Maištautoja, puikus rinkinys Ačiū, kad pasidalinai.
Sėkmė neateina pas tave...tu eini pas ją.
Marva Collins
Marva Collins
Ištraukos iš Paulo Coelho knygos "Zahiras"
Būti visą laiką nelaimingam - prabanga.
Esu kaip vėjas,todėl negaliu įeiti ten, kur langai ir durys uždaryti.
Meilė pasak persų išminčiaus , tai liga, kurios nė vienas žmogus nenori išvengti. Kas ja suserga, nesistengia pasveikti, kas nuo jos kenčia , nenori būti išgydytas.
Gerbk savo laiką šioje žemėje.
Laimingi tie, kurie nebijo slėpti savo nežinojimo.
Niekas nėra vienišas savo liūdesyje - visada yra kažkas, kas lygiai taip pat galvoja džiaugiasi arba kenčia.
Nėra nieko blogesnio kaip jausti,kad niekam nerūpi ar tu esi ar ne, nerūpi tavo mintys apie gyvenimą.
Būti visą laiką nelaimingam - prabanga.
Esu kaip vėjas,todėl negaliu įeiti ten, kur langai ir durys uždaryti.
Meilė pasak persų išminčiaus , tai liga, kurios nė vienas žmogus nenori išvengti. Kas ja suserga, nesistengia pasveikti, kas nuo jos kenčia , nenori būti išgydytas.
Gerbk savo laiką šioje žemėje.
Laimingi tie, kurie nebijo slėpti savo nežinojimo.
Niekas nėra vienišas savo liūdesyje - visada yra kažkas, kas lygiai taip pat galvoja džiaugiasi arba kenčia.
Nėra nieko blogesnio kaip jausti,kad niekam nerūpi ar tu esi ar ne, nerūpi tavo mintys apie gyvenimą.
Tyla yra galingiausias šauksmas.
Jeigu tu nesugebėjai padaryti savo gyvenimo puikiu, reiškia gyvenimas tave padarė...
Meile-tai siauras kelias skirtas dviem,nes trecias jau nebetelpa ...
Ant vartų: "Atsargiai! Šuns nebijokite. Bijokite šeimininko."
Išeidami išjunkite visus.
Deja, kartais moteris negali susirasti vyro. Girti jai nepatinka, o blaiviems nepatinka ji.
...Mergina, netrink taip stipriai veidrodžio! Jis nekaltas...
Jie gėrė ilgai ir laimingai, ir mirė vieną dieną...
Koks skirtumas tarp paršo ir vyro? Po išgertuvių paršas nepavirs vyru.
Šampūno reklama: "Ankščiau mano plaukai buvo sausi ir negyvi, o dabar jie drėgni ir kruta.
Pasižiūrėjus į jos veidą kažkodėl tai atrodė, kad jos kojos kreivos...
Per vestuves jaunoji, kaip taisyklė, būna septintame danguje iš laimės ir šeštame mėnesyje iš neatsargumo ...
QUOTE(forfuna @ 2009 01 11, 20:09)
Jeigu tu nesugebėjai padaryti savo gyvenimo puikiu, reiškia gyvenimas tave padarė...
Deja, kartais moteris negali susirasti vyro. Girti jai nepatinka, o blaiviems nepatinka ji.
Šampūno reklama: "Ankščiau mano plaukai buvo sausi ir negyvi, o dabar jie drėgni ir kruta.
Per vestuves jaunoji, kaip taisyklė, būna septintame danguje iš laimės ir šeštame mėnesyje iš neatsargumo ...
oi geru mergaites priraset
Aš ne Leopoldas, kad su visais gyvenčiau draugiškai.
Jei ką ir reikia įrašyti į Raudonąją knyga, tai gerus žmones ir rūpestingas mamas.
Dabartis yra bevertė jei nėra investuojama į ateitį.
Jei ką ir reikia įrašyti į Raudonąją knyga, tai gerus žmones ir rūpestingas mamas.
Dabartis yra bevertė jei nėra investuojama į ateitį.
Gyvenimas pats savaime nėra nei gėris, nei blogis, o tik jų buveinė; koks jis bus, priklausys nuo mūsų pačių. M.Montenis
Meilė tai vieškelis į saulę, grįstas aštriais deimantais, kuriuo turi pereiti basas.
(M.K.Čiurlionis)
Draugas - tai kažkas, kas pažįsta daina tavo širdyje ir gali tau ja paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius. - Dona Roberts
Meilė susideda iš vienos sielos dviejuose kūnuose.
(Aristotelis)
Meilė nuteikia kaip saulės spindulys po lietaus.
(Šekspyras)
Sunku būti vienam, dar sunkiau - mylėti, tačiau sunkiausia - mylėti ir vėl likti vienišu.
Sugundyk mano protą ir gausi kūną. Atverk mano sielą ir būsiu tavo amžinai.
Jei nori būti mylimas - mylėk.
(Seneka)
Meilė tai vieškelis į saulę, grįstas aštriais deimantais, kuriuo turi pereiti basas.
(M.K.Čiurlionis)
Draugas - tai kažkas, kas pažįsta daina tavo širdyje ir gali tau ja paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius. - Dona Roberts
Meilė susideda iš vienos sielos dviejuose kūnuose.
(Aristotelis)
Meilė nuteikia kaip saulės spindulys po lietaus.
(Šekspyras)
Sunku būti vienam, dar sunkiau - mylėti, tačiau sunkiausia - mylėti ir vėl likti vienišu.
Sugundyk mano protą ir gausi kūną. Atverk mano sielą ir būsiu tavo amžinai.
Jei nori būti mylimas - mylėk.
(Seneka)
Ištryniau iš jausmų ir minčių, negailestingai sunaikinau...Ką? Nežinau. Juk ištrintas. Turbūt daug vietos užėmė - kažkaip tuščia...
O meilėje įsimylėjėlis dažnai priekaištauja, kad už jo meilės perteklių nėra pakankamai atsilyginama, nors jis pats kartais neturi nieko, už ką jį reikėtų mylėti. Kita vertus, mylimasis skundžiasi, kad įsimylėjėlis, iš anksto visko prižadėjęs myli savo mylimąjį tik dėl malonumo, o šis įsimylėjėlį tik dėl naudos, bet abiem trūksta ir vieno, ir kito. Jeigu tokia būna draugystės priežastis, draugystė visuomet išyra, nes draugai negauna to, dėl ko susidraugavo. Mat jiedu mylėjo ne vienas kitą, o tik tai, ką galėjo vienas kitam duoti, bet tai labai nepastovus dalykas. Užtat juodviejų draugystė ir išyra. Tačiau draugystė, kuri remiasi būdu, kaip jau sakyta, išlieka.
(Aristotelis. Rinktiniai raštai. Nikomacho etika. Vilnius: Mintis. 1990 231 p.)
*
Mylėjimas yra išgyvenimas, o draugystė nuostata. Mat mylėti galima ir negyvus daiktus, o abipusė draugystė galima tik sąmoningai pasirinkus; sąmoningą pasirinkimą lemia [sielos] nuostata. Vadovaudamiesi ne aistra o nuostata, žmonės savo mylimiesiems linki gero dėl jų pačių, o mylėdami draugą myli tai, kas jiems patiems yra gera.
(Aristotelis. Rinktiniai raštai. Nikomacho etika. Vilnius: Mintis. 1990 216, 217 p.)
*
Kai įsimyli ir beždžionė atrodo graži, kai nemyli ir nuo lotoso nusisuki.
(Sudarytojas Juozas Macevičius. Tūkstantis Li. Senovės kinų
išmintis. Vilnius: Gamta. 2005 124 p.)
*
(Aristotelis. Rinktiniai raštai. Nikomacho etika. Vilnius: Mintis. 1990 231 p.)
*
Mylėjimas yra išgyvenimas, o draugystė nuostata. Mat mylėti galima ir negyvus daiktus, o abipusė draugystė galima tik sąmoningai pasirinkus; sąmoningą pasirinkimą lemia [sielos] nuostata. Vadovaudamiesi ne aistra o nuostata, žmonės savo mylimiesiems linki gero dėl jų pačių, o mylėdami draugą myli tai, kas jiems patiems yra gera.
(Aristotelis. Rinktiniai raštai. Nikomacho etika. Vilnius: Mintis. 1990 216, 217 p.)
*
Kai įsimyli ir beždžionė atrodo graži, kai nemyli ir nuo lotoso nusisuki.
(Sudarytojas Juozas Macevičius. Tūkstantis Li. Senovės kinų
išmintis. Vilnius: Gamta. 2005 124 p.)
*