Noriu knygos... ale kokios jos brangios..
O as siandien gavau nauja Oliverio knyga "Mano Italija", dabar turiu visas Naujoj knygoj vien italiski patiekalai, aiksu dauguma ju sudaro makaronai,salotos. Jau issirinkau savaitgalio meniu, tai paskui brukstelsiu receptukus
QUOTE(agotas @ 2009 04 01, 11:59)
O as siandien gavau nauja Oliverio knyga "Mano Italija", dabar turiu visas Naujoj knygoj vien italiski patiekalai, aiksu dauguma ju sudaro makaronai,salotos. Jau issirinkau savaitgalio meniu, tai paskui brukstelsiu receptukus
Nauja, tai čia Lietuviška? Lauksim receptų
QUOTE(agotas @ 2009 04 01, 12:59)
Čia lietuviškas vertimas knygos? dar niekur nemačiau
QUOTE(obelele25 @ 2009 04 01, 13:01)
Čia lietuviškas vertimas knygos? dar niekur nemačiau
Lietuviskas, vakar pirkta Vagoj, kainavo 94 lt.. Sedziu darbe ir negaliu atsidziaugti, vartau ir seile varvinu
wow -tai jau trecioji lietuviskai?
QUOTE(bonda @ 2009 04 01, 13:09)
wow -tai jau trecioji lietuviskai?
Tai jau taip, dabar belieka is visu rankiotis receptus ir gaminti
QUOTE(obelele25 @ 2009 04 01, 12:13)
Tai čia mes dabar varvinsim seilę dėl tos knygos,o tu ką nors pagamink ir parašyk kaip sekėsi
Aš gaminau vištienos kepsnelius su sūriu ir ant viršaus užklotu kumpiu,nebeprisimenu kuri forumietė buvo čia įdėjus receptą,gavosi labai skaniai ir labai lengvai pagaminama
Aš gaminau vištienos kepsnelius su sūriu ir ant viršaus užklotu kumpiu,nebeprisimenu kuri forumietė buvo čia įdėjus receptą,gavosi labai skaniai ir labai lengvai pagaminama
Gal galima smulkiau receptuką? neradau šioj temoj kažkaip
Jamie Oliver paprastas ir skanus vistienos receptas
reikes: vistu krutineliu;
tarkuoto surio;
kumpio (bacon) riekeliu;
sparagu.
imam vistu krutineles (as pamusu jas mesos musikliu), barstom suri, uzdengiam/uzklojam kumpiu (bacon) ir su kokiu ploksciu daiktu (pvz. keptuve) suplojam (kelis kartus), as uzdedu virtuvine plevele dauzant
tada keptuveje kepam pirma ta puse kur kumpis, po to apverciam- kol mesa iskepa. Tame paciame aliejuje (riebaluose) pakepam sparagus ir viskas.
Gali būti,kad receptas buvo praeitoj temoj tik aš kepiau be šparagų,o su salotom ir ryžiais valgėm
reikes: vistu krutineliu;
tarkuoto surio;
kumpio (bacon) riekeliu;
sparagu.
imam vistu krutineles (as pamusu jas mesos musikliu), barstom suri, uzdengiam/uzklojam kumpiu (bacon) ir su kokiu ploksciu daiktu (pvz. keptuve) suplojam (kelis kartus), as uzdedu virtuvine plevele dauzant
tada keptuveje kepam pirma ta puse kur kumpis, po to apverciam- kol mesa iskepa. Tame paciame aliejuje (riebaluose) pakepam sparagus ir viskas.
Gali būti,kad receptas buvo praeitoj temoj tik aš kepiau be šparagų,o su salotom ir ryžiais valgėm
Ačiū Ruošiausi pirkti anglišką, kaip gerai, kad nenusipirkau Dievinu itališką virtuvę
Radau už 84 Lt perkant internetu ir atsiimatn pašto skyriuje arba knygyne, jei pristato į namus + 6 Lt
Jamie Oliver - Mano Italija
Aš jau užsisakiau
Jamie Oliver - Mano Italija
Aš jau užsisakiau