Jamie Oliver Receptai
Labai šaunu, kad Oliverio naujas laidas rodo Jau senąsias po kelis kartus žiūrėjau, o vakar įsijungiu tai apie žirnius ir pupas rodė. Labai super
Vakar su MB netyčia užtaikėm ant Jamie Oliver laidos- Jamie's Ministery of food... Žmogus sumastė išmokyt liaudį gamint valgyti... Nelabai jam ten sekės, bet... patiko toks paprastas receptukas- mėsos kukuliai pomidorų padaže su spagačiais taigis, šiandien jie pas mus ir bus vakarienei Ėmiau jautienos faršą, padruskinau, papipirinau, ėdėjau šaukštelį garstyčių, vieną kiaušinį, vietoj džiuvėsėlių rodė sutrint krekerius (apie pusė puoduko kažkur kad gautus). Viską išmaišyt ir suformavus kukulius apkepti keptuvėse su trupučiu aliejaus. Pomidorų padažą pasidariau iš konservuotų kapotų pomidorų (iš skardinės). Sutryniau su blenderiu, įdėjau sultinio kubelį, pipiriukų, baziliko... Užpyliau ant kukulių ir troškinau ant silpnos ugnies 20 min. Dabar dar viskas puode, nes nevakarienės metas Išvirsiu paskui spagečius ant jų užpilsiu padažiuką su kukuliais ir wualia
QUOTE(Nome @ 2008 10 02, 22:29)
dėkui Nome, už gerą žinią, reiks priminimą telefone nusistatyt, kad tik nepražiopsočiau
Beje, gal kuri pamenat kaip Oliveris ruošė bulvytes orkaitėj prie mėsainių? Lyg apvirė, po lyg į keptuvę trumpam pašovė.. biški užsnūdus buvau, tai nelabai pasisekė įsidėmėt..
QUOTE(Nome @ 2008 10 02, 22:29)
Super. Vadinasi kitas šeštadienis jau suplanuotas , o po to žinosiu ką gaminti, spėju, kokius du mėnesius .
Pažiūrėjau, kad spalio 12d. taip pat dar rodys jo laidas nuo 9.30 iki 11.00. Ech, rinkimai tada tikrai neberūpės
QUOTE(Nome @ 2008 10 02, 21:29)
Oi labai dekui uz gera zinia
tada kita sestadieni nekursim jokiu planu
Pagaliau ir aš atsiverčiau knygą , gaminau skardoje kepta vištieną, įdomūs tie deriniai pasirodė, vynas -grietinė, bananas - višta, rezultate , įdomus skonis, vienžo kitaip.
Labutis, šiandien žiūrėjote kaip jis kiaulienos nugarinę kepė su bulvėmis?gal įsidėmėjot kokiais ten prieskoniniais augalais mėsytę trinė? Ir kas ten per saldus actas?yra jo pas mus?
Rozmarina naudojo, o acto tokio nesu girdejuasi
QUOTE(mazooji @ 2008 10 05, 14:13)
Labutis, šiandien žiūrėjote kaip jis kiaulienos nugarinę kepė su bulvėmis?gal įsidėmėjot kokiais ten prieskoniniais augalais mėsytę trinė? Ir kas ten per saldus actas?yra jo pas mus?
Man irgi labai patiko tas patiekalas. Tai ieškojau to acto prekybos centruose - nėra . Gal reiks pažiūrėt kokiose specializuotose krautuvėlėse prie progos.
QUOTE(Ugnužė @ 2008 10 07, 09:13)
Man irgi labai patiko tas patiekalas. Tai ieškojau to acto prekybos centruose - nėra . Gal reiks pažiūrėt kokiose specializuotose krautuvėlėse prie progos.
na o gal čia tas actas balzamiko?