Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 26, 17:08)
teko pas drauge ragauti super skanu toki labai sokoladini ir labai  dregna pyraga, gal kuri turite jo receptuka??

Turiu issisaugojus, kazkas cia buvo idejes 4u.gif
Oliverio braunies

250g sviesto
200g juodojo sokolado (70proc kakavos)
80g kakavos
65g miltu
350g smulkaus cukraus
1saukstelis kepimo milteliu
4 kiausiniai
1 apelsino zievele
Galima naudoti: 50g kapotu riesutu ir 75g dziovintu vysniu

Ant karstu garu islydyti sviesta ir sokolada, kol pasidarys vientisa mase; jeigu naudosit vysnias ir riesutus, ideti juos i sita mase.
Atskirame inde sumaisyti miltus, kakava, kepimo miltelius. Sumaisyti sokolado mase su visais biriais produktais.
Ideti suplaktus kiausinius ir gerai viska sumaisyti.

Ant kepimo skardos dedam kepimo popieriaus, orkaite ikaitinam iki 180C ir kepam 25minutes. Neperkepti! Atvesinti ir supjaustyti tokiais kvadratukais.

Isejo tikrai labai skaniai! Tik neperkepkit, nes pyrago isore turi buti kieta, bet vidus truputi "slapokas" Beje, as nenaudojau vysniu, bet dejau lazdyno riesutu. Skanaus!
Atsakyti
kaip operatyviai!!aciu bus isbandytas ir jeigu cia tas pats receptas tai jau zinau kad nenusivilsiu....... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar kas nors radot pirkti Oliverio „Mano Italija “ maximoj? Dabar jai 66% nuolaida ten g.gif
Atsakyti
Rytoj eisiu ieskoti 4u.gif
Atsakyti
aha mačiau smile.gif užsiminiau draugui tai padarė staigmeną ir nupirko, labai labai patenkinta smile.gif nes lb patinka italu virtuve ir oliverio receptai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute1990: 10 vasario 2011 - 20:14
Pegaso knygynuose Oliverio knyga "Oliverio ministerija" tekainuoja 29.90 vietoj buvusių 94 Lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 27 kovo 2011 - 19:21
QUOTE(Rose Prick @ 2011 01 06, 15:33)
kokius turėsit, tokius kepkit  mirksiukas.gif  aš kokį 1,5kg kepiau  smile.gif

kepiu ir suplyšo kiautas apačioj, visa sunka išbėgs verysad.gif
realiai ir reiktų imt tuos 900g vienam viščiukui g.gif kitaip aš neįsivaizduoju, kaip taip tvirtai ir storai apvyniot.

O gal aš ką ne taip padariau?
Atsakyti
parsisiunciau dzeimio 30min. meals laidas angliskai . tai dabar ziuriu- labai daug geru ideju!leksiu i parduotuve pirkti produktu ir jau kaip gaminsiu!!! bigsmile.gif o tuo tarpu kol ziurejau laidas jis rode kaip greitai pagaminti jorksyro pudingus, buvau apie juos girdejus, bet net nenutuokiau kad taip lengva!!! puodelis miltu,puodelis pieno kiausinis ir druskos- viska suplakti blenderiu ir supilstyti i keksiukams skirta skardele siektiek patepta aliejum. kepti gerai ikaitintoje orkaiteje ir svarbiausia nedarineti orkaites iki kol jau jie graziai apskrude . nu zinokit netikejau kad gausis blush2.gif , bet iskepe puikus tusciaviduriai apvalus ir grazus rutuliukai!!! nezinau ka su jais veiksiu man ir vieni jie skanus (lietiniu blynu skonio)!!imetu nuotrauka is interneto parodyti kas tai per daiktas.user posted image
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 08 23, 16:10)
parsisiunciau dzeimio 30min. meals laidas angliskai . tai dabar ziuriu- labai daug geru ideju!leksiu i parduotuve pirkti produktu ir jau kaip gaminsiu!!! bigsmile.gif  o tuo tarpu kol ziurejau laidas jis rode kaip greitai pagaminti  jorksyro pudingus, buvau apie juos girdejus, bet net nenutuokiau kad taip lengva!!!  puodelis miltu,puodelis pieno kiausinis ir druskos- viska suplakti blenderiu ir supilstyti i keksiukams skirta skardele siektiek patepta aliejum. kepti gerai ikaitintoje orkaiteje ir svarbiausia nedarineti orkaites iki kol jau jie graziai apskrude .  nu zinokit netikejau kad gausis blush2.gif , bet iskepe puikus tusciaviduriai apvalus ir grazus rutuliukai!!! nezinau ka su jais veiksiu man ir vieni jie skanus (lietiniu blynu skonio)!!imetu nuotrauka is interneto parodyti kas tai per daiktas.

Juos naudoja kaip krepšelius užkandžiams.
Atsakyti
Mergytės, o gal mantėt - girdėjot, yra kažkokia Oliverio knyga, kur visi patiekalai pagaminami per 30min berods?
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 08 25, 20:38)
Mergytės, o gal mantėt - girdėjot, yra kažkokia Oliverio knyga, kur visi patiekalai pagaminami per 30min berods?

Oliverio ministerijoje yra pateikiami greit pagaminami patiekalai.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 08 25, 21:38)

yra tokia knyga: http://www.amazon.co...M...8040&sr=8-1
pirkau kai tik ishleido. knyga gera ir is esmes praktiska ja tureti smile.gif tik reikia tureti namuose mikrobangine ax.gif nes ji dalyvauja veik visuose receptuose smile.gif kadangi as jos neturiu tai retai naudoju ta knyga...kitos jo knygos man patiko daug labiau.
tuoj bus isleista jo nauja knyga skirta anglijos virtuvei.
Atsakyti