Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvių šunų veislės

laba smile.gif turiu klausimėlį, labai noriu įsigyti stafordšyro bulterjera, bet aš gyvenu bute, o jis yra priskiriamas prie agresyvių šunų. verysad.gif Ar yra kokia galimybė susitvarkyti leidimus, kad galėčiau jį auginti smile.gif nes kiek žinau butuose buvo uždrausta laikyti vadinamas agresyvias veisles butuose. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zwaigzdutee @ 2015 01 30, 21:19)
laba smile.gif turiu klausimėlį, labai noriu įsigyti stafordšyro bulterjera, bet aš gyvenu bute, o jis yra priskiriamas prie agresyvių šunų.  verysad.gif Ar yra kokia galimybė susitvarkyti leidimus, kad galėčiau jį auginti smile.gif nes kiek žinau butuose buvo uždrausta laikyti vadinamas agresyvias veisles butuose. verysad.gif

Man atrodo jio nera Sarase,bet bute ir jei jus naujiokas se veisle nepatariu ------si veisle is gimines ;;saltu ginklu;; priskiremu sunu wub.gif wub.gif Jei norit ramiai gyventi ,be konfliktu ir be problemu yra daug kitu veisliu -----nu prancuzu buldogas,brabanto grifonas,mittelsnauceriai...........Adekvatines ,nuspejiamos veislles biggrin.gif Ir dar daug daug......visokiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2015 02 01, 07:22)
Man atrodo jio nera Sarase,bet bute ir jei jus naujiokas se veisle nepatariu ------si veisle is gimines ;;saltu ginklu;; priskiremu sunu wub.gif  wub.gif

Tai kad "sarasiniai" jie...
viena kalyte pazistu, tai meilumo isikunijimas ir su sunimis ne konfliktiska, nors jau pusamze. Nera ju pas mus daug, net keista uz ka jie "sarase" g.gif
Atsakyti
Yra jie sąraše, nes kile jie iš agresyvių šunų verysad.gif aš ir kur žinau meilumo įsikūnijimas ir su mažais vaikais ir su kitas gyvūnais draugauja, ir kiek skaičiau, domėjausi visi atsiliepimai geri, kad draugiški, mieli, prieraišus, ir net pačioje Anglijoje labai paplite gal penktoje vietoje pagal skaičių, čia ne nuo veislės manau priklauso koks gyvūnas, o nuo šeimininko, kaip bus auklėjimas.
o dėl kitos veislės aš nusileisčiau ir laikyčiau kita nors noriu šio veislės, bet maniškis užsispyręs pasakė arba anglų stafordšyro bulterjeras arba jokio verysad.gif
Atsakyti
zwaigzdutee, tuomet praeikite kryžiaus kelius per visas reikalingas valdiškas instancijas ir ieškokite šios veislės šuniuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zwaigzdutee @ 2015 02 01, 22:03)
Yra jie sąraše, nes kile jie iš agresyvių šunų verysad.gif  aš ir kur žinau meilumo įsikūnijimas ir su mažais vaikais ir su kitas gyvūnais draugauja, ir kiek skaičiau, domėjausi visi atsiliepimai geri, kad draugiški, mieli, prieraišus, ir net pačioje Anglijoje labai paplite gal penktoje vietoje pagal skaičių, čia ne nuo veislės manau priklauso koks gyvūnas, o nuo šeimininko, kaip bus auklėjimas.
o dėl kitos veislės aš nusileisčiau ir laikyčiau kita nors noriu šio veislės, bet maniškis užsispyręs  pasakė arba anglų stafordšyro bulterjeras arba jokio  verysad.gif

as domejausi viskuom, leidimais, kad visa seima nera teista, neirasyti psichineje , kad butina lankyti kursus, musu seimoje visi jau suauge, auginom ne vena suni, kursus buciau lankiusi as ir mano jaunesnis sunus-jam 18 metu, sio suns isigijimas priligintas ginklo isigijimui, bet kada pasakiau, kad gyvename bute, amen-negalima, turite nama, taip , galima gauti visus dokumentus ir galite laikyti,
sio suns isigijimui pritare visa seima, zinojom visuomenes poziuri i sia veisle, zinojom, kad yra pavojingu sunus sarase, daug skaiteme, buvome ne vienoje parodoje, buvome viename veislyne, taigi, rinkomes labai atsakingai,
sunus dabar juokauja-pasistaysiu nama ir turesiu si suni biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2015 02 01, 07:22)
Man atrodo jio nera Sarase,bet bute ir jei jus naujiokas se veisle nepatariu ------si veisle is gimines ;;saltu ginklu;; priskiremu sunu wub.gif  wub.gif Jei norit ramiai gyventi ,be konfliktu ir be problemu yra daug kitu veisliu -----nu prancuzu buldogas,brabanto grifonas,mittelsnauceriai...........Adekvatines ,nuspejiamos  veislles  biggrin.gif Ir dar daug daug......visokiu. thumbup.gif

jusu pasiulytos veisles labai skiriasi temperamentu, pireziura ir kitais dalykais,
seima visu pirma turi zinoti kokie jie patys yra, megsta judru gyvenimo buda ar daugiau ramesni, o
turi priemestyje ar kaime nama, juk erdve reikalinga kai kurioms veislems,
nei vienas suo nera nuspejamas, jei seiminkas neturi elementariu ziniu suns prieziurai ir auklejimui,
jei jam dresura-niekis, tipo as viska zinau ir viska moku,
gal per astriai parasiau, bet tai mano nuomone
Atsakyti
Mes auginam stafordsyro bulterjera. Sia vasara pirkau. Registruotas pas tevu name, mes net nebandem ieskot jokiu keliu gaut leidimui blush2.gif vistiek suni issivezem i uzsieni. Be proto meilus suo, labai pakantiir atsargi su bet kokiu kitu gyvu padaru. Su vaikais is vis kazkas nerealaus. Pries perkant tevai mano buvo pries nes prisiskaite straipsniu apie " sunis zudikus" o cia buvo mano pirmas suo is agresyviu saraso biggrin.gif bet kai parsiveziau tai iskart sako cia ka sitas mazutis tipo piktas, gali zmogu papjaut biggrin.gif Po dvieju dienu atrode kad visad pas mus gyvenus. Nors pasiemiau 1,5m, nedresuota, nemokyta ir nesocializuota.
Visi kas lig siol bijojo tokio tipo sunu, su maniske pabuve stebisi jos lipsnumu ir begaliniu atsidavimu. tad jei norite sios veisles pasistenkit nes tikrai verta, neskubekit nuleist ranku mirksiukas.gif

P.S. dar bunant LT daznai vaziuodavom i miestus, lankyt draugu, giminiu gyvenanciu butuose, antsnukio net neturejau ir tikrai niekas neprisikniso, nesibaide, neuzgaudinejo, kad kas cia do zveris:D nei bobutes nei diedukai biggrin.gif nors labai bijojau, prisiskaicius visokiu komentaru ir auginanciu piktukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 02 02, 16:20)
as domejausi viskuom, leidimais, kad visa seima nera teista, neirasyti psichineje , kad butina lankyti kursus, musu seimoje visi jau suauge, auginom ne vena suni, kursus buciau lankiusi as ir mano jaunesnis sunus-jam 18 metu, sio suns isigijimas priligintas ginklo isigijimui, bet kada pasakiau, kad gyvename bute, amen-negalima, turite nama, taip , galima gauti visus dokumentus ir galite laikyti,
sio suns isigijimui pritare visa seima, zinojom visuomenes poziuri i sia veisle, zinojom, kad yra pavojingu sunus sarase, daug skaiteme, buvome ne vienoje parodoje, buvome viename veislyne, taigi, rinkomes labai atsakingai,
sunus dabar juokauja-pasistaysiu nama ir turesiu si suni biggrin.gif
Papildyta:

jusu pasiulytos veisles labai skiriasi temperamentu, pireziura ir kitais dalykais,
seima visu pirma turi zinoti kokie jie patys yra, megsta judru gyvenimo buda ar daugiau ramesni, o
turi priemestyje ar kaime nama, juk erdve reikalinga kai kurioms veislems,
nei vienas suo nera nuspejamas, jei seiminkas neturi elementariu ziniu suns prieziurai ir auklejimui,
jei jam dresura-niekis, tipo as viska zinau ir viska moku,
gal per astriai parasiau, bet tai mano nuomone

Statau dideli pliusa jusu issakytai nuomoniai! biggrin.gif drinks_cheers.gif Turejiai am.staf.terjiera ir Aziata! Zinau labai gerai siu ;;;Sarasiniu agressivniu sunu ;; harakterius ir ipatumus laikimo g.gif Pries tai mano issakyta nuomone----Sios veislles nelaikimui .......butuose ir nepatyrusem...........!Mano pasiulitos veisles yra nuspejiamos ir problemu tikrai nesukels biggrin.gif Jei reikes ,tai trumpaplaukis francuzu buldokas ir siukseplaukis mit.snauceris ir apgins seimininka biggrin.gif Nors ginybai yra daug efektyvesniu priemoniu wub.gif As laikau brabanto grifonus ,dziugina savo kompanija :lotuliukas:Situacija-----surinkot visus reikemus dokumentus,uz nemaza suma nupirkot siuniuka ;;Sarasini;,auginot ,milejiot ir ....teismas......,...nuteise---kaip sako rusu patarle----Не зарекайся от сумы и тюрьмы......Netenki leidima laikyti suni-----su ofic. institucijiom geriau neprasidet verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2015 02 02, 19:51)
Statau dideli pliusa jusu issakytai nuomoniai! biggrin.gif  drinks_cheers.gif Turejiai am.staf.terjiera ir Aziata! Zinau labai gerai siu ;;;Sarasiniu agressivniu sunu ;; harakterius ir ipatumus laikimo g.gif Pries tai mano issakyta nuomone----Sios veislles nelaikimui .......butuose ir nepatyrusem...........!Mano pasiulitos veisles yra nuspejiamos ir problemu tikrai nesukels  biggrin.gif Jei reikes ,tai trumpaplaukis francuzu buldokas ir siukseplaukis mit.snauceris ir apgins seimininka biggrin.gif Nors ginybai yra daug efektyvesniu priemoniu  wub.gif As laikau brabanto grifonus ,dziugina  savo kompanija :lotuliukas:Situacija-----surinkot visus reikemus dokumentus,uz nemaza suma nupirkot siuniuka ;;Sarasini;,auginot ,milejiot ir ....teismas......,...nuteise---kaip sako rusu patarle----Не зарекайся от сумы и тюрьмы......Netenki leidima laikyti suni-----su ofic. institucijiom geriau neprasidet verysad.gif  verysad.gif

sutinku su jumis, bet esame tokia seima-laikomes istatymu, mes abu su sunumi norejome to suns, bet norejom viska iki galo tvarkingai, tam pritare ir veiseja,
kol kas dar guvus musu senukas-beveisliukas smile.gif , tai apie kita suni spresim veliau,
pas mus ir kate gyvena, dresuota geriau uz suni lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2015 02 03, 15:15)
sutinku su jumis, bet esame tokia seima-laikomes istatymu, mes abu su sunumi norejome to suns, bet norejom viska iki galo tvarkingai, tam pritare ir veiseja,
kol kas dar guvus musu senukas-beveisliukas smile.gif , tai apie kita suni spresim veliau,
pas mus ir kate gyvena, dresuota geriau uz suni lotuliukas.gif

beje, jei duotu pasirinkti kaukazo aviganis ar azijatas, rinkciausi pastaraji smile.gif
stabilus suo
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 02 03, 15:17)
beje, jei duotu pasirinkti kaukazo aviganis ar azijatas, rinkciausi pastaraji smile.gif
stabilus suo

drinks_cheers.gif
Ir nežinau, kaip Vidurinės Azijos aviganiai pateko į MamaRokenRoll minčių vingius pasisakymo apie "sąrašinius" kontekste, bet noriu priminti, kad ši veislė NĖRA agresyvių veislių sąraše mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 04 vasario 2015 - 08:08
Ir vėl į tą temą, bet... Nu nesiseka man su savo "piktašuniu". Neseniai persikraustėm ir negaliu atsistebėt, kokie žmonės yra ar tai abejingi, ar tai nekultūringi, o gal šiaip priekvailiai doh.gif savaitgalį nuėjom į šunų aikštelę pažaisti, pasiėmėm skraidančią lėkštę, viskas smagu, išdykaujam, šuo laimingas. Aplink aikštelę pradeda trintis moteris su VA. Stoviniuoja kokias 3 minutes, staiga ima ir be ceremonijų ateina į aikštelę, pasileidžia tą savo VA, pasiima savo žaislą ir ramiai sau šalia pradeda žaist. Aišku, ir vienam, ir kitam šuniui pradeda rūpėt svetimas žaislas, VA negana to apsiurzgia, bet išeinam neištvėrę mes. Antras epizodas: vakar vėl nueinam į tą pačią aikštelę, vėl pradedam žaist, girdžiu - durys atsidaro, ogi nei iš šio, nei iš to ateina žmogelis su dviem šunim - vienas haskis, kitas mišrūnas, abu lodami pasileidžia link maniškės, o haskis be ceremonijų puola mano šuniui ant snukio (ir tikrai ne žaismingai). Šeimininkas šaukia, šuniui pofig. Durnai gal padariau, bet laikiau savo šunį už antkaklio visą laiką, kol žmogelis atėjo savo haskį susirinkt. Vėlgi - teko išeit mums, o iš ano žmogaus vienintelė frazė buvo:"Taigi dar jaunas šuo.". Pofig man, jaunas ar nejaunas, jeigu nemoka gražiai bendraut su svetimais šunim! To pasekoje gavom apdraskytą nosį. Nesuprantu, argi taip sunku pasiklaust, ar galima ateit į aikštelę? Ar sunku leist šunim pirma per tvorą pabendraut? Galų gale, gal mano šuo netoleruoja svetimų šunų, o čia ramia sąžine paleidžia savo augintinį? doh.gif nu nervai nelaiko... Pas tokius idiotus ir auga paskui šunys nenormalūs ir nevaldomi, o kai tokie rimtesnes veisles dėl grožio sugalvoja įsigyt, tai ir krenta reputacija...
Atsakyti
O kam jus iseinat? Jus atejot i bendra aikstele,reiskia,jusu suo neprobleminis-viskas. Bunat ir dukstat. Jei atejo ,o aisku ateis nes visi nori pasizaisti,tai jei ju puola nesukit galvos. Cia beda ju sunyse.Taip ir pasakykit,jei jusu sakykit puls ,mano duos gerai...jei moka zaisti tada saunu. Vesdavau rotveilere ir boksere i aikstele ,susirinkdavo gal 10 pasizaidimui sunu. Seimininkai bendrauja,sunys zaidzia.Tik aisku,jei duosi vienam zaisla-manau gali vykti konfliktai. Geriau jau tada be ju lai patys duksta.Pas ka budavo neprognozuojami,tie su pavadziu atokiai vedziodavo.Kazkaip zmogiskai viskas issispresdavo.Juk net turi matyti koki atveda,gal su niezine erke,paplikusi ,viskas tada jau dingsti kuo toliau ,arba paprasai seimininko i bendra nevesti nes uzkreciama.
Atsakyti