Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptai

Labas. Matau čia pilna Oliverio gerbėjų thumbup.gif Aš turiu jo knygą lietuvių kalba "Laimingos virtuvės dienoraštis". Nauja. Jei kam reikia man až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretotia @ 2008 12 29, 05:35)
O gal kas nors gamino šį pyragą ir galėtų čia įkelti nuotrauką? nes aš tos laidos kai pats Oliveris gamino tai nemačiau... būtų labai įdomu sužinoti kaip jis turėtų atrodyti, nes noriu jį gaminti. ;\

Bananų pyragas
170g sviesto
170g cukraus
bananas(kiek mačiau tai lygtai 1 )
4 kiaušiniai
6 kupini šaukštai grietinės
2 šaukštai aguonų
340g miltų
druskos
2šaukšteliai kepimo miltelų

Sviestą išsukt su cukrumi,dėti bananą,(viską Išsuko su blenderiu).Sudėt kiaušinio trynius ir visus likusius produktus.Sumaišyt,tešla gaunas tiršta.
Baltymus išsukt su 6 arbatiniais šaukšteliais cukraus.Dėti truputį tešlos ir atsargiai išmaišyt,paskui sudet likusią tešlą.Viską išmaišyt.Skardą ištepti sviestu.Kepti 45min. 160 temp.

Glajus
1 citrinos žievelė
1 citrinos sulčių
cukraus pudros
Viska išmaišyt ir užpilt ant iškepusio pyrago.Palaukt kol sukietės glajus

Fui koks neskanus tas pyragas, siaip butu viskas gerai, bet as akivaizdziai jauciu kiausinio baltyma pyrage, per sotus kazkoks, sustojo skrandis ir man ir MB (na jam tik ''apstojo'', suvalge ryskiai uz mane, apzora, maziau), tikrai skonis niekuom neipatingas, as maziau cukraus nei recepte dejau, gal del to, daugiau nebekepsiu Oliverio pyragu, ne del to, kad jie blogi, bet man per saldus ir per sunkus, jau 3 ar 4 jo sladumynu receptus isbandziau ir su kiekvienu kartu-per saldu ir per riebu, bet visi kiti jo patiekalai dieviski, yaptingai ji myliu uz elementariu prieskoniniu zoleliu naudojima savo patiekaluose mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kas nors bandėte šį receptuką? http://www.jamieoliv...ay-baked-salmon ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal galetumet man padeti g.gif praeita sestadieni (01.31) Oliverio laidoje maciau kaip jis gamino salotas su bulvem ax.gif Gal kartais kuri uzsiraset recepta ir galetumet man padet mirksiukas.gif
Atsakyti
visos Oliverio fanės kažkur išsilakstė listen.gif lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laurita-22 4u.gif
Bandysiu atgamint jo salotas,ką suspėjau pasižymėti.
Bulvės verdamos karštame-sūdytame vandenyje.
Jos,kaip ir išvirė.
Citrinos žievelę nutarkuojame išspaudžiame sultis,druska ,kapariai,pipirai.
3+1alyvų aliejus+1citrinos sultys.
Atv4sinti bulves sudėti į dubenį ir sukratyti.
Gerą šlakelį acto.
Rūkyta lašisa+krapai+krienai.
Lašisą sudedama į lekštę.
Krapai supjaustomi,suberiami ant bulvių,sumaišomi.
Bulvės sukrečiamos ant lašišos.
Naudojama grietinė{galima jogurtas,atskiestos varškės}
Citrina+krienas+druska.
Ir apipilama lašisa.
Ant viršaus šlakelis aliejaus.
Nesupyk,kad ne nuosekliai parašiau,aš tik,tai pasižymėjus.
Gal kuri parašys geriau.
Atsakyti
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki forumo dalyviai,

Esu čia ganėtinai naujas, bet nusprendžiau įsilieti į diskusiją. Turiu jums kai ką pasiūlyti smile.gif

user posted image

Ogi turiu Jamie Oliverio 3 knygas, kurias gavau dovanų iš leidyklos už vieną straipsnį. O pats nežinau kur jas dėti, tad galiu parduoti.

Tiesą pasakius, apie tai jau buvau užsiminęs čia: http://www.supermama...?...&p=24074140

Tad jeigu kas susidomėjote, būtinai paskaitykite mano žinutę aukščiau nurodytu adresu ir vieną Oliverio knygų "Laimingos virtuvės dienoraštis" galėsite įsigyti pigiau smile.gif Krizė veikia visus.

Pagarbiai,
Paulius
Atsakyti
Pries gerus metus esu dariusi tas bulviu ir lasisos salotas. kiek prisimenu, tai galiu pasakyti tik tiek, kad tam kartui buvo gerai - kazkas naujo ir neiprasto unsure.gif bet viska buvo sunku uzbaigti, o antra karta ju gaminti tikrai nebenoreciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lait: 15 vasario 2009 - 20:11
kazkada maciau laida jisai gaminosi kazkoki pagerinta sviesta ten zoliu kazkokiu dejo ir t.t. biggrin.gif jei kas zino recepta parasykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuxa @ 2009 02 16, 15:10)
kazkada maciau laida jisai gaminosi kazkoki pagerinta sviesta ten zoliu kazkokiu dejo ir t.t.   biggrin.gif  jei kas zino recepta parasykit  4u.gif

Nezinau, ar apie sita galvojat, bet gal tiks, tai pabandysiu isversti 4u.gif
Galima panaudoti daugybe skirtingu zoleliu, ypac bazilika, kalendra, rozmarina, salavija ar ciobreli. Arba galima pasirinkti cesnaka, alyvuoges, dziovintus pomidorus (nezinau kaip jie lietuviskai vadinasi, cia tai sun-dried tomatoes), anciuvius, cili ir citrina su ciobreliais.
Palikite sviesta kambario temperaturoje, kad suminkstetu. Susmulkinkite Jusu pasirinktus ingredientus. Ko kiek desite, pasirinkite pagal savo skoni. Ismaisykite su sviestu. Suverskite viska ant kepimo popieriaus. Su juo suvoliokite sviesta i ruloneli ir tada suformuokite. Atsaldykite.
Saldiklyje galima laikyti du menesius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lait: 17 vasario 2009 - 17:46
As tai be tu knygu jau nebeisivaizduoju savo maisto gaminimo.. biggrin.gif pasinesiau juodai.. Galiu pasakyti,kad pastoviai darau :
pesto padaza (ant makaronu...super!)
trinta pomidoru sriuba
kepta vista viduj su citrina (va ir vakar kepiau.. mirksiukas.gif )
laksa (sriuba,kur foto supilta i moliuga)
makaronus su brokoliais

na,zodziu,isigelbejimas! nes jau kartais taip nebezinau ka sugalvoti.. va kad toki vyra namie ax.gif
Atsakyti