Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

gal kuri nors šiandien matėt šitą:

Džeimis gamina namuose" ("Jame at Home"). Didžioji Britanija. 2007. Kulinarinis šou. II dalis. 2, 3 s. (k.)

Labai patiko vienas receptukas. Mėsos gabalą kepė su paprikomis... Gal kuri nors netyčia užkonspektavot? Aš viena akim miegojau, kita žiūrėjau, bet pasirodo miegojo abi akys, nes nieko neatsimenu Menu tik kad labai skanus mėsos šmotas gavos

Help mergaitės..
Atsakyti
Liepžiede,
aš,parašysiu ką pavyko užsirašyti.

Mentės gabaliuką suraižo,pasūdo+aliejaus,ir kepa keptuvėje.
Paruošia paprikas,nupjauna kepurėles{neišmeta,bet kažkur panaudoja}
Susmulkina paprikas.
Iš keptuvės išima mėsytęir,į keptuvę suberia paprikas.
Pipirai+kmynai{juos sugrūda grūstuvėje}+druska+raudonųjų paprikų milteliai+2raudonieji svogūnai}+mairūnas,arba oregonas{raudonėlis}+skardinė pomidorų+mėsa+4šaukštai raudonojo vyno acto.
Uždengia 2,5val.-3val.į orkaitę{180C.}
Išverda ryžius.
Saują petražolių+citrinos žievelės+grietinė.
Uždeda ant iškepusios mėsos.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 03 22, 22:49)
Liepžiede,
aš,parašysiu ką pavyko užsirašyti.

Ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
Jei reikia tikslaus recepto Pikantiskas kiaulienos ir cili pipiru guliasas 4u.gif tik kad angliskai cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2009 03 23, 00:03)
Jei reikia tikslaus recepto...

oi, koks geras puslapis. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kartais kas nors žinote tokį tinklapį kur galima būtų pakartotinai žiūrėti Oliverio laidas?
Atsakyti
dar viena isbandziau thumbup.gif

Labai skanus zuvies pyragas (vel pagal mano mylima wub.gif J.Oliveri)

Reikes (gerom 4 porcijom):
400 g nuskustu ir plonais griezineliais supjaustytu bulviu
4 saukstai alyvuogiu aliejaus
1 cesnako skiltele
1 svogunas
4-8 (priklausomai nuo dydzio) upetakiu ar kitos riebios zuvies file gabaleliu be kaulu
puse indelio (didelio) grietines
pora sauju fermentinio surio (J.O. siule permezana, bet as nemegstu jo blush2.gif ,tai dariau su olandisku)
druska ir svieziai malti pipirai

dar pagal J.O. reik pankolio seklu ir pacio pankolio -na, bet sito gerio neturejau, bet be ju irgi buvo super thumbup.gif

Pasuditame vandenyje trumpai apvirti bulves -kol vos suminkstes, tada nukost.
Tada arba jau kepimo inde, arba keptuveje ipilti aliejaus ir apie 10 min kepinti maisant svoguna su cesnaku (bei mano neturetu pankoliu seklu ir pankoli) -smulkiai supjaustytus. Tada nuimti inda nuo ugnies (jei veiksmas vyko keptuveje, tai svogunus su cesnakais perdeti i kepimo inda). Ant tu svogunu uzdeti upetakio file odele i virsu. Sumaisyti suri su grietine, iberti pipiru ir druskos ir ta mase paskleisti ant zuvies. Apvirtus bulviu griezinelius sumaisyti su slaku aliejaus, druska bei pipirais ir isdeti sluoksni. Idekite i ikaitinta 250 laipsniu orkaite 20 min. likus 5 min pabarstyti duonos trupinukais ir trupuciu tarkuoto surio. Patiekite su citrinu puselemis ir svieziu darzoviu salotomis.

Tikras skanumelis!!! wub.gif

user posted image
[/quote]
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kuri nors turite pirmą Oliverio knygą? Aš turiu "Laimingos virtuvės dienoraštį" ir ten perskaičiau,kad visi pamišę dėl Oliverio arbūzo su degtine blink.gif paaiškinkit man,čia koks nors kokteilis ar į arbūzą prišvirkščia degtinės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 03 25, 10:53)
visi pamišę dėl Oliverio arbūzo su degtine blink.gif  paaiškinkit man,čia koks nors kokteilis ar į arbūzą prišvirkščia degtinės? g.gif

reikia vieno didelio arbuzo ir butelio degtines (tinka ir sampanas)

Arbuzo virsuje ispjauti anga, ne per didele ir tokio gylio, kad i ja galetu istatyti piltuveli. I ta piltuveli ipilti degtines ir palikti kol susigers. Kai ten nieko nebeliks vel papildyti. Ir taip kartoti, kol arbuzas visiskai prisisotins gerimu ir nieko nebesutrauks.
Knygoje raso, kad tai gali trukti kelias dienas, todel arbuza reikia laikyti saltai.

ir video http://www.youtube.c...feature=related ne Dzeimio, bet daryta tuo paciu principu, tik kad vietoje piltuvelio iskart istato visa bonke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lait: 25 kovo 2009 - 22:25
Dabar žinosiu smile.gif o gal ir išbandėte?
Atsakyti
Vakar dariau Pengasijos ir ciabatos iesmelius keptus orkaiteje (pagal J.Oliveri ir pagal Bonda biggrin.gif ). Labai labai skanu buvo ir pomidoriukai puikiai cia tiko. Butinai darysiu dar. Aciu Bondai uz recepteli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 17, 17:50)
dar viena imetu thumbup.gif
Pengasijos ir ciabatos iesmeliai kepti orkaiteje (pagal J.Oliveri)

QUOTE(Mera @ 2009 03 26, 14:52)
Labai labai skanu buvo ir pomidoriukai puikiai cia tiko. Butinai darysiu dar. Aciu Bondai uz recepteli. 4u.gif

Aš taip pat praeitą penktadienį dariau šiuos iešmelius ant kurių suvėriau ir Bondos pasiūlytus pomidoriukus. Tikrai labaai skanu... Gaminsiu dar ne kartą . Dėkui už receptą. 4u.gif
Atsakyti