Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Kalėdos – stebuklų metas. Tekrinta baltos snaigės, atnešdamos gražią viltį ir tikėjimą. Tekrykštauja sniego jūroje linksmi ir laimingi vaikai, priversdami mus pagalvoti, kad vis dėlto gyventi norisi. Tesiaučia pūga, pasėdama kiekvieno namuose santarvę ir gerumą. Tedovanoja Kalėdų Senelis džiaugsmą glėbiais, sveikatą maišais, o liūdesiui lai nepalieka vietos.
Atsakyti
Žmogus turi tiek stiprybės, kiek jam atrodo, ir yra tiek naudingas, kiek pats save vertina.

Jaunystė simbolizuoja nepatyrimą, įžvalgumo stoką ir skubotus sprendimus.

Iš knygos `Jūsų pasąmonės galia`
Atsakyti
Jau anksciau maniau, kad gyvenimas yra trapi kriauklele papludimy. Per sias Kaledas mastau apie didziausias esmines paslaptis, lyg buciau ka tik gimusi...
N. S. Nye
Atsakyti
Egzistuoja dešimt stiprių daiktų. Geležis stipri, bet ją išlydo ugnis. Ugnis stipri, bet ją užgesina vanduo. Vanduo stiprus, bet jį sugeria debesys. Debesys stiprūs, bet juos išvaiko vėjas. Žmogus stiprus, bet jį palaužia baimė. Baimė stipri, bet ją užslopina vynas. Vynas stiprus, bet jį nugali miegas. Miegas stiprus, bet mirtis stipresnė. Tačiau meilė ir gerumas pergyvena mirtį. — [Talmudas]
Atsakyti
Pritarti sau ir save palaikyti dabar - pagrindinės sąlygos, kad visose gyvenimo srityse rastųsi teigiamų pokyčių...
L. L. Hay
Atsakyti
Gyvenimas tarsi trumpoka antklodė. Trūkteli aukštyn – šąla pėdos, paspiri žemyn – virpa pečiai. Gudruoliai sulenkia kelius ir miega šiltai. Marion Hovard

Atsakyti
Gražiausias pasaulyje sakinys: Bet aš Tave myliu... Liūdniausias pasaulyje sakinys: Aš Tave myliu, bet....

Gal kiek netikslus vertimas, bet man pati esmė patiko... ax.gif
Atsakyti
...pakeiskite mintis ir jausmai pasikeis savaime...
L. L. Hay
Atsakyti
Bučiuojantis akys visada užsimerkia, nes jo pavydi lūpoms... 4u.gif

Jėgos naudojimas - silpnumo apraiška.

Ar gali būti ramybė žemėje , jei ji visą laiką sukasi.

Dar nei vienas žmogus, nurydamas piktus žodžius, nepakenkė savo skrandžiui.

Žinau, kad tavo spinta prikimšta drabužių. Bet iš visų, kuriuos užsivelki, svarbiausias yra veido išraiška. Jei kas nors įsidėmi ne tavo šypseną, o kostiumėlį, vadinasi per mažai šypsojaisi.

Atsakyti
Tą dieną, kai nebedegsite meile, daugelis mirs nuo šalčio. Francois Mauriac
Atsakyti
Gyventi girdint kita reiskia gyventi dvigubai. Dziaugsmai padvigubeja, kai jais dalyjamasi. Tuomet ir sunkumai dalyjasi pusiau...
Wishart
Atsakyti
Aš linkiu tau drąsos būti šiltam, kai pasaulis norės, kad būtum šaltas...

R. A. Wardas

Atsakyti