Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

QUOTE(Guvilė @ 2008 10 27, 20:40)
Kam pirkti knygą brangiausią, jei galima užeiti čia ir rasti daug Oliverio receptų ir idėjų.  bigsmile.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
O, jaigu tau gera draugė padovanoja gerą kulinarijos knygą,tai ką tu ją išmeti?tikriausia ,ne.
Atsakyti
Knyga turi isliekamaja verte ir J. Oliveris yra knygos autorius.
Atsakyti
mergaites, noriu pasidalinti Jamie Oliver vienu labai paprastu ir labai skaniu PATIKRINTU recepteliu:

reikes: vistu krutineliu;
tarkuoto surio;
kumpio (bacon) riekeliu;
sparagu.

imam vistu krutineles (as pamusu jas mesos musikliu), barstom suri, uzdengiam/uzklojam kumpiu (bacon) ir su kokiu ploksciu daiktu (pvz. keptuve) suplojam (kelis kartus), as uzdedu virtuvine plevele dauzant smile.gif

tada keptuveje kepam pirma ta puse kur kumpis, po to apverciam- kol mesa iskepa. Tame paciame aliejuje (riebaluose) pakepam sparagus ir vuolia! labai skanu! essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 01 lapkričio 2008 - 00:55
sveikos merginos,
as cia naujoke:) atsitiktinai isijungiau oliverio laida ir uzsiziopsojau,, wub.gif
gal kas uzsirase receptuka is pomidoru ir desreliu? ten jis i orkaite kiso pirmiausia bekono gabalelius, paskui pomidorus sveikus, nulupinejo odeles, o paskui pomidorus apmaise ir dejo desreles ir kepe 1val.
darbu eiga tai zinau bet neisidemejau kokias zoleles jis naudojo...ech..
laida buvo transliuojama lapkricio 1d. apie 14.00.

butu didelis dekui!
Atsakyti
Atsakymas:
dėjo raudonėlio,rozmarino.
alyvų aliejaus,pipirų, česnako.
Tikiuosiu ,atsakiau įklausimą.
Sekmės.
Atsakyti
Norėčiau su jumis pasidalinti jau išbandytu J.Oliverio receptuku.
Man tai labai patiko.
Šiam receptui reikės:
2-jų paprikų,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
mažesnių pomidorų,gali būt vyšniniai,
šviežių mairūnų ir bazilikų,
dviejų pjaustytų česnako skiltelių,
alyvų aliejaus,
jai norite,ančiuvių,,jai norite ,žolelių acto
Įkaitinkite orkaitę.Paprikas perpjauite per pusę ir išimkite sėklas.Sudėkite jas į aliejumip pateptą kepimo skardą ir šiek tiek apibarstykite druska,pipirais.Pomidorus blanširuokite,, nulupkite odelę.Prieš lupdami pakiškite po šaltu trkančiu vandeniu.Nuluptus pomidorus sudėkite į paprikas.Sukimškite žoleles ir pjaustytus česnakus,pabarstykite prieskoniais. Vietoj priesknių galite uždėti kelias ančiuvių filė. Apšlakstykite alyvų aliejumi. Kepkite 15 minučių įkaitintoje orkaitėje lengvai pridengę aliuminio folija,paskui 30 minučių be jos. Lašeliu žolelių acto pašlakstykite kiekvieną papriką.
Paragausite ir žinosite.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
gal kuri matete siandienine laida kaip jis dare pomidoru padaza? ax.gif
nu man taip skaniai tas padaziukas pasirode ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš,viso jo recepto nemačiau,bet mačiau tik nuo vidurio.
Tačiau jo knygoje aš radau jo pomidorų padažo receptą,jaigu netas lai bičiulės mane pataiso,bet jis rašo,kad jis šį padažą labai mėgsta.
Pirmiausia supjaustykite 2 ar3 česnako skilteles ir apkepinkite ant silpnos ugnies alyvuogių aliejuje kartu su su trupučiu supjaustytų baziliko stiebelių ir geru žiupsneliu džiovintų raudonellių bei sveika aitriąja paprika
Papriką vieną kartą perdurkite peiliu,kad kepdama nesprogtų.Įadėkite porą skardinių slyvinių pomidorų.Pomidorus palikite sveikus.jaigu iš karto supjaustysite pomidorus ,padažas nebus toks saldus,koks turėtų būti.
Paskaninkite jūros druska ,šviežiais maltais pipirais,tada virkite ant silpnos ugnies30 min.Išimkite papriką.Pomidorus sumaigykite šaukštu,labai atsargiai įberkite dar druskos bei pipirų ir ipilkite šlakelį raudonojo vyno acto kad būtų aštru.Dbar padažas tur būti tobulas.
nesupykite,jaigu ne tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 11 01, 01:37)
O, jaigu tau gera draugė padovanoja gerą kulinarijos knygą,tai ką tu ją išmeti?tikriausia ,ne.

Tada dar geriau. Gavai dovaną, kokios troškai.

QUOTE(Yasmin @ 2008 11 01, 01:52)
Knyga turi isliekamaja verte ir J. Oliveris yra knygos autorius.

Taip, knyga visada yra geriausias pasirinkimas, bet juk taip gaila mokėti tokius pinigus už kulinarinę knygą, kai begalę receptų gali rasti internete. Juolab, kad ir lakai šiuo metu ne per geriausi išlaidauti.
Atsakyti
Marinuota macarela su grietine,citrinomis ir mairūnais
macarelos rutuliukus supjaustykite maždaug cm storio griežinėliais ,sudekite į lėkštę ar pusdubinį ir aptepkite grietine.Pagal skonį pagardinkite jūros druska, šviežiai maltais juodais pipirais.Daržovių skustuku nuskukite citriną,pusė žievelių sukapokite.Užbarstykite jų ant macarelos ir grietinės bei išspauskite pusę sulęių.Kitą citrinos dalį pasidkite,jei kartais prireiktų pataisyt skonį.Užbarstykite gerą saują šviežių mairūnų lapelių.Dar kartą paragaukite,ar užtenka prieskonių
Porą šviių raudonųjų pipirų perpjaukite pr pusę,išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis juostelėmis.Užbarstykite jas ant macarelos,apšlakstykite alyvuogių aliejaus
J,Oliveris siūlo,jeigu nesuvalgysite ,likuciai pora dienų gali stovėti šaldytuve ir labai tiks pabarstyti ant keptos žuvies. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš,viso jo recepto nemačiau,bet mačiau tik nuo vidurio.
Tačiau jo knygoje aš radau jo pomidorų padažo receptą,jaigu netas lai bičiulės mane pataiso,bet jis rašo,kad jis šį padažą labai mėgsta.
Pirmiausia supjaustykite 2 ar3 česnako skilteles ir apkepinkite ant silpnos ugnies alyvuogių aliejuje kartu su su trupučiu supjaustytų baziliko stiebelių ir geru žiupsneliu džiovintų raudonellių bei sveika aitriąja paprika
Papriką vieną kartą perdurkite peiliu,kad kepdama nesprogtų.Įadėkite porą skardinių slyvinių pomidorų.Pomidorus palikite sveikus.jaigu iš karto supjaustysite pomidorus ,padažas nebus toks saldus,koks turėtų būti.
Paskaninkite jūros druska ,šviežiais maltais pipirais,tada virkite ant silpnos ugnies30 min.Išimkite papriką.Pomidorus sumaigykite šaukštu,labai atsargiai įberkite dar druskos bei pipirų ir ipilkite šlakelį raudonojo vyno acto kad būtų aštru.Dbar padažas tur būti tobulas.
nesupykite,jaigu ne tas


DIDELIAUSIAS ACIU drinks_cheers.gif
pagal tai kiek maciau atrodo cia ir bus tas pats padaziukas bigsmile.gif ax.gif butinai isbandysiu ir parasysiu ar tikrai jis toks skanus ax.gif
Atsakyti