Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Žiūrėk, kur eini, ir visi tavo keliai bus tikri.
Atsakyti
Perskaiciau visa tema wub.gif
Atsakyti
Svajoti, vadinasi, kurti...
V. Hugo

Atsakyti
Gyventi - tai nereiškia kvėpuoti, tai reiškia veikti. Ne tas ilgiausiai gyvena, kuriam daugiausia metų,o tas, kuris labiau už kitus jautė GYVENIMĄ .
Žanas Žakas Ruso
Atsakyti
Meilė dažnai kelia stiprią baimę,nes verčia žengti žingsnį pirmam,reikalauja pamiršti save,išsižadėti savęs,pasitikėti kitu ir jam pasiaukoti.Teks užmokėti už kiekvieną neištartą žodį,už neįkūnytas glamones,už sutryptas svajas.Reikės atsisakityti už baimingumą ir jausmų šykštumą,kurie kliudė mylėti,už atsainumą ir puikybę,kurie slopino polėkius.Teks atsakyti už negimusius bučinius,už gerklėje užgniaužtas ašaras,už neišreikštą aistrą,už netesėtus pažadus ir iššvaistytą laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heidė: 06 sausio 2009 - 13:01
Kiekvienas tariasi tiksliai žinąs, kaip turėtų gyventi kitas. Tik nė vienas niekad nežino, kaip turėtų gyventi jis pats.

— P. Coelho

Papildyta:

Viena mergina danguje susitiko su Dievu ir tarė:
-Ačiū Tau už tai, kad gyvenime buvau laiminga. Tiesa, kartais jame buvo ir sunkių valandų. Kodėl tada Tu nepadėdavai man ?
Dievas atsakė :
- Dar prieš tavo gimimą aš skyriau tau du angelus, kurie visą gyvenimą tau padėjo. Tai tavo Mama ir Tėtis. Įsivaizduok, kad tavo gyvenimas - kelionė vandenyno pakrante. Matai, smėlyje įspaustos trys poros pėdų. Vienos iš jų - tavo, o kitos - tėvų. Jie visą gyvenimą ėjo greta.
Mergina įsigilino į tai, ką jai sakė Viešpats ir vėl paklausė :
- O kodėl kai kur pėdos dingsta ? Žiūrėk, kai kur likę tik mano pėdos. Štai ir vėl. Tai buvo pačios sunkiausios mano gyvenimo dienos .Kodėl tavo angelai mane apleido ?
- Jie nepaliko tavęs. Jie visada buvo kartu, net gi tada, kai tu jų nepastebėdavai. O tai visai ne tavo pėdos. Pačiomis sunkiausiomis valandomis angelas - Tėtis nešė jus ant savo rankų. Tai jo pėdos..
Atsakyti
Pasinėrus į savo laukinę prigimtį, geriausiai pailsima nuo savo nenatūralumo, nuo savo dvasingumo...
Atsakyti
Kažkas sulygino skirtingų rasių poras, sakydamas "ar kada matei šunį susimetant su kate?" Kažkas atsakė: "ne, bet mačiau juodą šunį susidedant su baltu šunim".
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2009 01 07, 02:36)
Kažkas sulygino skirtingų rasių poras, sakydamas "ar kada matei šunį susimetant su kate?" Kažkas atsakė: "ne, bet mačiau juodą šunį susidedant su baltu šunim".

man patinka sis, teisingas smile.gif
Atsakyti
Gyvenimas nėra lengvas, tačiau jis mums duoda meną, tikėjimą ir meilę...
A. Kamiu
Atsakyti
Labai banalus,bet.. Gyvenimas - tai uzversta knyga,virselis grazus,o vidus paslaptingai bauginantis..
Atsakyti
Žmogaus būdą lengviau pažinti iš jo klaidų, negu iš jo dorybių.
J.V.Gėtė
Atsakyti