Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

Noriu knygos... ale kokios jos brangios..
Atsakyti
O as siandien gavau nauja Oliverio knyga "Mano Italija", dabar turiu visas thumbup.gif Naujoj knygoj vien italiski patiekalai, aiksu dauguma ju sudaro makaronai,salotos. Jau issirinkau savaitgalio meniu, tai paskui brukstelsiu receptukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 04 01, 11:59)
O as siandien gavau nauja Oliverio knyga "Mano Italija", dabar turiu visas thumbup.gif  Naujoj knygoj vien italiski patiekalai, aiksu dauguma ju sudaro makaronai,salotos. Jau issirinkau savaitgalio meniu, tai paskui brukstelsiu receptukus ax.gif

Nauja, tai čia Lietuviška? bigsmile.gif Lauksim receptų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 04 01, 12:59)
O as siandien gavau nauja Oliverio knyga "Mano Italija", dabar turiu visas thumbup.gif  Naujoj knygoj vien italiski patiekalai, aiksu dauguma ju sudaro makaronai,salotos. Jau issirinkau savaitgalio meniu, tai paskui brukstelsiu receptukus ax.gif

Čia lietuviškas vertimas knygos? dar niekur nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 04 01, 13:01)
Čia lietuviškas vertimas knygos? dar niekur nemačiau g.gif

Lietuviskas, vakar pirkta Vagoj, kainavo 94 lt.. ax.gif Sedziu darbe ir negaliu atsidziaugti, vartau ir seile varvinu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agotas: 01 balandžio 2009 - 12:07

wow -tai jau trecioji lietuviskai? thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 01, 13:09)
wow -tai jau trecioji lietuviskai? thumbup.gif  bigsmile.gif

Tai jau taip, dabar belieka is visu rankiotis receptus ir gaminti biggrin.gif
Atsakyti
Tai čia mes dabar varvinsim seilę dėl tos knygos,o tu ką nors pagamink ir parašyk kaip sekėsi smile.gif

Aš gaminau vištienos kepsnelius su sūriu ir ant viršaus užklotu kumpiu,nebeprisimenu kuri forumietė buvo čia įdėjus receptą,gavosi labai skaniai ir labai lengvai pagaminama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 04 01, 12:13)
Tai čia mes dabar varvinsim seilę dėl tos knygos,o tu ką nors pagamink ir parašyk kaip sekėsi  smile.gif

Aš gaminau vištienos kepsnelius su sūriu ir ant viršaus užklotu kumpiu,nebeprisimenu kuri forumietė buvo čia įdėjus receptą,gavosi labai skaniai ir labai lengvai pagaminama thumbup.gif

Gal galima smulkiau receptuką? neradau šioj temoj kažkaip g.gif
Atsakyti
Jamie Oliver paprastas ir skanus vistienos receptas

reikes: vistu krutineliu;
tarkuoto surio;
kumpio (bacon) riekeliu;
sparagu.

imam vistu krutineles (as pamusu jas mesos musikliu), barstom suri, uzdengiam/uzklojam kumpiu (bacon) ir su kokiu ploksciu daiktu (pvz. keptuve) suplojam (kelis kartus), as uzdedu virtuvine plevele dauzant
tada keptuveje kepam pirma ta puse kur kumpis, po to apverciam- kol mesa iskepa. Tame paciame aliejuje (riebaluose) pakepam sparagus ir viskas.

Gali būti,kad receptas buvo praeitoj temoj g.gif tik aš kepiau be šparagų,o su salotom ir ryžiais valgėm smile.gif
Atsakyti

Ačiū 4u.gif Ruošiausi pirkti anglišką, kaip gerai, kad nenusipirkau ax.gif Dievinu itališką virtuvę wub.gif
Atsakyti
Radau už 84 Lt perkant internetu ir atsiimatn pašto skyriuje arba knygyne, jei pristato į namus + 6 Lt 4u.gif
Jamie Oliver - Mano Italija

Aš jau užsisakiau ax.gif
Atsakyti