Moteris juokiasi kai gali ir verkia kai nori
Negailekite laiko svajonems pildyti - tas laikas vistiek praeis...
Nesiskuskite, jog turite mazai laiko, tiek pat jo turejo Leonardo Da Vinci, Motina Terese, Aristotelis...
Man sios mintys tai kazkoks variklis, kuris neleidzia niekada pasiduoti siekiant savo uzsibreztu tiklsu tuo paciu tai linkejimas visiems su artejanciais 2009 - aisiais.
Nesiskuskite, jog turite mazai laiko, tiek pat jo turejo Leonardo Da Vinci, Motina Terese, Aristotelis...
Man sios mintys tai kazkoks variklis, kuris neleidzia niekada pasiduoti siekiant savo uzsibreztu tiklsu tuo paciu tai linkejimas visiems su artejanciais 2009 - aisiais.
"Ką darome sau, miršta kartu su mumis, ką padarome kitiems ir pasauliui - pasilieka amžinai"
Albert Pine
Albert Pine
Kad suvoktum vertę dešimties metų, paklausk ką tik išsiskyrusių sutuoktinių.
Kad suvoktum vertę ketverių metų, paklausk porelės studentų, dabar vienišų.
Kad suvoktum vertę vienų metų, paklausk moksleivio, kuris susikirto per paskutinį egzaminą.
Kad suvoktum vertę devynių mėnesių, paklausk motinos, kuri pagimdė kūdikį.
Kad suvoktum vertę vienos savaitės, paklausk savaitraščio leidėjo.
Kad suvoktum vertę vienos valandos, paklausk įsimylėjėlių, kurie laukia, kada susitiks.
Kad suvoktum vertę vienos minutės, paklausk žmogaus, kuris pavėlavo į traukinį, autobusą ar lėktuvą.
Kad suvoktum vertę vienos sekundės, paklausk žmogaus, kuris išliko gyvas po nelaimingo atsitikimo.
Kad suvoktum vertę vienos milisekundės, paklausk sportininko, kuris laimėjo sidabro medalį olimpiadoje.
Kad suvoktum vertę ketverių metų, paklausk porelės studentų, dabar vienišų.
Kad suvoktum vertę vienų metų, paklausk moksleivio, kuris susikirto per paskutinį egzaminą.
Kad suvoktum vertę devynių mėnesių, paklausk motinos, kuri pagimdė kūdikį.
Kad suvoktum vertę vienos savaitės, paklausk savaitraščio leidėjo.
Kad suvoktum vertę vienos valandos, paklausk įsimylėjėlių, kurie laukia, kada susitiks.
Kad suvoktum vertę vienos minutės, paklausk žmogaus, kuris pavėlavo į traukinį, autobusą ar lėktuvą.
Kad suvoktum vertę vienos sekundės, paklausk žmogaus, kuris išliko gyvas po nelaimingo atsitikimo.
Kad suvoktum vertę vienos milisekundės, paklausk sportininko, kuris laimėjo sidabro medalį olimpiadoje.
QUOTE(Piniuke @ 2008 12 30, 19:42)
Negailekite laiko svajonems pildyti - tas laikas vistiek praeis...
labai geros ir teisingos mintys
QUOTE(Indrul @ 2008 12 31, 11:35)
Gyvenimas pats savaime nėra nei gėris, nei blogis, o tik jų buveinė; koks jis bus, priklausys nuo mūsų pačių...
M. de Montenis
M. de Montenis
man irgi patiko
Žmogui, kuris žino, kur eina, gyveniams duoda kelią.