Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

QUOTE(Marsella @ 2009 01 12, 17:28)
Ištryniau iš jausmų ir minčių, negailestingai sunaikinau...Ką? Nežinau. Juk ištrintas. Turbūt daug vietos užėmė - kažkaip tuščia... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Maniau, kad man irgi gali pasisekti taip, kaip buna filmuose. Paskui maniau, kad tereikia trupučio pastangų... Paskui maniau,kad reikia trupučio daugiau galutiniam susimovimui... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2009 01 12, 23:14)
Maniau, kad man irgi gali pasisekti taip, kaip buna filmuose. Paskui maniau, kad tereikia trupučio pastangų... Paskui maniau,kad reikia trupučio daugiau galutiniam susimovimui... verysad.gif

Iš kur paimtos šitos mintys? mirksiukas.gif
Atsakyti
Teiginiai savaime nėra nei geri, nei blogi. Reikšminga tik tiek, kiek vadovavimasis jais gadina Jūsų gyvenimą.
Atsakyti
Tai, ką sunku padaryti, reikia daryti su didžiausiu atkaklumu...
Konfucijus

Atsakyti
Patirtis - tai ne žmogui nutikę įvykiai, bet tai, ko žmogus iš jų išmoksta.

— A. L. Huxlery
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2009 01 12, 09:35)
Aš ne Leopoldas, kad su visais gyvenčiau draugiškai.  biggrin.gif

super thumbup.gif

QUOTE(Marsella @ 2009 01 12, 17:28)
Ištryniau iš jausmų ir minčių, negailestingai sunaikinau...Ką? Nežinau. Juk ištrintas. Turbūt daug vietos užėmė - kažkaip tuščia... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

labai gražu ir labai liūdna wub.gif verysad.gif
QUOTE(Maištautoja @ 2009 01 12, 19:18)
„Kai įsimyli – ir beždžionė atrodo graži, kai nemyli – ir nuo lotoso nusisuki.“

wub.gif labai gera mintis wub.gif
Atsakyti
Viena cigaretė tinkamu metu , geriau nei visi pasaulio idealai.

Meilė – vienintelis jausmas, kuriame viskas tikra ir viskas melas; pasakyk apie ją kokią nesąmonę, ir ji atrodys tiesa. Meilė panaši į epidemiją: juo labiau mes jos bijome, tuo mažiau nuo jos esame apsaugoti.

Aistros - tai vėjai, pučiantys į laivo bures. Kai kada jie paskandina jį, bet be jų jis negalėtų plaukti. Viskas pasaulyje pavojinga - ir viskas būtina.

Šlovini laisvę, o savo kalėjimuose laikai tuos, kurie nedainuoja taip kaip tu

Didelio žmogaus skaisčią širdį vienatvė dar labiau nuskaidrina, o kieta mažo žmogaus širdis vienatvėje pasidaro dar šiukštesnė.

Jei sugriautume visų žmonių svajones ir iliuzijas, pasaulis prarastų savo formas ir spalvas, o mes amžiams liktume buki ir kvaili.

Mano svajonės spalva - oranžinė ir juoda. Tamsiai oranžinė ir švelniai juoda. Arba...tamsiai, beveik juodai mėlyna. O ta tamsi mėlyna pereina į tamsiai žydrą su mažučiais geltonais taškučiais - žvaigždėmis. Tamsi oranžinė pasikeičia į oranžinę, sumaišiusią su raudona - besiledžiančia saule. Banalu, bet tikra. Niekada nemėgau to, kas banalu...

O žmonių širdys tokios. Jos bijosi įgyvendinti didžiausias savo svajones, nes mano, kad nėra jų vertos arba kad nesugebės jų realizuoti. Mes, širdys, stingstame vien nuo minties apie amžinai prarandamą meilę, apie galėjusias būti nuostabias, tačiau niekada nebūsiančias akimirkas, apie galėjusius būti surastus, tačiau amžinai liksiančius palaidotus smėlyje lobius. Nes, galų gale, jeigu tai įvyksta, mes siaubingai kenčiame.

Gyventi – tai pamažu gimti. Būtų per daug patogu išsinuomoti sau gatavą sielą.

Atsakyti
ووضعت خزامة في انفك واقراطا في اذنيك وتاج جمال على راسك.

M.Blondinas
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 14, 06:29)

M.Blondinas

Įdomi mintis g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 14, 05:29)

M.Blondinas

Nu blondinas kaip visada savam stiliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.120 @ 2009 01 14, 05:29)

M.Blondinas

Čia iš biblijos? hihihi.gif Tu šaunuolis, kad skaitai arabiškai. ok.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteliukste @ 2009 01 14, 09:39)
Įdomi mintis g.gif  lotuliukas.gif

Gal galite išversti į leituvių kalbą? Man nelabai sekasi ax.gif
Atsakyti