Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Rasytee @ 2008 10 01, 10:11)
is mesytes istorijos net garsiai juokiausi  thumbup.gif

Prisijuokiau ir as drinks_cheers.gif net asaros bega lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2008 10 01, 00:57)
As taip pat manau kad del to slenka, kad ruduo  ax.gif  bet man kazkaip jau skaudu nes neseniai pries menesi slinko ziauriai plaukai is po gimdymo ir dar neataugo nauji o dabar vel pradeda slinkti baisu man jau... verysad.gif

o toliau naudojai priemones su kuriom issigydei slinkima ar nutraukus buvai naudojima? gal reikia ilgiau panaudot jas g.gif
katik kazkur paskaiciau(neatsimenu kur skaiciau ax.gif gal ir cia rolleyes.gif ) kad profilaktiskai reikia kasmet praeiti plauku stiprinimo kursa.

o as sende nusipirkau sampuna su kofeinu. kiek zinau kofeinas stiprina saknis. o as galvoju mano plaukuciai slenka del silpnu saknu, tai dabar ziuresiu koki rezultata man, t.y. mano plaukams smile.gif duos tas sampunas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 02 spalio 2008 - 18:58
jungiuos ir aš į keičiančių kailį gretas biggrin.gif
Man kol kas tas slinkimas dar nėra labai tragiškas, tai bandau gelbėtis su dilgėlių šampūnu ir nuovirais, o šiandien dar nusipirkau kažkokią naują Schwarzkopf priemonę Activ F, kurią reikia įtrinti į galvos odą - žiūrėsim, ar bus koks poveikis. Dar geriu cinką ir 2 rūšių vitaminus (pakaitomis), jei niekas negelbės, griebsiu ir aš tą Himalaya kremą - jau turiu patikimą rekomenduotoją, kuri ant savo plaukų jį išbandė ir sakė, kad tikrai nenusivylė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2008 10 01, 08:21)

Gal kas kitokiu priemoniu pasiulyti gali? g.gif

is visus isbandytu priemoniu man tik labai teigiamai suveike zuvu taukai Omega 3, plaukai tikrai atsigavo, pastorejo
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 10 02, 09:56)
o toliau naudojai priemones su kuriom issigydei slinkima ar nutraukus buvai naudojima? gal reikia ilgiau panaudot jas  g.gif
katik kazkur paskaiciau(neatsimenu kur skaiciau  ax.gif gal ir cia  rolleyes.gif ) kad profilaktiskai reikia kasmet praeiti plauku stiprinimo kursa.

Taip viska darau kaip darius nieko nenutraukiau, na tik gal kaukem ir aliejais pradejau reciau tepti plaukus blush2.gif
Atsakyti
siandien as irgi uzsidejau plaukams kauke. pradesiu vartoti zuvu taukus. tikiuos nustos slinkti plaukai
Atsakyti
Priminėt žuvų taukus, seniai bevartojau... Dar kažkada kažkas rekomendavo ryklių taukų aliejų... Kaži, kurį čia geriausia pagert būtų? g.gif Slinkimas tikrai apstojo, bet visai jis man niekada nesibaigia - na, kai paskaitau, kaip kitos džiaugiasi, kad plaunant galvą iškrito 3-5 plaukai, tai man taip niekada nėra buvę.
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 10 02, 19:56)
o as sende nusipirkau sampuna su kofeinu. kiek zinau kofeinas stiprina saknis. o as galvoju mano plaukuciai slenka del silpnu saknu, tai dabar ziuresiu koki rezultata man, t.y. mano plaukams  smile.gif  duos tas sampunas g.gif

Gal kalbi apie pnaltur 39 ? Šito turėjau šampūno ir losijono mėginukus, tai man labai patiko thumbup.gif: Gal reiks ir pačiai nusipirkti...

QUOTE(Miaška @ 2008 10 03, 08:45)
Priminėt žuvų taukus, seniai bevartojau... Dar kažkada kažkas rekomendavo ryklių taukų aliejų... Kaži, kurį čia geriausia pagert būtų? g.gif  Slinkimas tikrai apstojo, bet visai jis man niekada nesibaigia - na, kai paskaitau, kaip kitos džiaugiasi, kad plaunant galvą iškrito 3-5 plaukai, tai man taip niekada nėra buvę.

Miaška, man būdavo, kad nematydavau prikritusiu plaukų vonioje, tai tikraiusia ir neslinko. Dabar tai išvalau visą vonią, o po poros dienų ant grindų prirenku kokį 20 plaukų, o kiek nuteka į kanalizaciją, kiek pametu kituose kambariuose, ant pagalvės randu ir t.t.

Ech, kad grįžtų tie laikai, kad neslinko tie rūpūžiokai...
Atsakyti
nu man visa gyvenima uzsikemsa vonia kai plaunu galva....poto kai sluostau ir seip namiskiai zyzia kad nei suns nereikia, amzinai visur pilna mano plauku....bet cia taip nuo paauglystes, o visdar pilna galva plauku...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 03, 09:41)
Gal kalbi apie pnaltur 39 ? Šito turėjau šampūno ir losijono mėginukus, tai man labai patiko thumbup.gif: Gal reiks ir pačiai nusipirkti...

O tas šampūnas ne vyresnio amžiaus moteroms skirtas? g.gif Čia gal man tiktų? lotuliukas.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 03, 10:11)
nu man visa gyvenima uzsikemsa vonia kai plaunu galva....poto kai sluostau ir seip namiskiai zyzia kad nei suns nereikia, amzinai visur pilna mano plauku....bet cia taip nuo paauglystes, o visdar pilna galva plauku...

Nu vat, kas keista, ir mano plaukų visada pilni namai, bet vis dar plika galva nešviečia... Kažkodėl esu linkusi galvoti, kad tie "3-5" iškritę plaukai, plaunat galvą, yra iliuzija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 03, 10:56)
O tas šampūnas ne vyresnio amžiaus moteroms skirtas? g.gif  Čia gal man tiktų? lotuliukas.gif

Rašo,. kad vyresnio, bet kaip mane konsultavo, kad jei labai slenka - gali ir jaunesnės naudot. Šiaip tai patiko jis man, plaukai labai blizgėjo po jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 03, 10:56)
O tas šampūnas ne vyresnio amžiaus moteroms skirtas? g.gif  Čia gal man tiktų? lotuliukas.gif
Nu vat, kas keista, ir mano plaukų visada pilni namai, bet vis dar plika galva nešviečia... Kažkodėl esu linkusi galvoti, kad tie "3-5" iškritę plaukai, plaunat galvą, yra iliuzija cool.gif

neiliuzija mirksiukas.gif per nestuma tikrai nedaugiau kaip 5 plaukai iskristadavo o dabar reiktu ta skaiciu daugint is kokiu 50 unsure.gif doh.gif
Atsakyti