QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 26, 17:08)
teko pas drauge ragauti super skanu toki labai sokoladini ir labai dregna pyraga, gal kuri turite jo receptuka??
Turiu issisaugojus, kazkas cia buvo idejes
Oliverio braunies
250g sviesto
200g juodojo sokolado (70proc kakavos)
80g kakavos
65g miltu
350g smulkaus cukraus
1saukstelis kepimo milteliu
4 kiausiniai
1 apelsino zievele
Galima naudoti: 50g kapotu riesutu ir 75g dziovintu vysniu
Ant karstu garu islydyti sviesta ir sokolada, kol pasidarys vientisa mase; jeigu naudosit vysnias ir riesutus, ideti juos i sita mase.
Atskirame inde sumaisyti miltus, kakava, kepimo miltelius. Sumaisyti sokolado mase su visais biriais produktais.
Ideti suplaktus kiausinius ir gerai viska sumaisyti.
Ant kepimo skardos dedam kepimo popieriaus, orkaite ikaitinam iki 180C ir kepam 25minutes. Neperkepti! Atvesinti ir supjaustyti tokiais kvadratukais.
Isejo tikrai labai skaniai! Tik neperkepkit, nes pyrago isore turi buti kieta, bet vidus truputi "slapokas" Beje, as nenaudojau vysniu, bet dejau lazdyno riesutu. Skanaus!