Išminčiai sako:
Jūsų vaikai nėra jūsų.
Jie atejo per jus, bet ne iš jūsų.
Ir nors jie su jumis, jie jums nepriklauso
Jūs galit atiduoti jiems savo meilę, bet ne mintis,
Nes jie turi savąsias...
Jūs galit priglausti jų kūnus , bet ne sielą,
Nes jų sielos gyvena rytojaus namuose, kurių jūs net svajonėse negalite aplankyti.
Jei galite, siekite būti i juos panasūs, bet nesistenkite padaryti juos panasius i save...
QUOTE(ruteliukste @ 2008 11 12, 08:37)
O tiksliau - Kahlil Gibran. Puikūs ir teisingi žodžiai Protingi tėvai privalo tai suprasti ir pritaikyti gyvenime.
Kvailas žmogus nei atleidžia, nei pamiršta, naivus- ir atleidžia ir pamiršta, o išmintingas- atleidžia, bet nepamiršta
QUOTE(ruteliukste @ 2008 11 12, 09:37)
Išminčiai sako:
Jūsų vaikai nėra jūsų.
Nes jie turi savąsias...
Nes jų sielos gyvena rytojaus namuose, kurių jūs net svajonėse negalite aplankyti.
Jei galite, siekite būti i juos panasūs, bet nesistenkite padaryti juos panasius i save...
Jūsų vaikai nėra jūsų.
Nes jie turi savąsias...
aukso zodziai uzsirasyt ir laikyt piniginej
Tėvai - tai kalnas, savo gyvenimą jie skiria tam, kad pagelbėtų vaikui, kai tas kopia į aukštumas, bet ateina diena, kai vaikai turi perimti tėvų vaidmenį.
Širdis liepia nepražiopsoti melės, kai ji guli mums po kojų. Reikia būti drąsiam, kad neatsisakytum jos ir išsaugotum.
Laimė neturi šeimininko. Kartais mums pavyksta ją išsinuomoti arba tapti jos nuomininkais. Tik reikia būti atidiems ir nepamiršti laiku susimokėti už nuomą, kitaip gali būti išmestas už durų.
Marc Levy "O jeigu taip būtų buvę iš tikrųjų"
Širdis liepia nepražiopsoti melės, kai ji guli mums po kojų. Reikia būti drąsiam, kad neatsisakytum jos ir išsaugotum.
Laimė neturi šeimininko. Kartais mums pavyksta ją išsinuomoti arba tapti jos nuomininkais. Tik reikia būti atidiems ir nepamiršti laiku susimokėti už nuomą, kitaip gali būti išmestas už durų.
Marc Levy "O jeigu taip būtų buvę iš tikrųjų"
Tik augindamas savo kūdikį suprasi, kad vaikai - tai ne maži žmonės, o dideli pasaulio stebuklai.
.
Jei savo vaikus padarysite laimingus dabar, jie bus laimingi dar dvidešimt metų - vien prisimindami tai.
Vaikas visada gali išmokyti suaugusį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.
Jei aš galėčiau iš naujo auginti savo vaiką...
Pirmiau aš "pastatyčiau" jo savigarbą, o namą vėliau.
Pirštus daugiau naudočiau piešimui, o ne rodymui kas ne taip.
Sakyčiau mažiau pastabų, daugiau paaiškinčiau.
Žiūrėčiau ne į laikrodį, o į akis...
Rūpinčiausi žinoti mažiau ir žinočiau daugiau rūpintis.
Dažniau apsikabinčiau ir skraidinčiau aitvarus.
Nevaidinčiau rimto, o rimtai žaisčiau.
Daugiau po pievas lakstyčiau ir į žvaigždes žiūrėčiau.
Vaiką dažniau paimčiau ant rankų ir mažiau tampyčiau.
Šalia namų augantį ąžuolą dažniau pastebėčiau.
Rečiau būčiau nepalenkiamas ir daug dažniau pritarčiau.
Mažiau rodyčiau meilės jėgai, o daugiau meilės jėgą.
Kūdikis - tai meilė, tapusi matoma
matoma
Niekada neverskite daryti vaika to ka daro mires zmogus - GULEK IR NEJUDEK!
Pasaulyje yra tik vienas puikus vaikas, ir kiekviena mama jį turi!
Jus galite atiduoti vaikams savo meile, bet ne mintis,
Nes Jie turi savasias
Jus galite priglausti ju kunus, bet ne ju sielas,
Nes ju sielos gyvena rytojaus namuose, kuriu jus net svajose negalite aplankyti.
Jei galite, siekite buti i juos panasiais, bet nesistenkite juos padaryti panasius i save.
Nes gyvenimas neina atgal ir nesustoja vakaryksteje dienoje...
.
Jei savo vaikus padarysite laimingus dabar, jie bus laimingi dar dvidešimt metų - vien prisimindami tai.
Vaikas visada gali išmokyti suaugusį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.
Jei aš galėčiau iš naujo auginti savo vaiką...
Pirmiau aš "pastatyčiau" jo savigarbą, o namą vėliau.
Pirštus daugiau naudočiau piešimui, o ne rodymui kas ne taip.
Sakyčiau mažiau pastabų, daugiau paaiškinčiau.
Žiūrėčiau ne į laikrodį, o į akis...
Rūpinčiausi žinoti mažiau ir žinočiau daugiau rūpintis.
Dažniau apsikabinčiau ir skraidinčiau aitvarus.
Nevaidinčiau rimto, o rimtai žaisčiau.
Daugiau po pievas lakstyčiau ir į žvaigždes žiūrėčiau.
Vaiką dažniau paimčiau ant rankų ir mažiau tampyčiau.
Šalia namų augantį ąžuolą dažniau pastebėčiau.
Rečiau būčiau nepalenkiamas ir daug dažniau pritarčiau.
Mažiau rodyčiau meilės jėgai, o daugiau meilės jėgą.
Kūdikis - tai meilė, tapusi matoma
matoma
Niekada neverskite daryti vaika to ka daro mires zmogus - GULEK IR NEJUDEK!
Pasaulyje yra tik vienas puikus vaikas, ir kiekviena mama jį turi!
Jus galite atiduoti vaikams savo meile, bet ne mintis,
Nes Jie turi savasias
Jus galite priglausti ju kunus, bet ne ju sielas,
Nes ju sielos gyvena rytojaus namuose, kuriu jus net svajose negalite aplankyti.
Jei galite, siekite buti i juos panasiais, bet nesistenkite juos padaryti panasius i save.
Nes gyvenimas neina atgal ir nesustoja vakaryksteje dienoje...
Vieną kartą vaikinas ir jo mergina važiavo motociklu apie 200 km/h. Mergina: sulėtink, aš bijau. Vaikinas: nebijok, tai smagus žaidimas. Mergina: prašau, padarysiu viską ,kad tik sulėtintum. Vaikinas: gerai, apkabink mane labai stipriai. Mergina: gerai ,gerai tik sulėtink greitį. (Mergina jį apkabino) Vaikinas: ar galėtum nuimti mano šalmą, nes jis man trukdo, ir užsidėti sau. (Mergina nuėmė šalmą ir užsidėjo sau) Vaikinas: o dabar pabučiuok mane, ir pasakyk, kad myli. Mergina: myliu tave. (Mergina jį pabučiavo) Kitą dieną laikrašty: vakarykščiam dviejų jaunuolių įvyky, kuris įvyko mieste žuvo vienas asmuo. Pasirodė, jog motociklo vairuotojas kelionės vidury sužinojo, jog jo stabdžiai neveikia, tad davė savo merginai savo šalmą ir paprašė jos pasakyti, kad jinai jį myli ir pajausti paskutinį mylimosios bučinį, kuriai atidavė savo gyvenimą.
Ne visi vyrai kiaules yra ir asilu.