Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(joguste @ 2008 09 30, 09:17)
ant ziemos keiciam kailiuka, visiem tokiu metu plaukuciai labiau slenka ir atauga nauji, tai gal per daug nepergyvenk  4u.gif  nebent ilgai nenustos slinke  mirksiukas.gif

As taip pat manau kad del to slenka, kad ruduo ax.gif bet man kazkaip jau skaudu nes neseniai pries menesi slinko ziauriai plaukai is po gimdymo ir dar neataugo nauji o dabar vel pradeda slinkti baisu man jau... verysad.gif
Atsakyti
Teko ir man susirasti šia temele doh.gif

taip pradejo slinkti plaukai, kad matau "plinkanti pakausi" blink.gif doh.gif
Jau neramu darosi verysad.gif

Nuejau vakar i vaistine, tai pasiule kazkokiu ampoliu. Vienos pries plovima trinamos, kitos po. Kurso kaina vienu 240, kitu 260 doh.gif ir kokia tikimybe kad pades... didoka kaina sakyciau g.gif unsure.gif

dar pasiule kazkokias kapsules (kaip vaistus) menesiui apie 100 Lt, reikia gerti 3-6 men unsure.gif

Susilaikiau nuo skuboto pirkimo, ir tikiuosi jus duosite patarimu, nuo ko pradeti blush2.gif

QUOTE(Greipfrukte @ 2008 09 29, 22:22)

Nusipirkau silicio gelį (bus gerai ir nagams, kurie pas mane lupasi kaip bananai),
šampūną Cutrin ir Himalaya kremą nuo slinkimo. Žiūrėsim, kas bus smile.gif Neturiu kantrybės kas vakarą terliotis, bet turbūt reikės.

Kur visa tai pirkai?
Kaip naudoji?
Gal kas kitokiu priemoniu pasiulyti gali? g.gif

Atsakyti
QUOTE(insk @ 2008 10 01, 09:21)
Kur visa tai pirkai?
Kaip naudoji?

Paskaityk ką tik užbaigtą temelę - tikrai daug patarimų rasi.
O kapsules tikriausiai pasiūlė Pantogar? Jos brangios, bet efektyvios, man slinkimą gerokai apstabdė jau po mėnesio, bet ir veidą labai išbėrė, tai nustojau vartoti. Kitoms nieko neberia, mėgink įsigyti, jei galimybės leidžia.

Beje, toks klausimas: kuo pakeisti Pantogar? Norėčiau visai tą slinkimą užmiršti, reikėtų kažkokius papildus pavartoti, Pantogaro negaliu... Kažkada gėriau Nutra Style, lyg ir padėjo...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 01, 09:28)
Paskaityk ką tik užbaigtą temelę - tikrai daug patarimų rasi.
O kapsules tikriausiai pasiūlė Pantogar? Jos brangios, bet efektyvios, man slinkimą gerokai apstabdė jau po mėnesio, bet ir veidą labai išbėrė, tai nustojau vartoti. Kitoms nieko neberia, mėgink įsigyti, jei galimybės leidžia.

Beje, toks klausimas: kuo pakeisti Pantogar? Norėčiau visai tą slinkimą užmiršti, reikėtų kažkokius papildus pavartoti, Pantogaro negaliu... Kažkada gėriau Nutra Style, lyg ir padėjo...

ačiū, paskaitysiu 4u.gif

Jo Pantogar kapsulės - vaistai...
Atsakyti
4u.gif slenka ir man...tiklsiau krenta kuokstais. issigandau.

dabar ka darau-geriu Perfektil, geriu kalci su magnsiu, plaunu sampunu nuo slinkimo Natur Vital, kas vakara skalauju asiukliu nuoviru, ir vakar isigyjau vaistinej Cemeryciu vandens-tas tai juokingiausia. kazkur internete perskaiciau, kad cemeryciu vanduo labai padeda nuo9 slinkimo, nuejau i vaistine ir sakau:
-prasau cemeryciu vandens
vaistininke:
-tai uzpuole?
as;
-uzpuole, baisu, jau antra savaite kuokstais plaukai krenta
vaistinine:
-baisu, dabar vistiek bet kur pasigaut galima
as:
-jo, kiek girdejau siuometu kazkaip daug kam, baisu, nezianu ka ir daryt ir sampunai ir papildai...
vaistininke:
-kokie papildai, cia reikia rimtai uzsiimt, o kaip vaikams vyrui?
as:
-na vaiku neturiu, o vyras ir taip plikas
vaistininke:
-na jo tada vyrui geriau, bet jums reiktu kuo trumpiau plaukus nusikirpt...
as:
-na nezinau, kazkaip nenoriu kirpti, tiek auginau, gal tik galiukus, pabandysiu ir taip
vaistininke:
-bet kaip visas glindas isrinksit?......
as:
-kokias glindas?.......TAI TADA IR JUOKEMES SU VAISTININKE, KAI JI MAN APIE BLUSAS, O AS JEI APIE PLAUKU SLINKIMA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif PASIRODO CEMERYCOIU VANDUO NUO BLUSU IR KITU GALVOS KENKEJU lotuliukas.gif smagu buvo, pasijuokiau ziauriai, susilydem abi prie prekystalio.... cia mano istorija thumbup.gif thumbup.gif

bet kokiu atveju jau vakar issitryniau pries nakti, siandien vel issitryniau...paskaiciau kad reikia elgtis atsargiau, kad nepatektu ant akiu...nu zodziu, bet laukiu efekto....
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2008 10 01, 11:45)
PASIRODO CEMERYCOIU VANDUO NUO BLUSU IR KITU GALVOS KENKEJU  lotuliukas.gif smagu buvo, pasijuokiau ziauriai, susilydem abi prie prekystalio.... cia mano istorija thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif
O tai nežinojai, kad čemeryčių vanduo nuo blusų? doh.gif
Šiaip, labai saugokis, kai tepiesi, ir rankas paskui būtinai plauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 01, 11:56)
lotuliukas.gif
O tai nežinojai, kad čemeryčių vanduo nuo blusų? doh.gif
Šiaip, labai saugokis, kai tepiesi, ir rankas paskui būtinai plauk smile.gif

stiangiuosi taip daryt, bet kodel jis toks nuodingas
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2008 10 01, 12:03)
stiangiuosi taip daryt, bet kodel jis toks nuodingas

Na, jei blusos nuo jo išstimpa, tai negali būti koks nekaltas rožių vandenėlis, nuodas vis tik...
Atsakyti
Sveikutes,

na, as irgi griztu prie sitos temeles wink.gif man jau lygtai maziau slenka plaukai, bet dar nenoriu per daug girtis...kaip Dorinda sake, kad ruduo, vel slenka, tai bijau, kad ir man taip nebutu. Dziugu, kad jau ne kuokstais, bet vis tiek dar slenka... ;(
Atsakyti
man šiemet kaip niekad gyvenim slenka plaukai. Pati matau, kad labai daug plaukų išslinko, kai suimi į uodegą. Iš pradžių tepiau galvą su Cutrin Bio+ nuo slinkimo, bet jokių permainų nemačiau.
Nuėjau į kirpyklą, galvojau, gal per sunkus pats plaukas plauko šakniai, bet ir niekas nepasikeitė schmoll.gif
užsisakiau pas kirpėją z.one ampules nuo slinkimo, porą jau sutepiau
Dabar gal mažiau plaukų išslenka, bet dar nepradėjus teptis ampulų pastebėjau, kad mažiau išslenka,
Kirpėja sakė, kad išvengti tokių dalykų, reik kelis kart į metus praiet kursą, kokių nors priemonių nuo slinkimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2008 10 01, 09:21)

Kur visa tai pirkai?
Kaip naudoji?

Silicio gelį ir Himalaya pirkau 100metų vaistinėje, o šampūną - Eurovaistinėje. Naudoju kaip parašyta - kolkas kasdien. Na, dar tik trečia diena, bet jau nusibodo tepliotis pakaušį tuo kremu.
Atsakyti
is mesytes istorijos net garsiai juokiausi thumbup.gif
Atsakyti