Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

Sveikos,
gal kuri bandėte "vanilinį varškės tortą su avietėm" iš "Oliverio ministerijos" ?
Kažin ten į varškės įdarą nereikia jokios želatinos, ar pudingo. Vien varškė su grietinėle sustingtų?
Atsakyti
Kažkur prieš metus mačiau Oliverio laidą, kurioje jis ruošė bulves su mandarinais (keptas orkaitėje). Gal žinote jų receptą? Jos pasakiškai atrodė taip paruoštos smile.gif
Atsakyti
O gal kas turit nusipirkę Jamie Oliver'io knygą "Laimingos virtuvės dienoraštis", kuriai dabar "Pegaso" knygynuose akcija (apie 30 Lt)?
Gal pasidalintumėt įspūdžiais, kaip patiko receptai, ar verta pirkt? g.gif ax.gif Beje, šiandien (lapkričio 17 d.) berods paskutinė akcijos diena...
Atsakyti
Pats nerealiausiai skaniausias receptas pagal Jamie Oliverį - omletas, niam ax.gif Gal kas bandėt?
Atsakyti
Sveikos J.Oliverio gerbejos

Gal kam bus aktualu:

TV6gruodžio 3d.-13val. bus transliuojama jo laida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 11 23, 19:59)
Sveikos J.Oliverio gerbejos

Gal kam bus aktualu:

TV6gruodžio 3d.-13val. bus transliuojama jo laida biggrin.gif

tik viena laida ar daugiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 23, 23:01)
tik viena laida ar daugiau?  biggrin.gif

jau pati pamaciau anonsa, rodys penkias laidas biggrin.gif suprantu kad iki kaledu. teks ziureti, nes man labai patinka Oliveris blush2.gif
Atsakyti
pas mane šiandien pietums- viščiukas miltų ir vandens luobe- jau kvepia visi namai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 11 25, 15:36)
pas mane šiandien pietums- viščiukas miltų ir vandens luobe- jau kvepia visi namai  wub.gif  bigsmile.gif

AR SKANUS GAVOSI VISCIUKAS? AR APSIMOKA JI KEPTI?

nezinau kaip jus, bet as kaifuoju ziuredama i Oliveri ir jo laidas wub.gif galeciau visa diena ziureti kaip jis gamina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 12 03, 16:08)
nezinau kaip jus, bet as kaifuoju ziuredama i Oliveri ir jo laidas  wub.gif  galeciau visa diena ziureti kaip jis gamina  wub.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Man irgi patinka thumbup.gif nuotaikinga laida thumbup.gif
Klausimas ne į temą blush2.gif Gal kas žinote, kaip galima pasidaryti tuos baltus papuošimus kur pas Oliverį virtuvėje prikabinta? ax.gif Tokie dideli popieriniai bumbulai, iškarpyti kaip snaigės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 12 03, 15:08)
AR SKANUS GAVOSI VISCIUKAS? AR APSIMOKA JI KEPTI?

aš kepiau jau kelis kartus- pasaka wub.gif tik būtinai reikia šalavijo, be jo skonis ne tas schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas norit apsikeisti J. Oliverio knygomis? per Kalėdas gavau "Laimingos virtuvės dienoraštį", o ją jau senokai turiu (ir beje visiems rekomenduoju), norėčiau mainyti į kitą Oliverio knygą, gal kuriai atsibodo, arba nepritaikėt savo virtuvėje g.gif
iš bėdos keisčiau ir į kitokią kulinarinę knygą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 27 gruodžio 2011 - 15:31