QUOTE(Crystalic @ 2009 01 08, 19:23)
Būti vienišam - ne pats blogiausias jausmas. Blogiausias jausmas tada, kai tave pamiršta tas, kurio tu pamiršti negali...
va tokiu minciu man ir reikejo
QUOTE(forfuna @ 2009 01 08, 21:21)
va tokiu minciu man ir reikejo
na čia vertimas iš anglų kalbos, gal kiek negražiai sudėliotas...
QUOTE(Crystalic @ 2009 01 08, 23:59)
na čia vertimas iš anglų kalbos, gal kiek negražiai sudėliotas...
O koks angliškas?
Tas nuostabus jausmas, kai kai svaigsta galva ir linksta kojos vadinamas....
girtumu
girtumu
Žmogus retai gailisi, kad per mažai kalbėjo ir, priešingai, labai dažnai gailisi, kam kalbėjo per daug; tai sena, visiems žinoma ir visiems pamirštama tiesa.
Ž.Labriuelis
Ž.Labriuelis
Man nereikia pilkų žmonių. Jie neįdomūs ir vienodi. Man nereikia žmonių, kurie neturi ką pasakyti ir visuomet pokalbį pradeda fraze: Labas. Kaip sekasi? Tarsi jiems rūpėtų. Man nereikia žmonių, kurie yra normalūs ir įprasti. Man nereikia žmonių, kurie visuomet pritaria daugumai ir niekuomet nedaro nieko neįprasto. Man nereikia normalių žmonių. Normalūs žmonės gyvena normaliuose namuose, daro normalius dalykus ir dirba normalius darbus. Normalius žmones galima sutalpinti į rėmus. Nes jie yra tipiški. Juos galima apibūdinti vienu žodžiu : blondinė, mergišius, skustagalvis.
Man reikia oranžinių žmonių. Tokių, kuriuos sunku apibūdinti. Jie nepaprasti, nes jie kitokie. Jie nebijo išsiskirti, nebijo būti savimi ir save išreikšti. Jie nelaiko savęs savyje. Jų neįsprausi į dėžę su užrašo iš vieno žodžio. Jų nepažinsi per vieną dieną. Tokių žmonių man reikia.
Man reikia oranžinių žmonių. Tokių, kuriuos sunku apibūdinti. Jie nepaprasti, nes jie kitokie. Jie nebijo išsiskirti, nebijo būti savimi ir save išreikšti. Jie nelaiko savęs savyje. Jų neįsprausi į dėžę su užrašo iš vieno žodžio. Jų nepažinsi per vieną dieną. Tokių žmonių man reikia.
QUOTE(Heidė @ 2009 01 08, 23:42)
O koks angliškas?
The worst feeling is not being lonely. It's being forgotten by someone you could not forget.
Papildyta:
QUOTE(forfuna @ 2009 01 09, 00:36)
Tas nuostabus jausmas, kai kai svaigsta galva ir linksta kojos vadinamas....
girtumu
girtumu
Skaudziausia yra tada,kai du zmones issiskyre supranta,kad turejo buti kartu..
Moterys iš meilės gali pasimylėti , o vyrai del pasimylėjimo gali NET pamilti..