QUOTE(Kyskis Pyškis-didysis mokytojas @ 2008 09 28, 02:30)
teskite
Pradėdamos naują temą, įdeadame senosios nuorodą

Senoji tema čia
Prisijungsiu ir aš prie nelaimėlių... Pradėjo ir man plaukai slinkti. Na, dar ne pasaulio pabaiga, bet niekada tiek daug jų neiškrisdavo. Ir taip jau nuo pavasario
Nusipirkau silicio gelį (bus gerai ir nagams, kurie pas mane lupasi kaip bananai), šampūną Cutrin ir Himalaya kremą nuo slinkimo. Žiūrėsim, kas bus
Neturiu kantrybės kas vakarą terliotis, bet turbūt reikės.
Šiaip prisiminiau, kad mano močiutei, kuriai jau virš 80 metų buvo labai labai pradėję slinkti plaukai. O kadangi jinai labai nemėgsta visokių kvepiančių šampūnų, nupirkom Kozje moloko (baltarusiškas, didžiulis butelis gal kokius 6-9 lt kainuoja), tai rezultatai akivaizdūs! Bet gal jai šiaip sveikatelė pasitaisė...
Gal kas naudojot šį šampūną?

Nusipirkau silicio gelį (bus gerai ir nagams, kurie pas mane lupasi kaip bananai), šampūną Cutrin ir Himalaya kremą nuo slinkimo. Žiūrėsim, kas bus

Šiaip prisiminiau, kad mano močiutei, kuriai jau virš 80 metų buvo labai labai pradėję slinkti plaukai. O kadangi jinai labai nemėgsta visokių kvepiančių šampūnų, nupirkom Kozje moloko (baltarusiškas, didžiulis butelis gal kokius 6-9 lt kainuoja), tai rezultatai akivaizdūs! Bet gal jai šiaip sveikatelė pasitaisė...

Siandien nusipirkau Selective losjona slenkantiems plaukams, bandysiu teptis, tikiuosi geru rezultatu

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 09 29, 21:57)
Siandien nusipirkau Selective losjona slenkantiems plaukams, bandysiu teptis, tikiuosi geru rezultatu 

pries metus naudojau selective ampules nuo plauku slinkimo, tai galiu paskyt - rezultati buvo nelogi

Sveikutes
grystu as vel pas jus
pradejo slinkti man vel, buvo apstoja o dabar vel slenka nezinau nuo ko gal kad ruduo
neisivaizduoju....

QUOTE(joguste @ 2008 09 30, 16:24)
pries metus naudojau selective ampules nuo plauku slinkimo, tai galiu paskyt - rezultati buvo nelogi
tai gal losjonas irgi neapvils.

Cia tas pat kaip ir apmules, bet cia kiekis didelis 125ml ir taip daug daug pigiau gaunasi

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 09 30, 18:06)
Cia tas pat kaip ir apmules, bet cia kiekis didelis 125ml ir taip daug daug pigiau gaunasi
Jei neklystu viena ampule kainuoja 8lt, o uz si buteliuka sumokejau tik 42lt 

nu negali buti visai taspats jei tospacios firmos,nemanau viena firma pardavinetu savo produktus tapacia kaina tik skirtinga savikaina, turbu butely silpnesne koncentracija,mazesni veikliuju med kiekiai ir labiau skirta profilaktikai o ne gydimui? Jei vistek padeda

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 30, 18:30)
nu negali buti visai taspats jei tospacios firmos,nemanau viena firma pardavinetu savo produktus tapacia kaina tik skirtinga savikaina, turbu butely silpnesne koncentracija,mazesni veikliuju med kiekiai ir labiau skirta profilaktikai o ne gydimui? Jei vistek padeda
begsiu ir s pirkti dabar masciau apie Kc ir Wella Sp aktyvatorius/tonikus.

Nesigincysiu

QUOTE(Dorinda @ 2008 09 30, 16:28)
Sveikutes
grystu as vel pas jus
pradejo slinkti man vel, buvo apstoja o dabar vel slenka nezinau nuo ko gal kad ruduo
neisivaizduoju.... 

ant ziemos keiciam kailiuka, visiem tokiu metu plaukuciai labiau slenka ir atauga nauji, tai gal per daug nepergyvenk

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 09 30, 17:06)
Jei neklystu viena ampule kainuoja 8lt, o uz si buteliuka sumokejau tik 42lt 

kazkur tiek ir kainavo, dabar tiksliai nepamenu

truputi ne i tema, bet is Selective zinau dar geras yra serumas kad plaukai glotnus ir nepasisiause butu. siaip pati nenaudojau, bet drauge naudojo, tai sake kad ir nuo galiuku skilinejimo padejo

QUOTE(joguste @ 2008 09 30, 19:17)
kazkur tiek ir kainavo, dabar tiksliai nepamenu
o ta seruma reikia tik i plauku saknis itepti ar i visus plaukus?
truputi ne i tema, bet is Selective zinau dar geras yra serumas kad plaukai glotnus ir nepasisiause butu. siaip pati nenaudojau, bet drauge naudojo, tai sake kad ir nuo galiuku skilinejimo padejo
kaina irgi apie 40 lt.

Ji reikia i galvos oda imasazuot