siaip kazkokio vyro mintys apie tobula moteri ....
Tobula moteris, tai žmogutis esantis šalia, tirpstantis glėbyje kaip sviestas, kai prisilieti, mielai niurzgiantis, kai kas nors nepatinka. Pakeliantis nuotaika, kai velniškai blogai jautiesi, krečiantis išdaigas lyg vaikas, bet esant rimtai situacijai greitai surandantis logiška sprendimą. Toks žmogutis su savo kaprizias, noriu, nenoriu sindromu ir yra tobula moteris, nes aš ją myliu.
Tobula moteris, tai žmogutis esantis šalia, tirpstantis glėbyje kaip sviestas, kai prisilieti, mielai niurzgiantis, kai kas nors nepatinka. Pakeliantis nuotaika, kai velniškai blogai jautiesi, krečiantis išdaigas lyg vaikas, bet esant rimtai situacijai greitai surandantis logiška sprendimą. Toks žmogutis su savo kaprizias, noriu, nenoriu sindromu ir yra tobula moteris, nes aš ją myliu.
QUOTE(Ditė @ 2008 11 20, 17:05)
siaip kazkokio vyro mintys apie tobula moteri ....
QUOTE(ruteliukste @ 2008 11 21, 08:53)
Mano širdis prisipildo tarsi balionas, kuris tuoj sprogs. Ir tada aš prisimenu atsipalaiduoti ir nebandyti kabintis į gyvenimą. Ir tada jis teka pro mane kaip lietus. Ir aš jaučiu tik dėkingumą už kiekvieną savo kvailo mažo gyvenimo akimirką
[iš filmo "Amerikos grožybės"]
gražu.ypač apie moterį
QUOTE(Indrul @ 2008 11 21, 09:10)
Akimirkai auksas jo akyse prarado visą žavesį, nes širdyje pamatė nesuskaičiuojamus lobius, kurių nenupirktume už jokį auksą...
CH. Dickens
CH. Dickens
Mes visos ilgimės laisvės. Kultūra beveik neturi priešnuodžių nuo šio ilgesio. Mus pratino gė dytis tokių troškimų. Atsiauginusios ilgus plaukus, mes įgudome slė pti po jais savo jausmus. Tačiau dieną ir naktį mums už nugaros tebešmėkčioja pirmapradės Laukinės Moters šešėlis. Kur bebū tume, tas šešėlis sėlina mums iš paskos ir aiškiai turi keturias kojas... ( Clarisa Pinkola Estes)
Papildyta:
Pamesta Fleita gailiai verkė, kad jau seniai niekas ja negroja. Pro šalį eidamas Asilas stipriai į ją pūstelėjo, ir pasigirdo toks švelnus garsas, kokio per visą savo gyvenimą nebuvo girdėjęs nei Asilas, nei Fleita Nesuprasdami, kas pasidarė, mat buvo ne itin didelio proto, nors proto galia abu ir tikėjo,kuo skubiausiai išsiskyrė, gėdydamiesi paties gražiausio dalyko, nutikusio per jų liūdną gyvenimą. Kiek daug mūsų gyvenime pamestų fleitų ir asilų. Daugelis taip ir lieka svetimi patys sau, slėpdami, kas esa, ir prašo meilės iš kitu, nepažįstam ų, taip pat slepiančių savo tikrąjį veidą. Bet š tai netikėtai prabudimas , atsivėrimas, šviesos spindulys Deja, toliau nieko. Nes pritrūksta drąsos. Reikia daug drąsos mylėti. Ne mažiau drąsos reikia ir leistis būti mylimam.
Papildyta:
Pamesta Fleita gailiai verkė, kad jau seniai niekas ja negroja. Pro šalį eidamas Asilas stipriai į ją pūstelėjo, ir pasigirdo toks švelnus garsas, kokio per visą savo gyvenimą nebuvo girdėjęs nei Asilas, nei Fleita Nesuprasdami, kas pasidarė, mat buvo ne itin didelio proto, nors proto galia abu ir tikėjo,kuo skubiausiai išsiskyrė, gėdydamiesi paties gražiausio dalyko, nutikusio per jų liūdną gyvenimą. Kiek daug mūsų gyvenime pamestų fleitų ir asilų. Daugelis taip ir lieka svetimi patys sau, slėpdami, kas esa, ir prašo meilės iš kitu, nepažįstam ų, taip pat slepiančių savo tikrąjį veidą. Bet š tai netikėtai prabudimas , atsivėrimas, šviesos spindulys Deja, toliau nieko. Nes pritrūksta drąsos. Reikia daug drąsos mylėti. Ne mažiau drąsos reikia ir leistis būti mylimam.
Lengviau susitvarkyti su nesvaria sazine nei su bloga reputacija.
Neliek nauju asaru del senu bedu.
Neliek nauju asaru del senu bedu.
Geriausias receptas liūdesiui nuvyti - jei finalas artėja, lai iki paskutinės minutės būna įdomus. Sustabdyk laiką, pratęsk pradžią, mylėk tai, kas dar bus, atsisakyk skubėti...
Mėgaukis kiekvienu kąsniu ir visada prisimink pirmojo skonį, nors ir kokį aštrų skausmą jis sukeltų savo nebuvimu...
Mėgaukis kiekvienu kąsniu ir visada prisimink pirmojo skonį, nors ir kokį aštrų skausmą jis sukeltų savo nebuvimu...
Visatoje yra vienas kampelis,kuri tikrai gali patobulinti.Tai-tu.
Kai kas kamuoja labiau negu turetu kamuoti,kai kas-ankscia negu turetu,kai kas kamuoja, nors apskritai neturetu kamuoti.
Norint patiketi geriu,reikia pradeti daryti gera.
Tas,kas nori iskepti omleta,turi tureti drasos sudauzyti kiausinius.
Jam tiek daug norejosi paklausti,bet jis taip mazai driso zinoti.
Norint isvengti to,kas tave kamuoja,reikia ne kitur buti,bet kitokiam.
Padek likimui,nes tas,kuris tavyje,yra didesnis uz ta,kuris pasaulyje.
Mylek si pasauli toki,koks jis yra,toki,koki turi,ir toki,koki gali padaryti...
Kai kas kamuoja labiau negu turetu kamuoti,kai kas-ankscia negu turetu,kai kas kamuoja, nors apskritai neturetu kamuoti.
Norint patiketi geriu,reikia pradeti daryti gera.
Tas,kas nori iskepti omleta,turi tureti drasos sudauzyti kiausinius.
Jam tiek daug norejosi paklausti,bet jis taip mazai driso zinoti.
Norint isvengti to,kas tave kamuoja,reikia ne kitur buti,bet kitokiam.
Padek likimui,nes tas,kuris tavyje,yra didesnis uz ta,kuris pasaulyje.
Mylek si pasauli toki,koks jis yra,toki,koki turi,ir toki,koki gali padaryti...