Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

QUOTE(ra @ 2010 11 24, 12:28)
manau normali kaina atsižvelgiant į jų pragyvenimo lygį smile.gif))

aš palauksiu pokaledinio periodo, kaina kris smile.gif bet vienareikšmiškai pirksiu smile.gif

As buvau uzsidegusi pagal Jame Oliver maista gaminti, bet prisipirkau knygu, ir nieko gero nepagaminau.. keleta patiekalu.. ir pardaviau knygas biggrin.gif
Atsakyti
esu taip pat oliverio gerbeja wub.gif gaminau makaronus ir lazanija ir picas kepiau viskas super pavyko ir laaaabai skanu buvo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif Kaip dziaugiuosi,kad nuo siandien vel rodys Oliverio laidas clap.gif thumbup.gif clap.gif Siandien 13.ryt pakartojimas 11 val
Atsakyti
Aš irgi džiaugiuosi kad vėl rodys jo laidas. Man jos labai įdomios.
Atsakyti
o as praleidau pirma laida, ka gero gamino?
Atsakyti
Jo, super, kad vėl rodo. Iš ankstesnių laidų receptai man iki šiol vieni mylimiausių ir dažniausiai naudojamų.
Beje, nusipirkau kalėdinį Jamie žurnalą, esu labai patenkinta ir nei kiek negaila išleistų pinigų wub.gif, pateisino mano lūkesčius (nors kai kas sakė, kad esu truputį pamišus blush2.gif ). Kalėdoms būtinai ką nors gaminsiu iš žurnalo.
Atsakyti
o jei kaip šaunu smile.gif reikės žiūrėti būtinai, nu man jo receptai ir jis tai kažkas nerealaus smile.gif
Atsakyti
As jungiuosi irgi prie gerbeju burio smile.gif
Isijungiau netiketai savaitgali ir uztaikiau ant nauju sezono laidu. Tikiuosi idomiu receptu parodys, patiko ir pirma laida labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 24, 09:42)
Zurnalas tiek kainuoja  blink.gif

Istikruju tai to zurnalo verte £3.99. Cia tik siaip kazkas bando pasipelnyti is nezinanciuju.
Atsakyti
gal kuri mamyte neperseniausiai ka nors gamino ir noretu pasidalinti j.oliverio receptuku? juk sventes arteja......... ax.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka blyneliai (pancakes) pagal Oliverio receptą thumbup.gif tik dabar knygos neturiu po ranka tai negaliu pasidalinti ax.gif
Atsakyti
Jau daugiau nei metai, kai turiu Oliverio knyga, bet iki siol ji tik dulkes lentynoj kaupe blush2.gif siandien pabandziau citrusini visciuka ir likom suzaveti, nu gi labai skanu ax.gif Visciukas super, bulvytes traskios, o ciobreliais namai dar dabar kvepia. Reikes dar ka nors pabandyti. Sakau gal lazanija g.gif
Atsakyti