Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Na reiks ir man pabandyti tas ampulytes,gal pades nuo to slinkimo.... ax.gif
Sako kad plaukai slenka jeigu ilga laika tai su virskinimo sistema kazkas negerai,gali buti kad zarnynas uzterstas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2008 12 02, 06:51)
Na reiks ir man pabandyti tas ampulytes,gal pades nuo to slinkimo.... ax.gif
Sako kad plaukai slenka jeigu ilga laika tai su virskinimo sistema kazkas negerai,gali buti kad zarnynas uzterstas... g.gif

tai gali issivalyt visa zarnyna ir visa savo organizma nuo toksinu ir kt sh. Nuo toksinu buna kosmetologijos kabinetuose tokios voneles kojom. Asieit per ****** iseina visi negerumai. O del zarnyno - as symet i AMWAY platinima uzsiregistravau, tai isbandinejau ka ten naglo siulo, tai labai geris buvo "Zarnyno sluota" tabletes. dideles tokios, sukramtai, uzgeri vandeniu. 1-2 kart per diena. As tai nieko nepajutau, mano zarnynas tvarkoj. O mama irgi pradejo kazdien kaku eit smile.gif sake geriau - ir svorio numete truputi. gal virskinimo procsai pagreitejo? nzn.

bet va plauku prieziuros gaminiai tai ne kas - arba man netiko labai.
Atsakyti
Tai tos tabletes taip ir vadinasi "zarnyno sluota" ar kaip kitaip?parasyk tiklsu pavadinima. O ta koju procedura tai gal zinai kur atliekama?
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 12 02, 09:30)
tai gali issivalyt visa zarnyna ir visa savo organizma nuo toksinu ir kt sh. Nuo toksinu buna kosmetologijos kabinetuose tokios voneles kojom. Asieit per ****** iseina visi negerumai. O del zarnyno - as symet i AMWAY platinima uzsiregistravau, tai isbandinejau ka ten naglo siulo, tai labai geris buvo "Zarnyno sluota" tabletes. dideles tokios, sukramtai, uzgeri vandeniu. 1-2 kart per diena. As tai nieko nepajutau, mano zarnynas tvarkoj. O mama irgi pradejo kazdien kaku eit smile.gif sake geriau - ir svorio numete truputi. gal virskinimo procsai pagreitejo? nzn.

bet va plauku prieziuros gaminiai tai ne kas - arba man netiko labai.

o kur ju galima uzsisakyti, gal internetu galima? ir kiek mazdauk kainuoja? g.gif gal man tikrai reikia issivalyti, nes slenka tai ziauriai, ir jau seniai, o ir su virskinimu, kartais jauciu yra problemu...
o siaip dabar pradejau gerti silica futura vitaminus, ten ir odai ir nagam ir plaukam, dar poveiko jokio, nes dar tik 2 savaites, bet vis laukiu laukiu, gal bet truputi nustos slinke bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Kai paskaitai kiek plaukų slinkimo piežasčių gali būti tai doh.gif ir žinok tu žmogus nuo ko slenka, užtat ir pas daktarus nuėjus dažniausiai išgirstam kad nuo streso unsure.gif nes tikras priežasitis surasti yra labai sunku
Atsakyti
nuo slinkimo gerai padeda ažuolo žievės arbata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytele @ 2008 12 02, 14:14)

Is kur ja tokia gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytele @ 2008 12 02, 13:14)

O ją gerti ar skalauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 12 02, 13:34)
Is kur ja tokia gauti? g.gif

Bet kurioje vaistinėje biggrin.gif
Atsakyti
Na as bandziau ir zieve, ir dilgeliu lapus, apiniu nuoviru skalavau plaukus, bet vistiek slinko ,gal kiek maziau bet nustojus vartot vel tas pats.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytele @ 2008 12 02, 14:14)

taciau ji dazo dantis(rudai), vartojama dazniausiai nuo dantenu ligu,o skalauti galima,bet geriausia rudaplaukem,nes plaukus taip pat dazyti gali
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2008 12 02, 07:38)
Tai tos tabletes taip ir vadinasi "zarnyno sluota" ar kaip kitaip?parasyk tiklsu pavadinima. O ta koju procedura tai gal zinai kur atliekama?

Del voneles, radau internete:
http://www.beza.lt/i...amp;b=paslaugos

Cia vilniuj, bet jeigu google paieskosi - rastum daugiau. kaune zinau, kad atliekama grozio saloniuke prie TAUBUCIU.
Pati nemeginau, tik skaiciau. Dar yra kazkoki pleistrai, kur ant padu klijuojasi ir panasias funkcijas atlieka.

Tabletes yra: Nutrilite Multi Fiber maistine celiulioze. Jas nusipirkti galima tik per AMWAY konsultante. As tokia buvau, tai isbandziau daug ka. bet baigesi galiojimo laikas,
sakiau prasitesiu kai tik baigsis dantu pasta ar koks valiklis biggrin.gif - gali rasyti man zinute jeigu domina daugiau, kad eterio netersti wink.gif
Atsakyti