Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

http://www.jamieoliv...colate-truffles
šituos dariau dovanoms - labai skanu gavos, naudojau M&S 70% kakavos šokoladą su čili. Darbo nedaug, tik kad terliotis šiek tiek reikia, todėl nepatariu dėvėt šviesių rūbų. Jei kam reikia išversti receptą - sakykit.
Atsakyti
As taip pat turiu Ministry of Food, man labai patinka, ten yra receptai patiekalu, kurie tikrai butu valgomi Lietuviams, yra keletas indisku curry receptu, tai gal nelabai lengva Lietuvoje bus rasti prieskoniu, nors man tie patiekalai patiko. Dar yra keletas Thai, ten taippat problemu gali buti, bet siaip paprasti, labai aiskiai aprasyti receptai, su daug nuotrauku, kai kurie receptai jau baisiai primityvus, bet tos knygos mintis ir buvo ismokinti gaminti zmones, kurie nemoka gamint.
Atsakyti
Kepem visciuka su citrina. Dar gyvenime nevalgiau tokios sultingos krutineles thumbup.gif Pirma karta vista pradejom valgyti nuo krutineles, o ne nuo kulseliu. lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif Jamio OLiverio nevienos laidos per Tv nemaciau smile.gif turiu veik visas jo knygas ir laukiu dabar naujos kuria zada balandi isleisti "Jamie Does" .
Gordono Ramsio turiu viena knyga ir maciau keleta laidu smile.gif knygoje buvo diskas tai jis buvo tikrai kazko vertas nes ten jis paaiskina smulkiai su visom technikom, knigoje to nera... o pasimokyt is jo yra ko mirksiukas.gif o laidos jo nesuzavejo...siaip paziureti gal ir nieko bet...
Atsakyti
O aš nors ir visuomet mėgau gaminti į Jamie niekada per didelio dėmesio nebuvau atkreipus (gal, kad nežiūriu tv). Ir tik visai neseniai kažko ieškodama aptikau jo puslapį internete. Tuomet pabandžiau iškeptį šį šokoladinį pyragą
http://www.jamieoliv...cherries-and-bo
Rezultatas bet kokius lūkesčius pranoko. Tikrai buvo pats skaniausias kadanors valgytas šokoladinis pyragas. Dabar užsukus į knygyną pirmiausia patrauksiu prie tų su Jamie Oliver ant viršelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2010 02 12, 11:39)
As taip pat turiu Ministry of Food, man labai patinka, .

jo, šita gera thumbup.gif aš irgi tokios noriu user posted image
Papildyta:
QUOTE(regna @ 2010 02 04, 18:58)
Sveikos,Jamie Oliverio gerbėjos, 4u.gif
Visai atsitiktinai per televizija pamačiau anonsą ,kad šeštadienį per tv6 13val bus rodoma nauja kulinarijos laida Gordono Ramsio,aš,jo knyga,negaliu pasakyti,kad labai patiko,bet..pažiūrėti jo vedama laida verta.
Būdama ne lt.man teko matyti jo laidas{jis labai šaukia}ydomu,ką pamatysime.
Tuo labiau ,jis su J.Oliveriu,būtų tos pačios šalies kulinarai.
Gero žiūrėjimo 4u.gif

jo... palyginus su Oliveriu, pas Ramzį kulinarijos mažai tose laidose
mačiau kaip vieną kavinės savininką user posted image
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2010 02 23, 16:48)
turiu veik visas jo knygas ir laukiu dabar naujos kuria zada balandi isleisti "Jamie Does" .

Aš irgi laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
Jau isleista ''Jamie Does''. Knyga apie ispanu, italu, svedu, marokieciu, graiku ir prancuzu virtuve. Siandien gavau. Dar tik karta praverciau , tai pirmas ispudis, kad knyga iliustruota be galo graziomis nuotraukomis! bigsmile.gif tokiu dar nesu maciusi nei vienoje Oliverio knygoje.
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2010 04 15, 21:52)
Jau isleista ''Jamie Does''. Knyga apie ispanu, italu, svedu, marokieciu, graiku ir prancuzu virtuve. Siandien gavau. Dar tik karta praverciau , tai pirmas ispudis, kad knyga iliustruota be galo graziomis nuotraukomis! bigsmile.gif tokiu dar nesu maciusi nei vienoje Oliverio knygoje.

as irgi vakar gavau "Jamie Does" smile.gif jau pazymejau pora receptu kuriuos ispandysiu greitu laiku smile.gif
Foto grazios bet kad pas ji visada grazios ir kokybiskos foto smile.gif nepasakyciau kad cia ypatingai...pvz Jamie's America irgi pilna nerealiu foto smile.gif
man asmeniskai "Jamie Does" biski pritruko cinkelio. kazkaip neuzbure receptai is ten.
Atsakyti
Oliveris mano vyro favoritas.notworthy.gif Manęs net į virtuvę neįleidžia kai ką nors gamina iš jo patiekalų. Sako aš galiu sugadinti maistą jei kokį ne tą prieskonį įmesiu, ar per mažai meilės įdėsiu pjaustydama daržovytes . Jis tai po visą Vilnių trankosi kol surandą kokį įmantresnį ingredientą. O jei neranda iš viso negamina. bigsmile.gif Bet patiekaliukai Oliverio tai tikrai labai skanūs thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiga1: 23 balandžio 2010 - 13:28
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 23, 14:28)
Oliveris mano vyro favoritas.notworthy.gif  Manęs net į virtuvę neįleidžia kai ką nors gamina iš jo patiekalų. Sako aš galiu sugadinti maistą jei kokį ne tą prieskonį įmesiu, ar per mažai meilės įdėsiu pjaustydama daržovytes . Jis tai po visą Vilnių trankosi kol surandą kokį įmantresnį ingredientą. O jei neranda iš viso negamina.  bigsmile.gif Bet patiekaliukai Oliverio tai tikrai labai skanūs thumbup.gif    essen.gif

smile.gif pasiseke tau su vyru thumbup.gif
gal galite tada pasidalynti patirtim del tu spec ingridientu? kur ir ka galima rasti? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2010 04 23, 14:53)
smile.gif pasiseke tau su vyru  thumbup.gif
gal galite tada pasidalynti patirtim del tu spec ingridientu? kur ir ka galima rasti? buciau dekinga  4u.gif

Ačiū. Su vyru tikrai pasisekė. 4u.gif
Na vienoje vietoje visko nėra. Tiesiog važinėja po visus prekybos centrus, į turgų, pavargsta kol visus šviežius prieskonius susiperka (ypač žiemą) , ar kokį sūrį (tinkamą) randa. Ne pigus malonumas tas Oliveris. Kartais įkalbu ką nors pigiau pakeisti. Ir desertų nedaro verysad.gif Jam neįdomu.
Atsakyti