Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

Sveikos 4u.gif
Man taip pat Oliveris wub.gif
Nemėgstu laikytis receptų gramais ir panašiai,tai pritaikau jo gudrybes pagerindama savo patiekalus.
Kadangi jau čia rašot apie žalumynus,ti žinau dar vieną,kuris tinka su kitom salotom,nes yra truputį kerpančio skonio na panašu į garstyčių,krienų skonį,bet man ji labai patinka.
Pipirnė thumbup.gif (visur yra prie sėklų)
Aš ją sėju ne į žemę kaip parodyta ant pakelio,o sušlapinu vatą ir užbarstau sėklų.Pridengiu maišeliu,kad ne taip greit išgaruotų drėgmė ir po pasos jau matosi išlendantys lapeliai.Nuimu maušelį ir tada kelias dienas purškiu purkštuku vietoj laistymo,kad vienodai sudygtų.Kai suauga nukerpu,o šaknis išmetu ir viskas.
Parasta,greita,skanu ir naudinga.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,J .Oliverio Gerbėjos 4u.gif
Artėja vistik jau lyg ir pavasaris,noriu paklauti?
Kadangi,J.Oliveris,naudoja,daug,kur kalendrą,gal,kuriai teko auginti ant palangės,kada,ją reikia sėti.
Pipirinė,labai tinka,sumuštiniams,ypač,kai,pavasarį tinka vitaminų{ji vistik kartoka,kas tokio skonio nemėgsta}
Atsakyti
Viskas turetu buti parasyta ant seklu pakelio.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 02 25, 14:09)
Kadangi,J.Oliveris,naudoja,daug,kur kalendrą,gal,kuriai teko auginti ant palangės,kada,ją reikia sėti.

I lauka seti tuo paciu metu kaip petrazoles.Ant palanges gali seti bet kada.
Atsakyti
Daugvaikuciu 4u.gif
didelis dekui už prasminga patarimą 4u.gif
Atsakyti
siulau paragauti AMERIKIETISKU BLYNELIU pagal Oliveri
2-4 porcijos
3 dideli kiausiniai, 115g miltu, 1 arbatiis saukstelis su kaupu kepimo milteliu, 140 ml pieno, ziupsnelis druskos
siulomi pagardai : sviezi kukurūzai nuo burnuoles. sultingas bekonas ar panceta(vytinti lasinukai), melynes, bananai, konservuoti obuoliai, tarkuotas sokoladas ir bet kas, kas tik sauna i galva
pirmiausia atskirkite kiausinius, baltymus supilkite i viena dubeni, trynius i kita. i trynius suberkite miltus, kepimo miltelius, supilkite piena ir ismaisykite, kad gautusi tirsta, vienalyte tesla. baltymus plakite su druska, kol susidarys standziu putu. imaisykite jas i tesla- ir ji paruosta.
ikaitinkite gera nepridegancia keptuve iki vidutinio karscio. ALIEJAUS NEREIKIA. Ipilkite i ja siek tiek teslos ir kepkite kelias minutes kol pagelsir sukietes. tuomet ant nekeptos puses uzberkite pasirinktu pagardu ir mentele apverskite blynus. kepkite kol abi puses pagels.
Pas mane blynai be nieko na man tiesiog jie skanus ir tokie o jei su klevu sirupu tai is vis apsivalgymas. Tiesa as i tesla idedu 1 arbatini sauksteli cukraus del saldumo( na tada nebuna labai panasu i kiausiniene biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Sveikos, Oliverio gerbėjos 4u.gif Sekmadienį netyčia pasižiūrėjau Oliverio laidą apie pomidorus ir taip susižavėjau tuo vyruku. Paprasta-nuoširdu-skanu (Tikiuosi!?) thumbup.gif
Jūs kaip fanės, gal užmatę kokį plovo receptą pagal Oliver ax.gif Ketinu daryt plovą, visai smagu būtų išbandyt kokį naujesnį receptėlį.
Įkvėpimo apimta sekmadienį prisisėjau į vazonus krapų, petražolių, bazilikų ir mairūno. Pažiūrėsiu kas gausis ax.gif
Atsakyti
Bazilikui reikia silumos,paskui galesi auginti tik siltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 03 03, 15:21)

Aš namie ant palangės susėjau. Bet turim įstiklintą balkoną, tai ten vasarą tikrai labai šilta būna mirksiukas.gif Tikiuosi nenuvils manęs žolelės ir sudygs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 03 03, 16:21)

Kodel TIK siltnamyje? Pas mane pavasari pasetas i zeme, iki rudens darze augo. Dziovinto dar iki siol turiu.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 03 04, 16:00)
Kodel TIK siltnamyje? Pas mane pavasari pasetas i zeme, iki rudens darze augo. Dziovinto dar iki siol turiu.

Dar ir dar karta isitikinu,kad reikia pastoviai eksperimentuoti-zinojau,kad auginama siltnamy,pati taip auginau.Pabandzius persodinti i lauka,sunyko,tai daugiau ir nebandziau.O gal jie nemegsta persodinimo?
Mamce, o kada sejot i lauka?
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 03 04, 15:53)
Dar ir dar karta isitikinu,kad reikia pastoviai eksperimentuoti-zinojau,kad auginama siltnamy,pati taip auginau.Pabandzius persodinti  i lauka,sunyko,tai daugiau ir nebandziau.O gal jie nemegsta persodinimo?
Mamce, o kada sejot i lauka?

Čia praeitais metais buvo.Pasėjau baziliką į torto dėžutę ir auginau namie kol lauke buvo šalta,o kai atšilo sėkmingai jis balkone augo išsikerijo skyniau,džiovinau 4u.gif Bet jau prižiūrėjau tai kaip savo vaikus lotuliukas.gif
Atsakyti