Va uz sita tai aciu labai
Labuks visoms
Girdejau toka zinia,kad yra pirkti Jame Oliver prieskoniu,bet tik uz juru mariu
Gal jau kas matete Lietuvoje butu saunu isigyti
Jie atrodo stai taip:
http://tbn1.google.c...amie_oliver.jpg
Jie atrodo stai taip:
QUOTE(regna @ 2009 04 15, 16:21)
Labuks visoms
Jie atrodo stai taip:
Jie atrodo stai taip:
Jamie Oliver vardu yra leidziama daugybe ivairiausiu daiktu: tiek namu apyvokos reikmenu, tiek ivairiu maisto produktu. Kalbant apie prieskonius nemanau, kad verta papildomai primoketi vien uz tai, kad ant pakelio puikuojasi jo vardas. Juk tie prieskoniai bus tokie pat, kaip ir paprasti pirkti parduotuveje, o ne paties Dzeimio isauginti jo sode. Na bet jei labai reikia ir jeigu nera Lietuvoje, galima pasidairyti ebay, kartais buna arba pirkti is jamieoliver.com, tik nezinau ar i Lietuva is ten galima atsisiusti.
gal kuri nors gaminote Jaunosios Saros pyraga is naujos knygos "Mano Italija"?
as du kartus gminau ir jis man vis neiskyla ir kazkoks kietas gaunasi, nors nuotraukoj toks purus ir minkstas atrodo..
atrodo, ir kiausinius isplaku, ir mieles sausas dedu, viska pagal aprasyma.. gal kuri darete ir kaip sekesi?
Beje, gal kuri parduodat Laimingos virtuves dienorasti?
as du kartus gminau ir jis man vis neiskyla ir kazkoks kietas gaunasi, nors nuotraukoj toks purus ir minkstas atrodo..
atrodo, ir kiausinius isplaku, ir mieles sausas dedu, viska pagal aprasyma.. gal kuri darete ir kaip sekesi?
QUOTE(Tess @ 2009 04 16, 17:03)
gal kuri nors gaminote Jaunosios Saros pyraga is naujos knygos "Mano Italija"?
Rimi dabar visoms knygoms 30% nuolaida (berods vis dar vyksta, o gal siandien paskutine diena jau, na sia savaite tikrai buvo, tik nzn kada baigiasi) tai Oliverio knygos po 60 lt gaunasi kazkur:)
Papildyta:
QUOTE(lait @ 2009 04 15, 19:18)
Jamie Oliver vardu yra leidziama daugybe ivairiausiu daiktu: tiek namu apyvokos reikmenu, tiek ivairiu maisto produktu. Kalbant apie prieskonius nemanau, kad verta papildomai primoketi vien uz tai, kad ant pakelio puikuojasi jo vardas. Juk tie prieskoniai bus tokie pat, kaip ir paprasti pirkti parduotuveje, o ne paties Dzeimio isauginti jo sode. Na bet jei labai reikia ir jeigu nera Lietuvoje, galima pasidairyti ebay, kartais buna arba pirkti is jamieoliver.com, tik nezinau ar i Lietuva is ten galima atsisiusti.
as irgi manau, kad ten tik vardas Oliverio uzdetas, o prieskoniai tokie patys kaip ir betkokie kiti is prekybos centro
QUOTE(bad_cat @ 2009 04 19, 14:21)
Rimi dabar visoms knygoms 30% nuolaida (berods vis dar vyksta, o gal siandien paskutine diena jau, na sia savaite tikrai buvo, tik nzn kada baigiasi) tai Oliverio knygos po 60 lt gaunasi kazkur:)
Papildyta:
as irgi manau, kad ten tik vardas Oliverio uzdetas, o prieskoniai tokie patys kaip ir betkokie kiti is prekybos centro
Papildyta:
Na,mano gera pažįstama ji gyvena Anglijoje,tai paakojo,kad ,ji turi ,daug virtuvės daiktų su jo vardu,ji tiesiog džiaugiasi,nes labai jau didelė fanė.Labai prijaučia nti jo kulinariją.
Ji turi ir prieskonių,kaip ji mėgsta tokius dalykus ,jai patinka įpakavimo dėžutės,nes yra geros kokybės.
Ji virtuvėje turi ir kampelį jo vardu.
Ji dalyvano jo vakaruose.
Na,pas mus visa tai pasiekia vėliau.
Savaime suprantama ,,kad yra priskaičiuojama pinigėliai ir už ,jo vardą.
Bet vis vien yra džiugu,kad žmogus tiek pasiekė.
Na tai ar išbandėt ką nors naujo iš Oliverio. Gal ką skanaus pagaminot?
Megoje, Rimi šį trečiadienį bus taikoma 40% nuolaida visoms nemaisto prekėms. Gal nusipirkt Italiją, tik aš abejoju ar bus
Megoje, Rimi šį trečiadienį bus taikoma 40% nuolaida visoms nemaisto prekėms. Gal nusipirkt Italiją, tik aš abejoju ar bus
QUOTE(Egloshke @ 2009 04 21, 14:03)
Na tai ar išbandėt ką nors naujo iš Oliverio. Gal ką skanaus pagaminot?
Šiandiena,aš,labai džiaugiuosiu,mano namuose man šventė gavau J.Oliverio naują knygą.Valio,bet aš,džiaugiuosiu.
Tik man nesakė,kiek ji kainavo.Dabar jau turėsiu tris.
QUOTE(regna @ 2009 04 21, 15:21)
Šiandiena,aš,labai džiaugiuosiu,mano namuose man šventė gavau J.Oliverio naują knygą.Valio,bet aš,džiaugiuosiu.
O ką gaminai? Papasakok, kas labiausiai patiko, kas nenusisekė.
QUOTE(Egloshke @ 2009 04 21, 16:50)
O ką gaminai? Papasakok, kas labiausiai patiko, kas nenusisekė.
Bandžiau visko o truputį.
Labiausiai man patinka jo desertai,gerimai{be laipsnių]
Galėčiau paminėti Viena iš tokių"Kalėdos stiklinėje",
Labai mėgstu mangus ,dažnai darau "mangų mažylę"
Antroje vietoje man patika jo ruošiamos salotos{iš jo sužinojau,apie sultenę,ir kitus žalėsius}
Lašišos kepimas ant drotelių.{galiu kepti ir namų sąlygomis,nes turiu grilinę keptuvę su grotelėmis.
Esu kepusi,vištą,kur viduje dedamos citrinos.
Negaliu nepasakyti,kad viskas ne,kepiau duonelę cukinijų,{nesigavo pirmą kartą},nes truputį klydau darydama,bet svarbiausia pačiai klaidą atrasti,aš,skaitaiu ,kad protingiausia.
Visai nesenai,dariau "irisinius sezamų paplotėlis".[gavosi superiniai}
Išmokau kepti daržves ant grotelių.
Kepiau,paprikas,įdarytas pomidorų griežinėliais.
Gera ruošti patiekalus,kai jų turima namuse,arba,bent galima jų įsigyti.
Nėra labai,jau mūsų parduotuvės perdėtos naujovėmis.
Kaip po pavyzdį galiu parašyti,avižirniai,buvo vienu metu užsipirkau,baigiau,jų nėra pas mus.
Tai tiek.
QUOTE(regna @ 2009 04 21, 16:22)
Bandžiau visko o truputį.
Antroje vietoje man patika jo ruošiamos salotos{iš jo sužinojau,apie sultenę,ir kitus žalėsius}
Lašišos kepimas ant drotelių.{galiu kepti ir namų sąlygomis,nes turiu grilinę keptuvę su grotelėmis.
Negaliu nepasakyti,kad viskas ne,kepiau duonelę cukinijų,{nesigavo pirmą kartą},nes truputį klydau darydama,bet svarbiausia pačiai klaidą atrasti,aš,skaitaiu ,kad protingiausia.
Kaip po pavyzdį galiu parašyti,avižirniai,buvo vienu metu užsipirkau,baigiau,jų nėra pas mus.
Tai tiek.
Tai tiek.
Oho, tikrai nemažai visko esi išbandžiusi O gal galėtum įmest irisinių sezamo paplotėlių receptą Įdomu būtų pabandyt
QUOTE(Egloshke @ 2009 04 22, 08:22)
Oho, tikrai nemažai visko esi išbandžiusi O gal galėtum įmest irisinių sezamo paplotėlių receptą Įdomu būtų pabandyt
Irisiniai sėzamų paplotėliai
455g.cukraus,
200g.sezamo grūdelių
Galiu parašyti,kad namuose ruošti yra daug skanesni,negu parduotuvėje.
U-žkaiskite puodą ant vidutinės ugnies.
Suberkite cukrūų ir,{įpilkite8-10šaukštų vandens.
Išmaišykite šaukštu pasidarys sirupas.
Virkite ,kol sirupas taps aukso spalvos{tik per daug nemaišykite,nes sirupe susidarys cukraus kristalų}O,jųs to nenorite.
Suberkite sezamų sėklų grūdelius ir toliau virkite ,kol atsiras tamsus auksinis atspalvis.
Karamelę su sezamu supilkite ų aliejiumi pateptą neprisvylančią skardą{aš patiesiau virtuvinę lentutę ir,kepimo popierių,ant jo pyliau}
Peiliu išplokite ją iki maždaug 0,5cm. storio{jei galite ,tai ir dar ploniau}
Per 15 mi. karamė ataušir turėsite didelį karamelinį sezamų paplotėlį
Sulaužykite,kaip jums patinka.
Rašiau viską ,kaip parašyta J. Oliverio knygoje,nes svarbiausia,kad nesusidarytų cukraus kristalų.
Labai gražiai atrodo sudėjus į gražų stiklainiuką.
Sekmės ruošiant.