia pasirasinejame ir daugiau nieko negalime. Gyvunu apsaugos organizacija paskaite Britanijoje paskaite, kaip kovoja su daugintojais. Na ir ka? Veiksmo jokio.
Atsakyti
turbūt viską pasako valkataujančių gyvūnų kiekis...
Atsakyti
[quote=Lerikyte,2015 10 15, 20:48]
turbūt viską pasako valkataujančių gyvūnų kiekis...

Deja, taip.
Atsakyti
Chebryte, diskusija prasidejo nuo sito, sutikit keisto klausimo
QUOTE(LEXUS14 @ 2015 10 14, 22:30)
Vokiečių aviganiai plėšrūs?

o issirituliojo i kazka...
-----------------------
Zinoma, kad uz bet koki keturkojo poelgi atsakingi mes, dvijokai - uz tai, kad i gatve buvo ismesta nusibodusi kalyte, kuri atvede vada niekam nereikalingu mixiuku, uz tai kad isigijom bedoku suni, tuo paremdami daugintojus, uz tai kad neauklejam, nepriziurim savo pukuotu augintiniu, kad numetam i prieglaudas atsibodusius etc...
Bet is kitos puses tikrai reikalai visame kame gerokai pasitaise, na, isskyrus skelbiu.lt ir panasiu tinklapiu skelbimu kieki verysad.gif
Tikrai visuomenes samoningumas, kad ir mazulyciais zingsniukais, bet dideja rolleyes.gif
Ir tu paciu valkataujanciu gyvunu yra zenkliai sumazeje, bent jau tarkim Kaune...apie gyvenvietes negaliu kalbet...
Atsakyti
Sveiki,

Kur rasti informacija apie pazymas (kokios reikalingos, kur issiimti ir t.t.) reikalingas tureti auginant pavojingos veisles suni? Stafordsyro bulerjera. Auginamas bus individualiam name, Vilniaus raj. Aciu labai uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 10 15, 10:15)
ir nuskriausk tu tokį sūtrauką - nesvarbu koks tavo šuo, jei didesnis - tu ir kaltas ir visai nesvarbu, ką tas mažytis prieš tai darė: kando, vijosi, provokavo, lakstė be pavadžio, be priežiūros. Nesvarbu.

Bet visgi įdomiai čia pagal jus išeina g.gif Tas kuris laksto be pavadžio, loja, neauklėtas, provokuoja, tai sūtrauka, o jūs tada kas tokia ir jūsų šuo tada kas toks, jei jis, su jūsų leidimu tą vargšą, neprižiūrėtą ir neauklėtą sūtrauką sugena nuskriausti? Jūs tyčią savo šunį paleidžiate ar nesugebate jo išlaikyti, nukreipti dėmesio? Gaunasi, kad visgi nedresuotas ir jis, ir jūs tada? Kuo tada jūs dedatės geresne ir jūsų šuo kuo geresnis? mirksiukas.gif
Toks pastebėjimas iš šalies išsirutuliojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 11:45)
Bet visgi įdomiai čia pagal jus išeina g.gif Tas kuris laksto be pavadžio, loja, neauklėtas, provokuoja, tai sūtrauka, o jūs tada kas tokia ir jūsų šuo tada kas toks, jei jis, su jūsų leidimu tą vargšą, neprižiūrėtą ir neauklėtą sūtrauką sugena nuskriausti? Jūs tyčią savo šunį paleidžiate ar nesugebate jo išlaikyti, nukreipti dėmesio? Gaunasi, kad visgi nedresuotas ir jis, ir jūs tada? Kuo tada jūs dedatės geresne ir jūsų šuo kuo geresnis? mirksiukas.gif
Toks pastebėjimas iš šalies išsirutuliojo smile.gif

Tarp kitko, kodėl visuomet kaltas tik didelis šuo? Mano kieme yra asaba, kuri turi agresyvų mazgių, kuris pastoviai puola mano šunis. Į pastabas asaba nereaguoja ir bėga slėptis į laiptinę o mano šuo kandžiojamas tuo momentu. Kaip siūlot man apginti savo šunį, jeigu paleisti apsiginti jo negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 10 19, 13:07)
Tarp kitko, kodėl visuomet kaltas tik didelis šuo? Mano kieme yra asaba, kuri turi agresyvų mazgių, kuris pastoviai puola mano šunis. Į pastabas asaba nereaguoja ir bėga slėptis į laiptinę o mano šuo kandžiojamas tuo momentu. Kaip siūlot man apginti savo šunį, jeigu paleisti apsiginti jo negalima? g.gif

O tai kam yra policija? Kodėl nesikreipti? Jei jau tokia gili problema, tai tikrai surasite ir tikslų adresą, kur gyvena tas mažas provokatorius ir jo nenaudėliai šeimininkai ir gal net nufilmuosite incidentus bei pridėsite. Ar ne taip?
Atsakyti
Jums teko turėti reikalu su policija? O man tai teko. Mano prancūzą apkandžiojo, su kruvinu šunimi ant rankų vijausi kaltininko šeimininkę, iki pat namų, iškviečiau policiją, pristačiau policijai pažymą iš veterinaro kokia žala buvo padaryta mano šuniui, pridėjau kasos čekį su antspaudais ir visa suma. Nulis naudos . Man pasiūlė kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka. ką jus darytumėt mano vietoje? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 10 19, 13:45)
Jums teko turėti reikalu su policija? O man tai teko. Mano prancūzą apkandžiojo, su kruvinu šunimi ant rankų vijausi kaltininko šeimininkę, iki pat namų, iškviečiau policiją, pristačiau policijai pažymą iš veterinaro kokia žala buvo padaryta mano šuniui, pridėjau kasos čekį su antspaudais  ir visa suma. Nulis naudos . Man pasiūlė kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka. ką jus darytumėt mano vietoje? doh.gif

Tai teisingai pasiūlė, o ko jūs tikėjotės? unsure.gif Aš irgi norėčiau, kad teismų nebūtų, paverki policijoje ir visus niekšus uždaro visam laikui, o moralinę ir kitą žalą atlygina, bet to juk nėra smile.gif Jei norime, kad būtų kitaip, tai turime visi bendrom jėgom to siekti, nes dabar yra kaip yra, dėl kiekvieno pirstelėjimo reikia eiti į teismą.
Bet iki šio jūsų atvejo, tai kalbėjome apie kitą atvejį. Kol jūsų šuo nesukandžiotas ar pats netapo užpuoliku, jūs kvieskite policiją pažeidėjams ir į teismą eiti tuomet jums nereiks, jei kam reiks, tai jiems susimokėti baudą, o ne jums. Žinau ką sakau, nes taip esu susitvarkiusi ne vieną savo problemą su kaimynų šunimis.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 13:37)
Kol jūsų šuo nesukandžiotas ar pats netapo užpuoliku, jūs kvieskite policiją pažeidėjams ir į teismą eiti tuomet jums nereiks, jei kam reiks, tai jiems susimokėti baudą, o ne jums.

Policija nevažioja, nes " Ar jums įkando? " " paprašykite pririšti, nes visi ekipažai užimti " " Išsiaiškinkite patys, mes turime rimtesnių reikalų "..... Akivaizdu, kad su tokiu požiūriu jums neteko susidurti
Atsakyti