Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

QUOTE(Rose Prick @ 2011 12 27, 17:28)
Mergaitės, gal kas norit apsikeisti J. Oliverio knygomis?  per Kalėdas gavau "Laimingos virtuvės dienoraštį", o ją jau senokai turiu (ir beje visiems rekomenduoju), norėčiau mainyti į kitą Oliverio knygą, gal kuriai atsibodo, arba nepritaikėt savo virtuvėje  g.gif
iš bėdos keisčiau ir į kitokią kulinarinę knygą  mirksiukas.gif



O kur gyvenate? Galeciau keistis i Oliverio "Mano Italija"
Atsakyti
o aš turiu ministeriją, dariau iš jos makaronus su kalafiorais, bet nepatiko, bandysiu jorkšyro pudingus.
Atsakyti
Sveiki,

turiu anglu kalba oliverio knygu, ir nelabai jomis naudojuosi, todel parduodu, nepykit, jei cia ne i tema, bet gal kam reikia:

user posted image

noreciau po 30Lt uz kiekviena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rucike222: 26 vasario 2012 - 22:18
QUOTE(rucike222 @ 2012 02 26, 23:17)
Sveiki,

turiu anglu kalba oliverio knygu, ir nelabai jomis naudojuosi, todel parduodu, nepykit, jei cia ne i tema, bet gal kam reikia:

user posted image

noreciau po 30Lt uz kiekviena


Sveikos 4u.gif

Užsukusi į šia temą,tikėjausi išvysti J. Oliverio naujų receptų,dėja,čia vyksta tik knygų prekyba,o,gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2012 02 27, 10:19)
Sveikos 4u.gif
  Užsukusi į šia temą,tikėjausi išvysti J. Oliverio naujų receptų,dėja,čia vyksta tik knygų prekyba,o,gaila biggrin.gif

O vis del to, gal kas ir receptais pasidalins.
Istikro, internete ieskau ir niekaip rasti negaliu obuoliu pyrago recepto. Per TV6 ziuriu J. Oliverio keliones ir receptus. Atsimenu, kad ta pyraga kepe Prancuzijoje (jei atmintis nepaveda). Obuoliu puseles apvire sirupe. O kaip ir kas toliau, proporcijos, tesla... neuzsirasiau. Gal kuri turite si receptuka. Padekit! 4u.gif
Atsakyti
Gaivinu tema, Oliverio receptai mano megstamiausi, jei kazka darau butinai is jo knygu.
Jei kam reiks receptuku, sukelsiu.Paieskosiu obuoliu pyrago receptuko ir bulviu su mandarinai, bet kiek pamenu, tik su citrina yra g.gif

Dabar parasysiu nerealu ceese cake'a, kuri kepiau savaitgali is knygos Gimes gaminti

Pasiutiskai lengvas vanilinis varskes pyragas
8-10 porciju

150g nesudyto sviesto ir dar truputis patepti;
250g trapiu sausainiu (naudojau SELGA)
120g smulkaus cukraus(naudojau cukraus pudra)
3 valgomieji saukstai kukuruzu krakmolo;
900g riebios varskes(naudojau 9proc.)
2 dideli kaimiski kiausiniai;
120ml riebios grietineles(naudojau 35%)
1 vaniles anksties seklu arba puse arbatinio saukstelio vanilino (naudojau puse pakelio vanilinio cukraus)
1-os citrinos zievele
1-o apelsino zievele

vysniu padazui
400g vysniu be kauliuku
3 valgomieji saukstai su kaupu smulkaus cukraus
nebutinai: slakelis portveino arba viskio
miltelinio cukraus


Darbo eiga:
Ikaitinti orkaite iki 180 laipsniu. 24cm skersmens formos dugna ir krastus patepkite sviestu. Sumaisyti sutrupintus sausainius su kambario temperaturos sviestu, prispausti prie paruostos skardos dugno ir pakepti 10min orkaiteje. Istraukus palikti atvesti. (as sviesta issilydziau)
Padidinkite karsti iki 200 laipsniu. Sumaisykite cukru su kukuruzu krakmolu. Sudekite varske ir plakite kol pasidarys kremas. (as dejau i kombaina). Imuskite kiausinius ir gerai isplakite. Pamazu plakdami supilkite grietinele, kol pasidarys vienalyte mase, tada imaisykite vanile ir apelsino, bei ctrinos zievele.
Sukreskite misini ant pagrindo ir krestelkete, kad pavirsius sisilygintu.Kepkite 40-50 min kol virsus tuputi paruduos, o idaro pakrasciai apstings. Palikite sustingti kambario temperaturoje 2-3 val arba jei norite tvirtesnio saldytuve per nakti.
pries patiekdami suberkite i puoda vysnias, apibarstykete cukrumi ir kliustelkite vandens. Uzkaiskite ir palengva ant silpnos ugnies virkite 10min. jei turite kliustelkite alkocholio. jei padazas bus per tirstas ipilkite slakeli vandens. Atvesinkite ir sukraukite ant varskes pyrago ir apibarstykite milteliniu cukrumi.
As dariau siek tiek kitaip.
Emiau vysniu be kauliuku kompota, sutirstinau ji pora sauksteliu krakmolo.

Man gavosi nerealus pyragas.
SKANAUS


Atsakyti
atrodo puikiai sios salotos
http://greedygourman...mato-salad.html
Atsakyti
merginos,gaminusios citrinini Oliverio visciuka-pasidalinkit ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Citrininio dar negaminau, bet gaminau su garstyciomis ir rozmarinu, ir labai skanias bulves wub.gif

O jus kai gaminate pagal Oliveri, dedate visus jo nurodytus prieskonius? Nes pas ji dazniausiai sviezi visi prieskoniai....
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 10, 08:09)
merginos,gaminusios citrinini Oliverio visciuka-pasidalinkit ispudziais 4u.gif

as kepiau si http://www_neringa-b...nem-bulvem.html mums labai patiko thumbup.gif

sbo, as dazniauysiai stengiuosi naudoti sviezius, jie neturiu tada dedu dziovintus arba eksperimentuoju rolleyes.gif
Atsakyti
esu uzsisakius J.Oliver zurnala. Kazkada isbandziau vistienos kumpelius su grudetomis garstyciomisir susizavejau wub.gif Tikrai tikrai skanus patiekalas blush2.gif siandien vel troskinau, delto ir atsiliepimai...pirsciukai nulaizyti, galiu rasyti tai galbut ir jus sugundysiu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 13 balandžio 2012 - 20:55
Atsiprašau,kad ne į temą,bet Kaune Oliverio knygos su defetais nedideliais labai pigiai parsiduodamos,tris nusipirkau bigsmile.gif vienos kaina apie 20lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 14 balandžio 2012 - 09:39