Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(zveriuks @ 2008 10 04, 21:52)
gal reiktų nuo kraujo pradėt?  g.gif . tiesą pasakius, kitą savaitę kaip tik bandysiu pas gydytoją užsirašyti, kad kraujo tyrimus padarytų  unsure.gif . kažkur teko skaityti, kad jei kraujas blogas, tai ir plaukučiai galvą palieka...

Na, dar skydliaukė, hormonai, gyvenimo būdo analizė biggrin.gif

Nutariau nusipirkti paprasčiausių žuvų taukų. Vaikystėje tai buvo vienintelis papildas, kurį vartojau, o kasos užpakalį dengė... Nors maitinausi tikrai prastai, sportavau ir t.t.
Atsakyti

gal reiktų nuo kraujo pradėt?  g.gif . tiesą pasakius, kitą savaitę kaip tik bandysiu pas gydytoją užsirašyti, kad kraujo tyrimus padarytų  unsure.gif . kažkur teko skaityti, kad jei kraujas blogas, tai ir plaukučiai galvą palieka...

Gal kažkas su skydliauke blogai man. g.gif Reikės ir man eit kraujo tyrimus pasidaryt, kol dar plaukų liko.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 04, 22:07)
Na, dar skydliaukė, hormonai, gyvenimo būdo analizė biggrin.gif

Nutariau nusipirkti paprasčiausių žuvų taukų. Vaikystėje tai buvo vienintelis papildas, kurį vartojau, o kasos užpakalį dengė... Nors maitinausi tikrai prastai, sportavau ir t.t.

nusipirkau ir as zuvu taukus, kai pradejo kuokstais slinkti plaukai. geriu jau pusantro menesio, man niekas nesikeicia schmoll.gif o dar emiau, ne kapsulem, o skystus, kurie naudingesni yra...
ir siaip visokias namines kaukes bandau: ir su svogunais, ir su alijosiais, ir visokiu silikonu plaukams atsisakiau... anksciau visiskai neslinkdavau plaukai, o sviesiai dazydavau. kadangi labai nualinau plaukus, rugpjuti kirpeja tamsiai nudaze, nu ir prasidejo visos mano bedos su slinkimais doh.gif nezinau ar cia sutapimas, ar cia kas..
Atsakyti
sveikos, mergaitės  4u.gif
pas mane irgi amžina problema - kailį keičiu kiaurus metus  doh.gif . kol išsiplaunu plaukus, vonia kaip po avių skutimo. kol išsidžiovinu, tai ant grindu kilimas. jei būčiau pradėjusi rinkti savo plaukus, jau, ko gero, gerą megztinį žiemai turėčiau... ko tik nebandžiau ir ko tik ant tos galvos netepiau. gėriau Bambuko Silica - na, kur plaukam, nagam ir ragam biggrin.gif. nagai auga kaip pasiutę, plaukams dzin, slenka kaip pasiutę... naudojau skystį Selective, na, buteliukas toks rudas su pipete. sumokėjau 50  lt. nepadėjo. kitų priemonių jau ir nebepamenu.
bet efektą pastebėjau naudodama ampules su placenta. nu kažkaip pristabdo slinkimą, ne kuokštais. dabar pradėjau naudoti Himalaya šampūną. tikėkimės, padės, tik reikia ilgesnį laiką panaudoti...  smile.gif
Papildyta:

mano kraujyje tik biski gelezies truksta o plaukai slenka...;/
ampules su placenta cia tos is Eur. po 2lt?
Atsakyti
[quote=zveriuks,2008 10 04, 22:52]
sveikos, mergaitės 4u.gif
pas mane irgi amžina problema - kailį keičiu kiaurus metus doh.gif . kol išsiplaunu plaukus, vonia kaip po avių skutimo. kol išsidžiovinu, tai ant grindu kilimas. jei būčiau pradėjusi rinkti savo plaukus, jau, ko gero, gerą megztinį žiemai turėčiau... ko tik nebandžiau ir ko tik ant tos galvos netepiau. gėriau Bambuko Silica - na, kur plaukam, nagam ir ragam biggrin.gif. nagai auga kaip pasiutę, plaukams dzin, slenka kaip pasiutę... naudojau skystį Selective, na, buteliukas toks rudas su pipete. sumokėjau 50 lt. nepadėjo. kitų priemonių jau ir nebepamenu.
bet efektą pastebėjau naudodama ampules su placenta. nu kažkaip pristabdo slinkimą, ne kuokštais. dabar pradėjau naudoti Himalaya šampūną. tikėkimės, padės, tik reikia ilgesnį laiką panaudoti... smile.gif
bliamba, na ir prajuokinai mane, su savo megstiniais, kailiais ir kilimais biggrin.gif

p.s. radau namuose dziovintu dilgeliu lapu (na tos kur skatina slapimo issiskyrima biggrin.gif) gal galit kuri paaiskint kaip ta nuovira pasidaryt, kad po plovimo praskalaut plaukucius? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 05 spalio 2008 - 20:20
As tai taip darau:
Du saukstus dziovintu dilgeliu uzplykau i puodeli arba stikline, palaikau kad pritrauktu, bent jau 10 min maziausiai. Tada pripilu i bliuda puse litro silto vandes ipilu ta nuovira ir po galvos plovimo tiesiog apipilu plaukus.

Tai darau kiekviena plovima visa menesi, tada jau ir galima reciau.

Man tikrai padejo 4u.gif
Atsakyti
Merginos labai jau daug skaityti o gal kam padėjo alfaparf tos kapsulės, mačiau sarmoje 18 lt kainuoja g.gif nes aš jau plika darausi, kai kur net matosi net kiaurymės plaukuose, dar pora mėn ir liksiu plika jaučiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 06, 16:47)
Merginos labai jau daug skaityti o gal kam padėjo alfaparf tos kapsulės, mačiau sarmoje 18 lt kainuoja  g.gif  nes aš jau plika darausi, kai kur net matosi net kiaurymės plaukuose, dar pora mėn ir liksiu plika jaučiu  doh.gif

Labai gerai akmenyne druska padeda, ir plaukai greitai pradeda augt. Itrink slapia druska, pavaiksciok 20min ir isplauk.
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 06, 16:52)
Labai gerai akmenyne druska padeda, ir plaukai greitai pradeda augt. Itrink slapia druska, pavaiksciok 20min ir isplauk.

O čia bajeris ar rimtai doh.gif nes kaip tai ne kaip skamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 06, 16:58)
O čia bajeris ar rimtai  doh.gif  nes kaip tai ne kaip skamba  g.gif

Rimtai, pati bandziau, be to girdejau atveji kai moteris po vezio ligos, su druska daug plauku uzsiaugino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 06, 17:04)
Rimtai, pati bandziau, be to girdejau atveji kai moteris po vezio ligos, su druska daug plauku uzsiaugino.  smile.gif

Bet gi pagalvojus kaip druska gali išsausinti galvos odą doh.gif nu jau man toks metodas nelabai tinka g.gif reiks paklausti kirpėjos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 06, 17:08)
Bet gi pagalvojus kaip druska gali išsausinti galvos odą  doh.gif  nu jau man toks metodas nelabai tinka  g.gif  reiks paklausti kirpėjos  ax.gif

Nieko tau ta druska neissausins nepergyvenk. smile.gif
Atsakyti