Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

KatYnas, ačiū už informaciją smile.gif Mikrobangės neturiu, tad... smile.gif
Atsakyti
siandien gaminau pietus per 30 min. pagal Dzeimi. dariau vistiena piri-piri padaze su trintom bulvem ir salotom. dar bandziau ir sluoksniuotos teslos sulinelius su kremu padaryti, bet man jie gavosi sausaineliaii ne sulineliai- tai kremo nebedariau o siaip tuos sausainelius suslamsciau biggrin.gif . vyras labai isgyre patiekalus tongue.gif , man paciai begalo patiko bulviu kose. toliau bandysiu daryti raudonaji tailandietiska kari. tiesa as uztrukau valanda o ne pusvalandi, greiciuaisi del to kad teko vis pasiziureti ka jis ten po ko deda ir kaip daro. bet siiap tikrai gardus patiekalai!!!
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 09 05, 17:59)
siandien gaminau pietus per 30 min. pagal Dzeimi. dariau vistiena piri-piri padaze su trintom  bulvem ir salotom. dar bandziau ir sluoksniuotos teslos sulinelius su kremu padaryti, bet man jie gavosi sausaineliaii ne sulineliai- tai kremo nebedariau o siaip tuos sausainelius suslamsciau biggrin.gif .  vyras labai isgyre patiekalus  tongue.gif , man paciai begalo patiko bulviu kose. toliau bandysiu daryti raudonaji tailandietiska kari. tiesa as uztrukau valanda o ne pusvalandi, greiciuaisi del to kad teko vis pasiziureti ka jis ten po ko deda ir kaip daro. bet siiap tikrai gardus patiekalai!!!

o gal galetumet recepteliais pasidalinti? wink.gif
Atsakyti
http://www.dailymail...uese-tarts.html va cia nurodytas visas receptas
Atsakyti
Jau nežinau kelintą kartą kepiau picą pagal J.Oliverį- skanesnio pado nesu valgius niekada (naminių picų), daugiau net nebeeksperimentuosiu ir nebeieškosiu kitų receptų smile.gif
Vakar dar pabandžiau pirmiausia apkepti padą 5min., tik tada dėti pomidorų padažą ir likusius ingridientus- taip mums patiko labiau, nes mėgstame picas- tortus lotuliukas.gif Negailėdama dedu visko ir daug, tai padas ne visada taip sukepa iki galo biggrin.gif
Atsakyti
o koks tas picos pado receptas? smile.gif
Atsakyti
Pegasuose dabar "Gimęs gaminti" akcija, tai neatsilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(banginute @ 2011 09 26, 11:24)
o koks tas picos pado receptas? smile.gif

RECEPTAS 4u.gif

QUOTE(Cartman @ 2011 10 01, 13:48)
Pegasuose dabar "Gimęs gaminti" akcija, tai neatsilaikiau  biggrin.gif

Kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 10 01, 19:15)

su kortele 29.90, be kortelės kažkas apie 32lt
Atsakyti
Sveiki,

turiu anglu kalba oliverio knygu, ir nelabai jomis naudojuosi, todel parduodu, nepykit, jei cia ne i tema, bet gal kam reikia:
http://public.fotki....os/po-40lt.html
4u.gif
Atsakyti
Visos temutės neskaičiau, tai gal jau kas rašė šį bandymą smile.gif kepiau menke apsukta šonine su smidrais ir majonezo su citrinu sultimis padažu smile.gif buvo skanu, MB nėra žuvies mėgėjas, bet jam patiko ir tiko, ta šoninė duoda tikrai kitą skonį o ir padažiukas tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 10 01, 19:15)

aciu ax.gif
Atsakyti