Sveikos,
gal kuri bandėte "vanilinį varškės tortą su avietėm" iš "Oliverio ministerijos" ?
Kažin ten į varškės įdarą nereikia jokios želatinos, ar pudingo. Vien varškė su grietinėle sustingtų?
Kažkur prieš metus mačiau Oliverio laidą, kurioje jis ruošė bulves su mandarinais (keptas orkaitėje). Gal žinote jų receptą? Jos pasakiškai atrodė taip paruoštos
O gal kas turit nusipirkę Jamie Oliver'io knygą "Laimingos virtuvės dienoraštis", kuriai dabar "Pegaso" knygynuose akcija (apie 30 Lt)?
Gal pasidalintumėt įspūdžiais, kaip patiko receptai, ar verta pirkt? Beje, šiandien (lapkričio 17 d.) berods paskutinė akcijos diena...
Gal pasidalintumėt įspūdžiais, kaip patiko receptai, ar verta pirkt? Beje, šiandien (lapkričio 17 d.) berods paskutinė akcijos diena...
Pats nerealiausiai skaniausias receptas pagal Jamie Oliverį - omletas, niam Gal kas bandėt?
Sveikos J.Oliverio gerbejos
Gal kam bus aktualu:
TV6gruodžio 3d.-13val. bus transliuojama jo laida
Gal kam bus aktualu:
QUOTE(regna @ 2011 11 23, 19:59)
Sveikos J.Oliverio gerbejos
Gal kam bus aktualu:
Gal kam bus aktualu:
tik viena laida ar daugiau?
QUOTE(spinsa @ 2011 11 23, 23:01)
tik viena laida ar daugiau?
jau pati pamaciau anonsa, rodys penkias laidas suprantu kad iki kaledu. teks ziureti, nes man labai patinka Oliveris
pas mane šiandien pietums- viščiukas miltų ir vandens luobe- jau kvepia visi namai
QUOTE(Rose Prick @ 2011 11 25, 15:36)
pas mane šiandien pietums- viščiukas miltų ir vandens luobe- jau kvepia visi namai
AR SKANUS GAVOSI VISCIUKAS? AR APSIMOKA JI KEPTI?
nezinau kaip jus, bet as kaifuoju ziuredama i Oliveri ir jo laidas galeciau visa diena ziureti kaip jis gamina
QUOTE(spinsa @ 2011 12 03, 16:08)
nezinau kaip jus, bet as kaifuoju ziuredama i Oliveri ir jo laidas galeciau visa diena ziureti kaip jis gamina
Pritariu Man irgi patinka nuotaikinga laida
Klausimas ne į temą Gal kas žinote, kaip galima pasidaryti tuos baltus papuošimus kur pas Oliverį virtuvėje prikabinta? Tokie dideli popieriniai bumbulai, iškarpyti kaip snaigės...
QUOTE(spinsa @ 2011 12 03, 15:08)
aš kepiau jau kelis kartus- pasaka tik būtinai reikia šalavijo, be jo skonis ne tas
Mergaitės, gal kas norit apsikeisti J. Oliverio knygomis? per Kalėdas gavau "Laimingos virtuvės dienoraštį", o ją jau senokai turiu (ir beje visiems rekomenduoju), norėčiau mainyti į kitą Oliverio knygą, gal kuriai atsibodo, arba nepritaikėt savo virtuvėje
iš bėdos keisčiau ir į kitokią kulinarinę knygą
iš bėdos keisčiau ir į kitokią kulinarinę knygą