Kartais besisypsancios lupos kencia labiau negu verkiancios akys...
Mane sutikti yra Likimas... Mane mylėti yra Rizika... Mane gauti yra Kantrybė... Mane turėti yra Svajonė... O kad aš mylėčiau yra Stebuklas...
Sąžiningumas puikus dalykas, kai visi aplink sąžiningi, o aš vienas jų tarpe sukčius.
Proto lankstumas gali pakeisti grožį.
Mandagumas, tai širdies savybė nepastebėti, kad vartai sulūžę, o atkreipti dėmesį
į gėles už vartų.
Jaunystė ima dvejoti, atsilieka, nulenkia galvą ir nebenori eiti su manimi.
Gyvenimas keistas dalykas velniai žino ko ieškome, kur ir nuo ko bėgame.
Kiekvienas žmogus turi abiejų rūšių trūkumų - įgimtų ir įgytų; smerkti pirmuosius beprasmiška, nežmogiška ir nedovanotina, smerkti antruosius - ir galima, ir reikia, nes jų galima atsikratyti.
Labai gaila, kad visą vaikystės žavesį suprantame tik suaugę.
Sunkiausias sportinis pratimas yra paimti save į rankas.
Žmogaus svajonės dažnai būna gražios,bet gyvenimo vėtros jas kartais taip sudrasko, kad ir skutelių nelieka...
Žmogus... tik tada ką nors pasiekia, kai jis pats savimi pasitiki.
Kai Adomas rojuje užmigo, iš jo šonkaulio dievas padarė moterį. Vargšas Adomas! Pirmutinis jo miegas buvo paskutinis jo poilsis.
QUOTE(Indrul @ 2009 01 20, 11:47)
Ši mintis kaip tik man...
QUOTE(forfuna @ 2009 01 21, 20:18)
Kai Adomas rojuje užmigo, iš jo šonkaulio dievas padarė moterį. Vargšas Adomas! Pirmutinis jo miegas buvo paskutinis jo poilsis.
sonkaulis- vienintelis kaulas, neturintis kaulu smegenu...
M.Blondinas
Moterys protingesnės nei vyrai. Ar teko kada girdėti, kad moteris pamestų galvą tik dėl to, kad vyro gražios kojos?
Prezervatyvai baltos spalvos todel, kad balta spalva stambina.
Kuo didesnis žodžių srautas, tuo daugiau negyvų žodžių.
Katino požiūris į lakštingalą: Nuo čiulbėjimo mėsa negerėja.
Aštriausias tas protas, kuris klausia net atsakydamas.
Sprogstantieji iš juoko - taip pat bombos...
Moterys laiko vyrus po padu, nes taip jaučiasi aukštesnės.
Prezervatyvai baltos spalvos todel, kad balta spalva stambina.
Kuo didesnis žodžių srautas, tuo daugiau negyvų žodžių.
Katino požiūris į lakštingalą: Nuo čiulbėjimo mėsa negerėja.
Aštriausias tas protas, kuris klausia net atsakydamas.
Sprogstantieji iš juoko - taip pat bombos...
Moterys laiko vyrus po padu, nes taip jaučiasi aukštesnės.
Nori gyventi sau - gyvenk kitiems
"Visi rūpesčiai gyvenime kyla todel, kad žmogus negali ramiai sėdėti kambaryje" -Blaise Pascal
"Atleidimas yra aromatas, kurį žibuoklė skleidžia ją sutraiškiusiai pėdai".
Nebūtina visada prisiminti... Užtenka niekada nepamiršti...
Kaip tu manai,kodėl žmonėms netrūksta žodžių, kai plūstasi, ir kodėl jie tyli,kai nori pasakyti vienas kitam gera...?
Kaip tu manai,kodėl žmonėms netrūksta žodžių, kai plūstasi, ir kodėl jie tyli,kai nori pasakyti vienas kitam gera...?
Kai kuriems nereikia žodžių ,kad jie suprastų vienas kitą .Kai kuriems nereikia kelių ,kad susitiktų .Kai kuriems nereikia girdėti ,kad išgirstų šauksmą .Kai kuriems nereikia matyti ,kad pamatytų šviesą .Kai kuriems skauda ,nors jie yra sveiki .Kai kurie verkia , nors ašarų nėra .Tokie žmonės yra laimingi , tiki stebuklais ir Dievu . Tokie žmonės gyvena ne tik dėl savęs , bet ir dėl kitų..
Jeigu siekdamas tikslo pakeliui pradedi stabčioti ir mėtyti akmenis į kiekvieną lojantį šunį, tai tikslo niekada nepasieksi. [F.Dostojevskis]