Sveikos,
Aš,viso jo recepto nemačiau,bet mačiau tik nuo vidurio.
Tačiau jo knygoje aš radau jo pomidorų padažo receptą,jaigu netas lai bičiulės mane pataiso,bet jis rašo,kad jis šį padažą labai mėgsta.
Pirmiausia supjaustykite 2 ar3 česnako skilteles ir apkepinkite ant silpnos ugnies alyvuogių aliejuje kartu su su trupučiu supjaustytų baziliko stiebelių ir geru žiupsneliu džiovintų raudonellių bei sveika aitriąja paprika
Papriką vieną kartą perdurkite peiliu,kad kepdama nesprogtų.Įadėkite porą skardinių slyvinių pomidorų.Pomidorus palikite sveikus.jaigu iš karto supjaustysite pomidorus ,padažas nebus toks saldus,koks turėtų būti.
Paskaninkite jūros druska ,šviežiais maltais pipirais,tada virkite ant silpnos ugnies30 min.Išimkite papriką.Pomidorus sumaigykite šaukštu,labai atsargiai įberkite dar druskos bei pipirų ir ipilkite šlakelį raudonojo vyno acto kad būtų aštru.Dbar padažas tur būti tobulas.
nesupykite,jaigu ne tas
DIDELIAUSIAS ACIU
pagal tai kiek maciau atrodo cia ir bus tas pats padaziukas
butinai isbandysiu ir parasysiu ar tikrai jis toks skanus