KatYnas, ačiū už informaciją Mikrobangės neturiu, tad...
siandien gaminau pietus per 30 min. pagal Dzeimi. dariau vistiena piri-piri padaze su trintom bulvem ir salotom. dar bandziau ir sluoksniuotos teslos sulinelius su kremu padaryti, bet man jie gavosi sausaineliaii ne sulineliai- tai kremo nebedariau o siaip tuos sausainelius suslamsciau . vyras labai isgyre patiekalus , man paciai begalo patiko bulviu kose. toliau bandysiu daryti raudonaji tailandietiska kari. tiesa as uztrukau valanda o ne pusvalandi, greiciuaisi del to kad teko vis pasiziureti ka jis ten po ko deda ir kaip daro. bet siiap tikrai gardus patiekalai!!!
QUOTE(emiliuxas @ 2011 09 05, 17:59)
siandien gaminau pietus per 30 min. pagal Dzeimi. dariau vistiena piri-piri padaze su trintom bulvem ir salotom. dar bandziau ir sluoksniuotos teslos sulinelius su kremu padaryti, bet man jie gavosi sausaineliaii ne sulineliai- tai kremo nebedariau o siaip tuos sausainelius suslamsciau . vyras labai isgyre patiekalus , man paciai begalo patiko bulviu kose. toliau bandysiu daryti raudonaji tailandietiska kari. tiesa as uztrukau valanda o ne pusvalandi, greiciuaisi del to kad teko vis pasiziureti ka jis ten po ko deda ir kaip daro. bet siiap tikrai gardus patiekalai!!!
o gal galetumet recepteliais pasidalinti?
http://www.dailymail...uese-tarts.html va cia nurodytas visas receptas
Jau nežinau kelintą kartą kepiau picą pagal J.Oliverį- skanesnio pado nesu valgius niekada (naminių picų), daugiau net nebeeksperimentuosiu ir nebeieškosiu kitų receptų
Vakar dar pabandžiau pirmiausia apkepti padą 5min., tik tada dėti pomidorų padažą ir likusius ingridientus- taip mums patiko labiau, nes mėgstame picas- tortus Negailėdama dedu visko ir daug, tai padas ne visada taip sukepa iki galo
Vakar dar pabandžiau pirmiausia apkepti padą 5min., tik tada dėti pomidorų padažą ir likusius ingridientus- taip mums patiko labiau, nes mėgstame picas- tortus Negailėdama dedu visko ir daug, tai padas ne visada taip sukepa iki galo
Pegasuose dabar "Gimęs gaminti" akcija, tai neatsilaikiau
QUOTE(banginute @ 2011 09 26, 11:24)
o koks tas picos pado receptas?
RECEPTAS
QUOTE(Cartman @ 2011 10 01, 13:48)
Pegasuose dabar "Gimęs gaminti" akcija, tai neatsilaikiau
Kokia kaina?
QUOTE(Finna @ 2011 10 01, 19:15)
su kortele 29.90, be kortelės kažkas apie 32lt
Sveiki,
turiu anglu kalba oliverio knygu, ir nelabai jomis naudojuosi, todel parduodu, nepykit, jei cia ne i tema, bet gal kam reikia:
http://public.fotki....os/po-40lt.html
turiu anglu kalba oliverio knygu, ir nelabai jomis naudojuosi, todel parduodu, nepykit, jei cia ne i tema, bet gal kam reikia:
http://public.fotki....os/po-40lt.html
Visos temutės neskaičiau, tai gal jau kas rašė šį bandymą kepiau menke apsukta šonine su smidrais ir majonezo su citrinu sultimis padažu buvo skanu, MB nėra žuvies mėgėjas, bet jam patiko ir tiko, ta šoninė duoda tikrai kitą skonį o ir padažiukas tinka