Kam įdomu angliškos Oliverio knygos, čia geros kainos Knygos
Trolėmole
Ačiū,tau už ydomią nuorodą.
aš,norėčiau iš,ten esančiųjo knygų turėti ,bent dvi,turiu dvi ir pasirinkčiau dar porą.
Man,ten bežiūrint,užtikau porą gerų knygų,tai Nigella CHristmas,antra Indian Food.
Bet tai ,tik dar svajonėse.
Ačiū,tau už ydomią nuorodą.
aš,norėčiau iš,ten esančiųjo knygų turėti ,bent dvi,turiu dvi ir pasirinkčiau dar porą.
Man,ten bežiūrint,užtikau porą gerų knygų,tai Nigella CHristmas,antra Indian Food.
Bet tai ,tik dar svajonėse.
QUOTE(regna @ 2009 01 15, 00:10)
Trolėmole
Ačiū,tau už ydomią nuorodą.
aš,norėčiau iš,ten esančiųjo knygų turėti ,bent dvi,turiu dvi ir pasirinkčiau dar porą.
Man,ten bežiūrint,užtikau porą gerų knygų,tai Nigella CHristmas,antra Indian Food.
Bet tai ,tik dar svajonėse.
Ačiū,tau už ydomią nuorodą.
aš,norėčiau iš,ten esančiųjo knygų turėti ,bent dvi,turiu dvi ir pasirinkčiau dar porą.
Man,ten bežiūrint,užtikau porą gerų knygų,tai Nigella CHristmas,antra Indian Food.
Bet tai ,tik dar svajonėse.
Aš parsisiunčiau 5 jo knygas, dar ne visas išstudijavau. Labai patiko "Jamie's Ministry of Food".
O iš kur siunteis?
Trolėmole,gal gali pasidalinti ta funkcija,kaip,iš kur parsisiuntei?aciū
Aš asmeniškai parsisiunčiau, bet skyrelyje Internetinės parduotuvės yra pora tarpininkių kurios siunčia iš UK, tai per jas galima užsisakyti. Parašykit, man į AŽ, jei domina smulkiau.
Galima ir tiesiai iš ten į LT parsisiųsti, bet gan brangiai siuntimas gaunasi.
Galima ir tiesiai iš ten į LT parsisiųsti, bet gan brangiai siuntimas gaunasi.
Manų miltus pas mus galima keisti Ekstra miltais Kauno grūdų. Jie tokie birus kaip smėlis.
Jei atsisiust elektronini varianta nemokamai - tai ir man butu idomu.
Siaip, absoliuciai visas Oliverio knygas anglu kalba ir Lietuvoj galima gauti; iskaitant Ministry of food (as tai jo tik 3 knygas turiu, bet uztenka).
Siaip, absoliuciai visas Oliverio knygas anglu kalba ir Lietuvoj galima gauti; iskaitant Ministry of food (as tai jo tik 3 knygas turiu, bet uztenka).
Išbandžiau savaitgalį šį receptą
Jethro tortas (pagal Jamie Oliver)
30 cm skersmens
255 g kedrinių pinijų, 255 g sviesto, 255 g cukraus, 3 dideli kiaušiniai, 4 valgomieji šaukštai medaus, 115 g miltų, žiupsnelis druskos
Tešlai
115 g sviesto, 100 g cukraus pudros, žiupsnelis druskos, 225 g miltų, 2 kiaušinių tryniai, 2 valgomieji šaukštai šalto pieno arba vandens
Tešlą galite minkyti rankomis arba virtuvės kombainu. Išsukite sviestą, cukrų ir druską, paskui įmaišykite miltus ir kiaušinių trynius. Kai pasidarys į rupius duonos trupinėlius panašus mišinys, įpilkite pieno ar vandens. Iš tešlos švelniai suvoliokite nedidelį rutuliuką. Suvyniokite jį ir palikite valandai.
Supjaustykite tešlą plonais griežinėliais ir jais išklokite 30 cm tortinės dugną ir šonus. Sujunkite tešlos griežinėlius, išlyginkite, patvarkykite kraštus. Uždenkite ir valandą laikykite šaldiklyje. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C ir kepkite maždaug 15 minučių, kol truputį parus. Sumažinkite temperatūrą iki 170.
Kol tešla kepa, paskrudinkite kedrines pinijas kepkite maišydami ir labai prižiūrėkite, kad tik paskrustų, bet nesudegtų. Mentele ar virtuvės kombainu ištrinkite sviestą su cukrumi iki purumo. Suberkite kedrines pinijas, po vieną įmuškite kiaušinius, paskui įmaišykite medų, miltus ir druską. Sukrėskite ant tešlos ir kepkite 30-35 minutes.
Jethro tortas (pagal Jamie Oliver)
30 cm skersmens
255 g kedrinių pinijų, 255 g sviesto, 255 g cukraus, 3 dideli kiaušiniai, 4 valgomieji šaukštai medaus, 115 g miltų, žiupsnelis druskos
Tešlai
115 g sviesto, 100 g cukraus pudros, žiupsnelis druskos, 225 g miltų, 2 kiaušinių tryniai, 2 valgomieji šaukštai šalto pieno arba vandens
Tešlą galite minkyti rankomis arba virtuvės kombainu. Išsukite sviestą, cukrų ir druską, paskui įmaišykite miltus ir kiaušinių trynius. Kai pasidarys į rupius duonos trupinėlius panašus mišinys, įpilkite pieno ar vandens. Iš tešlos švelniai suvoliokite nedidelį rutuliuką. Suvyniokite jį ir palikite valandai.
Supjaustykite tešlą plonais griežinėliais ir jais išklokite 30 cm tortinės dugną ir šonus. Sujunkite tešlos griežinėlius, išlyginkite, patvarkykite kraštus. Uždenkite ir valandą laikykite šaldiklyje. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C ir kepkite maždaug 15 minučių, kol truputį parus. Sumažinkite temperatūrą iki 170.
Kol tešla kepa, paskrudinkite kedrines pinijas kepkite maišydami ir labai prižiūrėkite, kad tik paskrustų, bet nesudegtų. Mentele ar virtuvės kombainu ištrinkite sviestą su cukrumi iki purumo. Suberkite kedrines pinijas, po vieną įmuškite kiaušinius, paskui įmaišykite medų, miltus ir druską. Sukrėskite ant tešlos ir kepkite 30-35 minutes.
kazkodel man pasirode sekmadienio laidoje, kad jo rankos labai dreba. Kai skaite draugu sveikinimus. Kad tik su sveikata bedu nebutu.
Tinki Vinki ,nereik apie tai nei galvoti,gal paprasčiausiaibuvo žmogutis padaauginęs,gal blogai miegojęs
,juk tie filmavimai išvargina žmones.
Tikėkimės ,pačio geriausio
,juk tie filmavimai išvargina žmones.
Tikėkimės ,pačio geriausio