Vaidusee, :4u
Parašysiu,ką pavyko užsirašyti.
3svogūnai{pakepinti keptuvėje},
3{rozmarinai}
3česnakai,
Į keptuvę kur kepė svogūnai įdedama gabaliukas sviesto{60g.}
2salierus,
2 morkas,
Supjausto grybų{nepadauginti}
Ant viršaus jautienos+druskos+pipirai+0,5l.gineso,+milt7+jautienos sultinio
Dedame į orkaitę 180C.- 2 val.
Atvėsinti.
Tešla{sluoksniuota}
Miltais pabarstyti stalą iškočioti,apibarstyti miltais,kad neliptų.
Į indą guldo tešlą.
Į įdarą dar įdeda 100g.čėderio.
Įdarą sudeda ant tešlos
Iš likusios tešlos iškočioja kepuraitę
Išplaka kiaušinį .
Aptepa tešlą,įpjauna peiliu keletą rėžių išstrižai.
Nukarusią tešlą užlenkti į viršų.
Kepti 180C.-40min
Pateikti su žaliais žirneliais.
QUOTE(regna @ 2009 04 05, 00:28)
Vaidusee, :4u
Parašysiu,ką pavyko užsirašyti.
3svogūnai{pakepinti keptuvėje},
3{rozmarinai}
3česnakai,
Į keptuvę kur kepė svogūnai įdedama gabaliukas sviesto{60g.}
2salierus,
2 morkas,
Supjausto grybų{nepadauginti}
Ant viršaus jautienos+druskos+pipirai+0,5l.gineso,+milt7+jautienos sultinio
Dedame į orkaitę 180C.- 2 val.
Atvėsinti.
Tešla{sluoksniuota}
Miltais pabarstyti stalą iškočioti,apibarstyti miltais,kad neliptų.
Į indą guldo tešlą.
Į įdarą dar įdeda 100g.čėderio.
Įdarą sudeda ant tešlos
Iš likusios tešlos iškočioja kepuraitę
Išplaka kiaušinį .
Aptepa tešlą,įpjauna peiliu keletą rėžių išstrižai.
Nukarusią tešlą užlenkti į viršų.
Kepti 180C.-40min
Pateikti su žaliais žirneliais.
Parašysiu,ką pavyko užsirašyti.
3svogūnai{pakepinti keptuvėje},
3{rozmarinai}
3česnakai,
Į keptuvę kur kepė svogūnai įdedama gabaliukas sviesto{60g.}
2salierus,
2 morkas,
Supjausto grybų{nepadauginti}
Ant viršaus jautienos+druskos+pipirai+0,5l.gineso,+milt7+jautienos sultinio
Dedame į orkaitę 180C.- 2 val.
Atvėsinti.
Tešla{sluoksniuota}
Miltais pabarstyti stalą iškočioti,apibarstyti miltais,kad neliptų.
Į indą guldo tešlą.
Į įdarą dar įdeda 100g.čėderio.
Įdarą sudeda ant tešlos
Iš likusios tešlos iškočioja kepuraitę
Išplaka kiaušinį .
Aptepa tešlą,įpjauna peiliu keletą rėžių išstrižai.
Nukarusią tešlą užlenkti į viršų.
Kepti 180C.-40min
Pateikti su žaliais žirneliais.
Labai ačiū Pavyko man šiandien pažiūrėt laidą, tai užsirašiau
QUOTE(Nome @ 2009 04 05, 23:09)
Na čia visiškai ne į temą (nepykit), bet ar žinote, kad Oliverio šeimoje atsirado trečioji dukra?
delfy rašė
QUOTE(Mistica @ 2009 04 06, 00:19)
delfy rašė
Tai žinau, kad rašė, aš iš ten ir sužinojau
QUOTE(Utopia @ 2009 04 04, 13:59)
O man gal kas primintų obuolių pyrago receptą iš šiandienos laidos? Ir gal pasiūlytumėt kokių alternyvų, kuo galima būtų pakeisti gervuoges?
Ir dar gal numestumėt nuorodą ar receptą, pagal kurį galima būtų pasigaminti tam pyragui tešlą? Nes, tiesą pasakius, niekad nesu kočiojus tešlos pyragui, visada gamindavau vientisą masę ir tiek. Tai nė neįsivaizduoju, kaip ją gaminti.
Ir dar gal numestumėt nuorodą ar receptą, pagal kurį galima būtų pasigaminti tam pyragui tešlą? Nes, tiesą pasakius, niekad nesu kočiojus tešlos pyragui, visada gamindavau vientisą masę ir tiek. Tai nė neįsivaizduoju, kaip ją gaminti.
Galima avietes dėt. Būna pirkt šaldytų. Dar su vyšniomis manau irgi skanus turėtų gautis, tik nežinau ar prie vyšnių obuoliai tinka, nebent kokie saldesni
QUOTE(vaidusee @ 2009 04 04, 15:03)
o pirktinės tešlos negalima?
Čia sluoksniuota netinka Pyragas daromas iš trapios tešlos
QUOTE(Egloshke @ 2009 04 06, 11:22)
Galima avietes dėt. Būna pirkt šaldytų. Dar su vyšniomis manau irgi skanus turėtų gautis, tik nežinau ar prie vyšnių obuoliai tinka, nebent kokie saldesni
Čia sluoksniuota netinka Pyragas daromas iš trapios tešlos
Čia sluoksniuota netinka Pyragas daromas iš trapios tešlos
Yra ir trapios gatavos pirkti. Turiu saldytuve Mantingos trapios teslos gabala
QUOTE(laurindre @ 2009 04 06, 10:57)
Yra ir trapios gatavos pirkti. Turiu saldytuve Mantingos trapios teslos gabala
Atsilikus aš Ir kaip tešla, ar ji jau iškočiota būna?
Egloshke -aš esu parašiusi J.Oliverio pyrago receptą.
Tešlą reikia iškočioti patiesus pergamentinį popierių,kitaip ji prilips.
Prieš tai jau reikia pasiruošti kepimo formą.
Tešlą reikia iškočioti patiesus pergamentinį popierių,kitaip ji prilips.
Prieš tai jau reikia pasiruošti kepimo formą.
QUOTE(regna @ 2009 04 06, 12:20)
Egloshke -aš esu parašiusi J.Oliverio pyrago receptą.
Tešlą reikia iškočioti patiesus pergamentinį popierių,kitaip ji prilips.
Prieš tai jau reikia pasiruošti kepimo formą.
Tešlą reikia iškočioti patiesus pergamentinį popierių,kitaip ji prilips.
Prieš tai jau reikia pasiruošti kepimo formą.
Ačiū, nusikopijavau tavo konspektą, nes žiūrėjau tą laidą ir seilę rijau.
Aš klausiau apie tą pirktinę, Mantingos. Koks jos skonis Sakau, gal peršokčiau tešlos gaminimo etapą