Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

Sveikos,Jamie Oliverio gerbėjos, 4u.gif
Visai atsitiktinai per televizija pamačiau anonsą ,kad šeštadienį per tv6 13val bus rodoma nauja kulinarijos laida Gordono Ramsio,aš,jo knyga,negaliu pasakyti,kad labai patiko,bet..pažiūrėti jo vedama laida verta.
Būdama ne lt.man teko matyti jo laidas{jis labai šaukia}ydomu,ką pamatysime.
Tuo labiau ,jis su J.Oliveriu,būtų tos pačios šalies kulinarai.
Gero žiūrėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 02 04, 18:58)
Sveikos,Jamie Oliverio gerbėjos, 4u.gif
Visai atsitiktinai per televizija pamačiau anonsą ,kad šeštadienį per tv6 13val bus rodoma nauja kulinarijos laida Gordono Ramsio,aš,jo knyga,negaliu pasakyti,kad labai patiko,bet..pažiūrėti jo vedama laida verta.
Būdama ne lt.man teko matyti jo laidas{jis labai šaukia}ydomu,ką pamatysime.
Tuo labiau ,jis su J.Oliveriu,būtų tos pačios šalies kulinarai.
Gero žiūrėjimo 4u.gif

Tai kad jis tose laidose negamina, o gelbeja restoranus nuo kracho g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 04, 21:10)
Tai kad jis tose laidose negamina, o gelbeja restoranus nuo kracho g.gif

Laurinda 4u.gif -tuomet linkiu įsigyt jo knygą,pasižiūreti,jo laidą.
4u.gif
Yra,jo išleista knyga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 02 05, 10:43)
Laurinda 4u.gif -tuomet linkiu įsigyt jo knygą,pasižiūreti,jo laidą.
4u.gif
Yra,jo išleista knyga 4u.gif

Maciau knyga, bet kazkaip ji manes nesuzavejo, yra ir geresniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gordon Ramsay yra vienas geriausiu sefu Jungtineje Karalysteje. Jis yra apdovanotas net dvylika Michelin zvaigzduciu (Jamie Oliver nera gaves nei vienos), is kuriu trys priklauso jo paties restoranui. Be sio, trimis zvaigzdutemis yra apdovanoti tik du restoranai JK. Trys zvaigzdutes - tai pats auksciausias ivertinimas.
Bet kaip zmogus G. Ramsay man nelabai patinka. Nedaug esu maciusi jo laidu, bet kazkodel man nera malonu ziureti schmoll.gif
Atsakyti
Na kodel, laidos man visai nieko biggrin.gif Man idomu ziureti, kaip is zlugusio restorano padaro visiskai patrauklu ir gerai dirbanti, parodo zmonem ju klaidas.
Jo gaminancio as nemaciau, todel nieko apie tai pasakyti negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos knygu klubo kataloge jau yra nauja oliverio knyga vadinasi oliverio ministerija labai jau jos noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linsta @ 2010 02 06, 15:07)
Sveikos knygu klubo kataloge jau yra nauja oliverio knyga vadinasi oliverio ministerija labai jau jos noreciau  wub.gif

Linsta 4u.gif -ir aš šiandiena gavau knygų klubo kataloga,mane ji taippat sudomino.
Gal kam iš čia rašančių teko jau vartyti ją,o,gal ir turite nusipirkčę jau .
Pasidalinkite savo nuomone.koks yra josios turinys.
Būčiau dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik šiandien poroje knygynų buvau. Dar tikrai nėra smile.gif
Atsakyti
As turiu ja, tik tiek, kad anglu kalba. Tai man ji dazniausiai naudojama Jamie Oliver knyga (o turiu visas desimt jo knygu), nes palyginus su kitom cia daugiau paprastesniu ir greiciau pagaminamu patiekalu.
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2010 02 06, 18:55)
As turiu ja, tik tiek, kad anglu kalba. Tai man ji dazniausiai naudojama Jamie Oliver knyga (o turiu visas desimt jo knygu), nes palyginus su kitom cia daugiau paprastesniu ir greiciau pagaminamu patiekalu.

Dar pamirsau pamineti, kad labai patinka sriubos is sios knygos. Visos labai skanios! bigsmile.gif
Atsakyti
Aisku ko gero reikes ja isigyti nes labai norisi ax.gif
Atsakyti