Šiandiena J.OLIVERIO LAIDA ar nepamiršote?
QUOTE(regna @ 2009 11 14, 12:59)
Šiandiena J.OLIVERIO LAIDA ar nepamiršote?
pamiršau
O as programoj Delfi radau, kad 11
QUOTE(laurindre @ 2009 11 14, 18:55)
O as programoj Delfi radau, kad 11
taip tikrai sumaisiau 11val
QUOTE(dosa @ 2009 11 05, 13:31)
ką tik pavakarieniavom su šiuo patiekalu NUOSTABU
QUOTE(Koruklu @ 2009 11 11, 21:16)
Morku pyragas su mascapone kremu
250gr minksto sviesto
250gr sviesaus rudojo cukraus
5 dideli kiausiniai
1 apelsino sultys ir tarkuota odele
170 gr miltu ( na parasyta self-rising flour- bet as paprasciausiai naudojau paprastu aukstos kokybes miltus ir idejau daugiau kepimo milteliu)
1 v.s. kepimo milteliu
100 gr smulkintu migdolu
100 gr islukstentu graikisku riesutu
1 a.s. cinamono
ziupsnelis maltu gvazdikeliu ir muskato riesuto
1/2a.s. malto imbiero
250gr morku ( luptu ir tarkuotu)
Aptepui:
100 gr mascapone surio
200gr kremines varskes
85 gr cukraus pudros arba jei gyvenant UK ar USA tai icing sugar ( tai cukraus pudra su tirstintoju- as paprasciausiai i cukraus pudra idejau grietineles tirstintojo)
2 zaliu citrinu sultys ir tarkuotos zieveles
siek tiek riesutu papuosimui
Ikaitinti orkaite 180C Kepimo inda iskloti kepimo popieriumi, istepti sviestu.
Sviesta isplakti su cukrumi ir sudeti viena po vieno kiausinio trynius. Tada sudeti miltus, kepimo miltelius, prieskonius, riesutus, apelsino sultis ir zievele. Tada isplakti baltymus su siek tiek druskos, ir tada atsargiai imaisyti i tesla. Deti i orkaite ir kepti apie 50 min kol grazus graziai apskrus ( na as kepiau siek tiek maziau, nes mano indas buvo didokas, tai pyragas buvo plonesnis, nei knygoj). Kai iskeps, siek tiek atvesinti ir issimti is skardos, padeti ant groteliu ir visiskai atvesint.
Maskapone suri isplakti su kremine varske, sudeti cukru , zalios citrinos sultis ir zievele. Aptepti pyraga ir apibarstyti riesutais. Skanaus!!!
250gr minksto sviesto
250gr sviesaus rudojo cukraus
5 dideli kiausiniai
1 apelsino sultys ir tarkuota odele
170 gr miltu ( na parasyta self-rising flour- bet as paprasciausiai naudojau paprastu aukstos kokybes miltus ir idejau daugiau kepimo milteliu)
1 v.s. kepimo milteliu
100 gr smulkintu migdolu
100 gr islukstentu graikisku riesutu
1 a.s. cinamono
ziupsnelis maltu gvazdikeliu ir muskato riesuto
1/2a.s. malto imbiero
250gr morku ( luptu ir tarkuotu)
Aptepui:
100 gr mascapone surio
200gr kremines varskes
85 gr cukraus pudros arba jei gyvenant UK ar USA tai icing sugar ( tai cukraus pudra su tirstintoju- as paprasciausiai i cukraus pudra idejau grietineles tirstintojo)
2 zaliu citrinu sultys ir tarkuotos zieveles
siek tiek riesutu papuosimui
Ikaitinti orkaite 180C Kepimo inda iskloti kepimo popieriumi, istepti sviestu.
Sviesta isplakti su cukrumi ir sudeti viena po vieno kiausinio trynius. Tada sudeti miltus, kepimo miltelius, prieskonius, riesutus, apelsino sultis ir zievele. Tada isplakti baltymus su siek tiek druskos, ir tada atsargiai imaisyti i tesla. Deti i orkaite ir kepti apie 50 min kol grazus graziai apskrus ( na as kepiau siek tiek maziau, nes mano indas buvo didokas, tai pyragas buvo plonesnis, nei knygoj). Kai iskeps, siek tiek atvesinti ir issimti is skardos, padeti ant groteliu ir visiskai atvesint.
Maskapone suri isplakti su kremine varske, sudeti cukru , zalios citrinos sultis ir zievele. Aptepti pyraga ir apibarstyti riesutais. Skanaus!!!
ŠIANDIEN GAMINAU ŠĮ GĖRĮ TĖČIO GIMTADIENIUI SUPER SKONIS
QUOTE(just.me. @ 2009 11 17, 20:42)
O aš pasigirsiu, kad uz gera kaina knyga Oliver nusipirkau Knygu isparduotuvej Urmo bazese gal ir Jums pravers ta informacija, nes kam moket brangiai, kai galima uz puse kainos nusipirkt, t.y. 47 lt
Čia Kaune? O kur konkrečiau ši išparduotuve yra? Kokioje rampoje ar sandėlyje? Kokių dar ten knygų esama. Gal yra apie mezgimą? Sudomino.
QUOTE(just.me. @ 2009 11 17, 20:42)
O aš pasigirsiu, kad uz gera kaina knyga Oliver nusipirkau Knygu isparduotuvej Urmo bazese gal ir Jums pravers ta informacija, nes kam moket brangiai, kai galima uz puse kainos nusipirkt, t.y. 47 lt
Mane taip pat domina kokioje vietoje yra ta knygų išparduotuvė?
Iš anksto dėkui