Mergynos, norejau pasiteirauti del visciuko piene..."Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių. Į tą patį puodą (aš puodą pakeičiau, dėl tų pačių neužgyvenimo aplinkybių ) sudėti likusius ingridientus (pieną, šalavijus, citrinos odeles, česnako skilteles, cinamono lazdelę, gabaliuką sviesto)" - tuos ingridientus itrinti visciuka ar siaip sudeti i puoda?
Mergaites, pasakykit prasau man Berazumei, kur gaunate zalias prieskonines zoles Esu macius Mandarino RIMI, bet ten mazuma palyginus su Oliverio receptams reikiamomis zolelemis
QUOTE(Berazume @ 2009 05 15, 11:37)
Mergaites, pasakykit prasau man Berazumei, kur gaunate zalias prieskonines zoles Esu macius Mandarino RIMI, bet ten mazuma palyginus su Oliverio receptams reikiamomis zolelemis
Nu kad yra pas mus tų prieskoninių žolių. Gal ne visada ir visų vienoje kurioje nors parduotuvėje. Bet tikrai galima rast ir baziliką, ir raudonėlį, ir rozmariną, ir kalendrą, ir petražolę, ir šalavijų esu mačiusi. Nežinau, kokių neradai. Kai kuriuos džiovintus galima panaudot.
QUOTE(Berazume @ 2009 05 15, 12:37)
Nežinau,kokiame mieste tu gyveni,bet žoelių {ta prasme žalių}yra turgeliuose,{pas mociutes}P.C.yra{nors jos nera pigios},
Jeigu imant {pagal J.Oliverį}tu esi teisi,kad pas mus daug ko nėra{pavz.aš pasigendu pankolio viršūnėlių,builio,nevisad galima rasti sultenės}
Aš,tau duosiu vieną patarimą,užsiauginti pačiai,jeigu yra sąlygos{pvz.ant palangės],
tai yra ir,paciai malonumas ,ir zinai ,kad ne ant trašų užauginta.
Oliverio receptai tuo ir isskirtyniai kad juose labai dauz zoleliu, as jau kelta ju ir auginu ant palanges nes pardei nevisad rasi pirkti kai ju reikia
QUOTE(irute1984 @ 2009 05 15, 15:10)
Oliverio receptai tuo ir isskirtyniai kad juose labai dauz zoleliu, as jau kelta ju ir auginu ant palanges nes pardei nevisad rasi pirkti kai ju reikia
Mieloji, gal gali pasidalinti,jeigu nėra paslaptis,ką skanaus augini,kaip tau sekasi.
Pasakykit, kuo ypatingi yra avinzirniai? Kuo jie skiriasi nuo paprastu zirniu? Ir ju buna prekybos centruose pirkti?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 15, 15:25)
Pasakykit, kuo ypatingi yra avinzirniai? Kuo jie skiriasi nuo paprastu zirniu? Ir ju buna prekybos centruose pirkti?
Skiriasi Jų visada yra pirkti maximose,kitose parduotuvėse nesu mačiusi,jų reikia ieškot prie pupelių,žirnių ir pan.Dar būna pirkt koncervuotų.
Mileosios, aciu Gyvenu Vilniuje, teks dazniau po parduotuves paslimpineti, paieskoti, jei sakot, tu prieskoniniu zoleliu. Ieskojau rozmarino, sezamo seklu- neradau Bet nieko nuostabaus, nes jau kuri diena einu i parduotuves paprasciausiu zemaiciu blynu ir keptos krutineles jau nebuna
Sodintis negaliu. Bandziau, bet visus kate nugrauze Ji net svogunus pas mus nugrauzineja
Sodintis negaliu. Bandziau, bet visus kate nugrauze Ji net svogunus pas mus nugrauzineja
QUOTE(Berazume @ 2009 05 15, 14:35)
Vitaminų trūksta.Aš ant palangės auginuosi baziliką, krapus ir petruškas. Bazilikas pas mane kažkoks baklažanų spalvos auga. Reikės žaliojo sėklų nusipirkt.
QUOTE(Egloshke @ 2009 05 15, 15:39)
Vitaminų trūksta.
Aš ant palangės auginuosi baziliką, krapus ir petruškas. Bazilikas pas mane kažkoks baklažanų spalvos auga. Reikės žaliojo sėklų nusipirkt.
Aš ant palangės auginuosi baziliką, krapus ir petruškas. Bazilikas pas mane kažkoks baklažanų spalvos auga. Reikės žaliojo sėklų nusipirkt.
O,kaip faina tas bažilikas yra efektingesnis,asš,skaičiau prieskonių knygoje.