Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Niekada neužmik nepasakęs-labos nakties,

Niekada neišeik prieš tai nepasakęs-sudie...

... jei ant tavęs supyks, nenueik nuleidęs galvą,o iškelęs ją-atsiprašyk...

Niekada nesakyk-nenoriu tavęs matyti,o geriau ilgai žiurek i akis ir nieko nepasakęs nueik...

Nebijok pasakyti ačiu-tėvams...

Atsiprašau-draugams...

Myliu tam, kurio pasiilgai...

...juk sie žodžiai priverčia nusišypsoti ar pravirkti, jie kiekvienam suspaudžia širdį...

Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2008 11 10, 11:16)
Niekada neužmik nepasakęs-labos nakties,

Niekada neišeik prieš tai nepasakęs-sudie...

... jei ant tavęs supyks, nenueik nuleidęs galvą,o iškelęs ją-atsiprašyk...

Niekada nesakyk-nenoriu tavęs matyti,o geriau ilgai žiurek i akis ir nieko nepasakęs nueik...

Nebijok pasakyti ačiu-tėvams...

Atsiprašau-draugams...

Myliu tam, kurio pasiilgai...

...juk sie žodžiai priverčia nusišypsoti ar pravirkti, jie kiekvienam suspaudžia širdį...

wub.gif
Atsakyti
Jus juokiates is manes,kadangi as kitokia,As juokiuosi is jusu,kadangi jus visi vienodi...
Visada galvok apie save tik gerai, blogai apie tave pagalvos kiti biggrin.gif
Apie kitą žmogų neįmanoma papasakot todėl, kad svetimą gyvenimą kiekvienas mato savo spalvaMoterys privalo mokėti 70 dalykų: plauti indus ir 69
ARBA VALGAI KIEK NORI, ARBA ATRODAI KAIP NORI
Aš pasistengsiu būti malonesne, jei pasistengsit būti protingesniais tongue.gif
Jūs man patinkat. Primenat mane, kai buvau jaunas ir kvailas.
Aš nesu grubi. Tiesiog jūs nereikšmingi:D

Is mano tylejimo jis moka daryti zodzius..ir sugeba prakalbinti manyje tai,ko as nezinojau jog turiu...
ideali seima kai vyras kurcias o zmona akla
Ne visi vyrai kiaulės,yra ir asilų..

o zinot, kodel vyrai buna aukstesni uz moteris?piktzoles visada uzgozia geles:
ne as stora-pasaulis per liesas biggrin.gif
Jus visi esate ir teisus ir ne...viskas priklauso is kur ir kaip ziuresi..
Kvailiai nelaistomi, jie auga patys.
Jeigu tu pasirinkai tikslą, bet pakeliui sustosi ir mėtysi akmenis į kiekvieną lojantį ant tavęs šunį, tai niekada neprieisi prie tikslo.
Palaimintas tebūnie tas, kuris, neturėdamas ką pasakyti, randa jėgų susilaikyti, kad nepateiktų šio fakto įrodymų.

Zmoguje turi buti viskas grazu ir veidas ir siela

Papildyta:
Niekada nesigincyk su kvailiu. Kiti gali nepastebeti
tarp jusu skirtumo.
Jeigu tu gincijiesi su idiotu,tai jis veikiausiai daro ta pati...
Man nereikia draugo, kuris keičiasi, kai aš keičiuosi, kuris linksi, kai aš linksiu. Tam aš turiu šešėlį.
Išmintingas žodis kvailo ausin kelio neranda.
Daugelis žino, kad moterys svajoja turėti du vyrus vienu metu. Tačiau dauguma vyrų nesupranta, kad moterų fantazijose vienas iš vyrų tvarko kambarius, o kitas - gamina valgyti.

Aš esu dora moteris, todėl kainuoju brangiai!

Ar žinote kodėl per vestuves nuotaka būna apsirengusi baltai, o jaunikis - juodai? Tai tiesiog simbolizuoja gėrio pergalę prieš blogį.

Jeigu jums nusibodo gyventi, neskubekite pasidalinti tuo su visais savo pazhistamais - jie gali nesuteikti jums progos persigalvoti...

Alkoholizmo nepragersi...
Meilė yra ne tada, kai randi su kuo gyventi, o tada kai randi be ko negali gyventi...
Senatvė neapsaugo nuo meilės, bet meilė apsaugo nuo senatvės

Tas žmogus, kurį tu manyje myli, žinoma, geresnis už mane: aš ne toks. Bet tu mylėk, ir aš pasistengsiu pranokti save...
Būti kitų suprastam - ne svarbiausia gyvenime
palaiminti idiotai,nes jie yra laimingiausi zmones pasaulyje:)
Mylėk mane daugiau negu vakar, bet mažiau negu rytoj.
. Jei tave peikia kvailys, - vadinasi, toks nesi.
Ne piniguose laimė. Laimė - kai jie nesibaigia.
kai nieko neturi, tai nors visiems uztenka..
zmones kartais uzkliuna uz tiesos, betdauguma ju atsikelia ir skuba salin, tarsi nieko nebutuivyke
Tikek tuo,ko dar nera tam ,kad butu!
Gyvenimas-jausti,kad tave myli...
Kai kurie gyvena laimingi patys to nezinodami
Yra žmonių, kurie niekada neklysta todėl, kad jų niekada nevargina jokios protingos mintys.
Išsigimę žmonės gimdo išsigimusį pasaulį.
Moteris nori daug, bet iš vieno vyro. Vyras nori vieno, bet iš daugelio moterų.. smile.gif)
Žmogaus gyvenime būna tik dvi tikros meilės - pirmoji meilė - ji miršta pati, - ir paskutinioji - nuo kurios mirštama...
Sunku buti graziai,o dar ir protingai thumbup.gif

Papildyta:
Sėkmė niekuomet neateina viena.Su ja ateina iškart dvi nelaimės:pavyduoliai ir bendraautoriai.
Kartais būni toks geras, kad nieko negaili sau. biggrin.gif
Tave išmetė už borto? Kiek erdvės! biggrin.gif
Vasara dykumoje smelis buna taip ikaites, kad ant jo galima kepti kiausiniene. Del to kupranugariu kojos ilgos.
kvailys gincijasi su kiekvienu, protingas - su sau lygiu, o ismintingas - pats su savimi
Eina per kaimą du draugai. Vieno tokie ryyyššškiai salotiniai batų raišteliai. O kitas šiaip į galvą gaus..
Ne veidrodis kaltas, jei snukis kreivas.
Jei moteris kažko nori, tai jai būtinai reikia tai duoti. Kitaip pasiims pati.
Jei nieko nebijai, vadinasi, esi pats baisiausias!
"Palaiminti idiotai, nes jie yra laimingiausieji žmonės žemėje
Tai, kas svarbiausia, akimis nematoma
Yra priekaištų, kurie giria, ir pagyrimų, kurie šmeižia.
Geri sprendimai atsiranda iš patirties, o patirtis atsiranda iš blogų sprendimų.
Jaunas gali būti tik kartą, o nesubrendęs - visą gyvenimą.
Laisvė yra teisė daryti viską, kas nekenkia kitiems.
Meilė akla, bet intelekto trūkumus ji pastebi.
Aš žinau žmogaus gyvenime tik dvi nelaimes: sąžinės graužimą ir ligą
Žmonių reikalus geriau suvokia ne tas, kuris ilgiau gyveno, o tas, kuris daugiau stebėjo.
Širdis, kuri nemėgsta tuščių kalbų nėra bejausmė.
Vyras turi būti vyriškas, moteris moteriška ir nebijoti to rodyti...
Jei visada sakysi tiesą, tau nereikės nieko atsiminti ...
Netekėk už to, su kuriuo norėtum gyventi. Tekėk už to, be kurio negali gyventi.
Išmintis – tai ne veido, o smegenų raukšlės.
Juokas - visai nebloga draugystės pradžia ir pati geriausia jos pabaiga
Žmonės neturi teisės griauti to ko patys negali sukurti.
Didžiausia paslaptis mums esame mes patys. ax.gif

Papildyta:
Nekurk blogio - nebusi jo auka.
Juokis - ir pasaulis juoksis drauge su tavim, knark ir miegosi vienas. lotuliukas.gif
Svarbiausia, ką tėtis gali duoti savo vaikams – ištikimai, dorai, išmintingai ir iki gyvenimo pabaigos mylėti jų motiną...
Ir vyrai ir moteris galvodami vieni apie kitus labai klysta.Vyrai galvoja,kad visos moteris skirtingos,o moteris-visi vyrai vienodi!
Plikimo procesas - tai kai protingi plaukai palieka durna gava
ax.gif
Kuo daugiau šypsokis. Žmonės iškart ims spėlioti, ką turi omenyje.

Kuo daugiau šypsokis. Žmonės iškart ims spėlioti, ką turi omenyje. thumbup.gif
Kai angelas atsisveikina su naujai gimusiuoju, jis paliečia pirštu jo veidą, kad atvykėlis į žemę neprisimintų dangaus. Štai kodėl tarp nosies ir viršutinės lūpos įspaustas griovelis.”
Tikėk tuo, ko nėra, tam, kad būtų.
Verždamasi į viršūnę, atmink, kad tai gali būti ne Olimpas, o Vezuvijus.
Net ir tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo vieno žingsnio.
Kai Viešpats uždaro duris, kažkur kitur jis atveria langą.
Komplimentai nuginkluoja vyrus, o ne moteris. Štai toks lyčių skirtumas
Mūsų slepiami jausmai yra daug galingesni už atvirai reiškiamus.
Malonumas skirtas gražiam kūnui, o skausmas - gražiai sielai. . .
Dažnai matome, kad vyras ne kažin koks, o moteris nuostabi. Vadinasi, nežinome slapto šio vyro privalumo, kuri įvertino moteris: meilė yra išranki, o tai ir yra tikroji meilė.
Juo švaresnė ugnis, tuo mažiau dūmų, juo tyresnė žmogaus meilė, tuo mažiau žodžių. Juokas slopina įtampą, nes jis yra poilsis. Meilė – egoistiškiausias iš visų jausmų.

Masažuotojas - tai žmogus, kuris gauna iš moters pinigus už tai, už ką kiti gauna antausį

Papildyta:
Niekada nespresk apie žmogų iš jo elgesio.Nes jis gali vaidinti.
Paprastumas yra kelias i tikrą džiaugsmą!Tai kas tikra niekada neisnyks ;]*
Laikas atšaldo ir niekina mažą meilę, tačiau didina ir stiprina didelę, panašiai kaip vėjas kad gesina žvakę, bet įpučia gaisro liepsną.

Kiekvienas žmogus turi tris charakterius: tą, kuris jam priskiriamas, tą kurį jis pats sau priskiria, ir pagaliau išties esamą.
Niekas negali spręsti apie kitus, kol neišmoks spręsti pats apie save.

Nematai nė tikro savęs veidrodyje, nes įvairiausios svarbios tavo dalys išsibarstė įvairiose vietose, kuriose gyvenai. Jeigu žmogus nori bent trumpam tapti tikru savim, privalo mirksniu aplėkti visas savo gyvenimo vietoves ir susirinkti visą save.
Tylėjimas - paprastos sielos, patyrusios visą žmogiško sielvarto nykumą, prieglauda. Svarbu ne tai, kuo tave laiko, o kas tu esi iš tikro.
Brangink meilę, kurią gauni, labiau už viską. Ji išliks dar ilgai po to, kai būsi praradusi ir turtus, ir sveikatą.
jei geles zinotu, kad jos grazios, liktu tik viena geliu rusis - koketes.
Mačiau gražų vaikiną. Gražus buvo, kol neprakalbo...

Norint iseiti is proto - reikia ji tureti...
Mylėk mane, kai aš būsiu mažiausiai to verta, nes man tada labiausiai to reikės.
paprastumas nereiskia prastumo...
Kodel mums taip sunku pripazinti, kad mes klystame, kai vienintelis problemos sprendimas yra butent tai pripazinti
Kuo tiki tą gauni. Jeigu žmonės tiki, kad pasaulis yra blogas, jie pastebės tik blogus dalykus. Kaip jie gali pastebėti gerus, jeigu jie tiki, kad yra tik blogi? Jeigu tu tiki, kad žmonės yra blogi, jie bus blogi tau arba tu pastebėsi tik blogus žmones. Gali nesutikti su šia tiesa ir tikėti savomis tiesomis. Bet tavo tiesos bet kuriuo atveju apspręs tavo gyvenimą. Tu visada rasi patvirtinimus savo tiesoms, kuriomiaip pinigai. Tavo gyvenimo kokybė priklauso nuo to kaip tu žiūri į tuos dalykus.
Kiekviename ginče MOTERIS pasako paskutinį žodį! Viskas, ką po to pasako vyras, yra naujo ginčo pradžia...
Atsakyti
Meilė - tai kelias į saulę, grįstas aštriais deimantais, kuriuo turi eiti basas.
M.K.Čiurlionis

Geras žmogus vienas negyvena. Prie jo visuomet prisiglaudžia kiti žmonės. M.Gorkis

Jei kitas juokiasi iš tavęs, gali jo pagailėti; bet jei tu juokies iš jo, galbūt, sau niekad neatleisi. Jei kitas pakenkia tau, gali pamiršti skriaudą, bet jei pakenki jam, prisiminsi visada. Iš tiesų, kitas asmuo yra tavo jautriausias Aš, tik kitu kūnu.
K.Džibranas

Nėra gardesnės duonos už tą, kuria daliniesi su kitais. A.de Sent-Egziuperi
Atsakyti
Nesukit galvos, ką pamanys žmonės. Jie per daug susirūpinę tuo, ką jūs manote apie juos ax.gif
Kaktusas tai gyvenimu nusivyles agurkas ...

„Gyvenimas - tai žaidimas, kuriame tu žongliruoji penkiais kamuoliukais. Tie kamuoliukai - tai darbas, šeima, sveikata, draugai ir principai. Tu neleidi nė vienam iš jų nukristi. Bet vieną gražią dieną pagaliau supranti, kad darbas - kaip guminis kamuoliukas. Jei leisi jam nukristi - jis atšoks. Kiti keturi kamuoliukai - šeima, sveikata, draugai ir principai - stikliniai. Jei leisi nukristi nors vienam iš jų, jis bus nebepataisomai sugadintas, įskeltas, o gal net ir sudaužytas. Tik iš tiesų supratus šį pamokymą apie penkis kamuoliukus, gyvenime atsiras šiokia tokia pusiausvyra."

Neimanoma pazeminti kito zmogaus, nepazeminus saves... g.gif

mergina puosia du dalykai- kuklumas ir permatoma suknele

Debesys praeina, o dangus pasilieka

Grožio patarimai:
Patrauklioms lūpoms-kalbėk kilnius žodžius,
Žavioms akims-matyk žmonėse gera,
Lieknai figūrai-pasidalink maistu su alkstančiu…
graziems plaukams-leisk vaiko pirstams perbraukti juos bent karta i diena
graziai laikysenai-vaiksciok su mintimi,jog niekad nevaikstai vienas

Žmonės verkia,todėl,kad ne viskas yra taip,kaip jie nori...

Papildyta:
Kol rasi išsvajotą princą, turėsi išbučiuoti daug šlykščių varlių.

9-ios moterys neišnešios kūdikio per vieną mėnesį

Moteris yra grazi kai ji mano,kad tokia yra bigsmile.gif

Asara juk taip nedaug, bet taip skaudu ! Jos tik kruopelyte , o as …. Juk galeciau ja nubraukti vienu prisilietimu

. nesu pasikelusi, tiesiog zinau savo verte mirksiukas.gif

Neatprask šypsotis, neatprask thumbup.gif smile.gif

Degtinė balta, bet raudonai nudažo nosį ir juodina reputaciją. cool.gif

Geriau tikras kvailumas, nei suvaidintas intelektas g.gif

Gyvenimas toks trumpas, kad ne visiems suspėji jį sugadinti... smile.gif

Kuo daugiau pažįstamų, tuo mažiau pažįsti žmones.

Tas kuris siekia keršto, turėtų neužmiršti išsikasti dvi duobes.

Juokiasi gotas, kad pankas spalvotas...

Su didžiausiu vargu nešame akmenį į kalną, o į apačią jis nusirita akimirksniu; taip pat į priekį mus veda gerieji, o atgal - prakeiktieji.

Žymus mąstytojas auga.

Tik nesispecializuok ties užpakaliu.

Ant kito ir šiaudą pastebi, o ant savęs ir vežimo nemato.

Mūsų didžiausias triumfas – ne tai, kad niekada nekrentame, o tai, kad kiekvieną kartą atsistojame iš naujo.

Būk graži, jei gali. Būk išmintinga, jei nori. Bet būti protinga Tu privalai.

Nors ir atbulas, bet eik į priekį.

Kuo pats kvepi tuo ir kita tepi.

Geri žmonės kalba vienas su kitu, negeri - vienas apie kitą.

Didžiausias lobis būtų taurių ir gražių žmogaus minčių rinkinys

Viena galva gerai, o su smegenimis dar geriau...

Duoda -imk, muša- trenk atgal

Zmogus pawydi ne tada kai myli,o tada kai nori buti mylimas.

2.gif

Jei norite, kad gyvenimas šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. cool.gif aš - ne kerštinga, tiesiog mano atmintis gera thumbup.gif
Moterys-kaip "ceburaskos"-tokios mielos,šiltos,minkštos,myli ausimis ir..visą gyvenimą gyvena su kažkokiu krokodilu biggrin.gif
Yra žinoma:viskas,kas įvyksta,pirmiausia įvyksta mintyse.
Vadinasi,jeigu jūsų bute sprogo vamzdis,pirmiau jis turėjo sprogti jūsų galvoje.
Todėl ir sakau:neieskokim kaltų,o laiku pas galvos daktarą apsilankykim lotuliukas.gif

Atsakyti
Kodėl bepročiams yra ligoninės, o beširdžiams – ne...

Nekask duobes kitam, kad jis nepanaudotu jos kaip apkaso.

Boba is vezimo - 5 balu zemes drebejimas.

Kiek duonos bevalgytum, o gerti vistiek norisi.

Su kuo susidesi - taip tau ir reikia.

Tamsa - jaunimo draugas.

Kas anksti keliasi, tas anksti mirsta.

Mokslui - laikas, poilsiui - pinigai.

Megsti ciuozti - ciuozk is cia.

Ruosk roges vasara, o sazine nuo vaikystes.

Ne toks baisus velnias, kaip karve ant ledo.
Stogas yra - proto nereikia.

Kuo toliau i miska, tuo daugiau iskrypimu.

Sotus girto nesupranta.

Tikslas pateisina kontraceptines priemones.

Mokslas - sviesa, o ne mokslas - tik prasvito ir i darba.

Kiek vilko nemaitink, o jis vis tiek eda.

Kiausinis nuo vistos netoli krenta.

Geriau zvirblis rankoje nei zasis lovoj.

Nori didelio ir svaraus - nuplauk drambli.

Su kuo susidesi - nuo to ir pastosi.

Tu mazas, ne kvailys, o kvailys - nemazas.

Kai sveciuose gerai, tai namuose bloga.

kol septynis kartus pamatuosi - kiti jau nupjaus.

Is gyvenimo reikia paimti viska, net tai, kas blogai guli.

Negerk is sulinio, gal prireiks i ji spjauti.

Gerai juokiasi tas, kas juokiasi be pasekmiu.

Gimes imti, duoti negali.

Du zuikius vysiesi, trecio nepagausi.

Sunku gydyti - lengva grabe.

Pagyvensim - isvaziuosim.

Blogai sokejai niekas nemaiso

Istatymo nebuvimas neatleidzia nuo atsakomybes.

Kuo toliau i miska, tuo labiau trecias nereikalingas.

Uz. viena musta.15 paru duoda.

Ne isitikines - aplenk ir isitikink.

Blogas tas policininkas, kuris prie stulpo neprikibs.

Geriau karta pagimdyti, nei kasdien skustis.

Viena galva gerai, o dvi - perdaug.

Gyvenima reikia nugyventi taip, kad kiti nepavydetu.

Simtas gramu - ne stop kranas, truktelsi - nesustos.

Rukyti rukysiu, bet gerti nemesiu.

Uztaisytam sautuvui i vamzdi neziuri.

Mokslas - sviesa, o uz sviesa reikia moketi.

Neturek 100 draugu, o turek nagla snuki

Sakyk man, ir as pamirsiu... Parodyk man, ir as neprisiminsiu... Buk su manim, ir as suprasiu... smile.gif

VIENAS LAUKE NE TRAKTORIUS.

Rudys eda gelezi,pavydas zmogu... cool.gif

Atejau, pamaciau ir pabegau

Papildyta:
Visą tiesa apie vyrus

MĖGSTAMIAUSIAS GĖRIMAS:
17m – Balta.
25m – Brendis.
35m – Konjakas.
48m – Vynas.
66m – Smecta.

PASITEISINIMAI:
17m - Sugedo motoroileris;
25m - Sugedo mano BMW;
35m- Sugedo mano džipas;
48m - Baikerių bare sudaužė mano motociklą;
66m - Sugedo troleibusas.

MEGSTAMIAUSIAS SPORTAS:
17m - Krepšinis, merginos, alus;
25m - Krepšinis, merginos, alus;
35m - Krepšinis, merginos, alus;
48 m- Krepšinis, merginos, alus;
66m – Šachmatai. š policijos protokolų

2metų norisi kažko tik niekaip nesupranti ko. 14metų norisi merginos. 16m. norisi bet kurios merginos. 18m. norisi visų pabandyti po kartą. 25m. norisi būtent tos, nes ji geresnė už kitas. 30m. norisi štai tos moters, nes ji kažkieno žmona. 35m. norisi visų išskyrus žmonos. 45m. nieko nesinori, bet reikia. 60m. norisi bet kokios, bet jau nebeišeina. 65m. reikia apsimesti, kad vis dar nori. 70m. atsimeni, kad norėdavai moters. 75m. atsimeni, kad norėjei, bet neatsimeni ko!!!
Šaunūs vyrai yra bjaurūs. Gražūs - nėra šaunūs. Gražūs ir šaunūs - gėjai. Gražūs, šaunūs ir heteroseksualūs - vedę. Nelabai gražūs, bet šaunūs - neturi pinigų. Nelabai gražūs, bet šaunūs su pinigais mano, kad mums rupi tik jų pinigai. Gražūs be pinigų domisi mumis dėl pinigų. Gražūs vyrai, kurie nėra tokie šaunūs ir šiek tiek heteroseksualūs mano, kad mes nepakankamai gražios. Vyrai, kurie mano, kad mes gražios, yra heteroseksualūs, šiek tiek šaunūs ir turi pinigų - yra bailiai. Vyrai, kurie yra šiek tiek gražūs, šiek tiek šaunūs, ir turi šiek tiek pinigų, ir ačiū Dievui, yra heteroseksualus, kuklinasi ir niekados nežengia pirmo žingsnio. Vyrai, kurie niekada nežengia pirmo žingsio, automatiškai praranda susidomėjimą mumis, kai mes imamės iniciatyvos. Taigi, po velnių, kas tuos vyrus supranta!!!?
Duok žmogui žuvį - ir jis visą dieną bus sotus. Išmokyk žmogų žvejoti - ir jis visą dieną sėdės valtyje ir gers alų.... ETIKETO TAISYKLES: 1.Teisingumas-Negerk dviejų be eilės. 2.Nesavanaudiškumas-Taupyk užkandą, ne pavalgyt atėjai. 3.Padorumas-Negerk iš gurkliuko. 4.Nešališkumas-Prie stalo visi lygūs. 5.Atsakomybė-Ant tavęs baigėsi-tu statai. 6.Pavyzdingumas- Išgėrei-įpilk kitam
Kodėl vyrų sąžinė švari? - Jie dar niekad ja nesinaudojo. Kuo vyras panašus įdistancinį pultą? - Tuo, kad dažnai guli šalia televizoriaus. Ką turi bendro vyrai ir debesys? - Jei jie praeina pro šalį, būna gera diena. Kokia abėcėlės raidė geriausiai apibūdina vyrus? - Q – toks didelis nulis, su maža uodegyte. Kodėl vyrai bėgioja paskui moteris neketindami jų vesti? - Dėl to paties, kodėl šunys bėgioja paskui mašinas, nors nemoka vairuoti. Kaip vadinamas vyras praradęs protą? - Našliu. Koks skirtumas tarp vyro ir pomidoro? - Pomidorai subręsta. Koks skirtumas tarp vyro ir paršo? - Prigėrę paršai vyrais nevirsta. Ką pasakė Dievas sukūręs vyrą? - Galėjau ir geriau. Ką daro moteris, pamačiusi vyrą lakstantį po lauką? -Toliau šaudo. Kodėl dauguma vyrų dirba savaitgaliais? - Todėl, kad pirmadienį nereiktų mokytis iš naujo dirbti.
Geros merginos seksą vertina kaip pareigą, blogos - kaip pramogą, protingos - kaip gyvenimo dalį.
Geros merginos tiki rojumi, blogos - pragaru, protingos - Darvinu.
Geros
merginos laukia princo ant balto žirgo, blogos - milijonieriaus su
juodu mersedesu, protingos - abu šiuos personažus laiko išgalvotais.
Geros merginos miega su pižama, blogos - nuogos, protingos - atsižvelgdamos į situaciją.
Geros merginos ieško savo erogeninių zonų, blogos - jas žino, protingos mano, kad neerogeninių zonų apskritai nėra.
Geros merginos yra ištikimos savo vyrui, blogos - meilužiui, protingos – abiem
Labas saule, ar matai

Kad bernai tai asilai?

Ju vienintele mintis

Kist, istraukt ir kita

Imt! Jei kuris

Sakys, kad myli,

Spirk i kiausus gera

Spyri,

Ojei net priesieks

Mylet,

Tai palik ji be sirdies.

Na o ju sirdis tarp

Koju,

Ten visi jausmai ir

Stojas... xDD

PRIVALUMAI , KODEL GERA BUT VYRU: Filmuose nuogas rodo dazniausiai moteris. Seni draugai padeje ant tavo svorio pokyciu. Tavo uzpakalis niekada neturi itakos bandymui isidarbinti. Visi tavo orgazmai tikri. Jei kas nors pamirsta tave kur nors pakviesti, jis vis dar gali buti Tavo draugu. Tavo apatiniai kainuoja 10 Lt uz 3 vienetus. Viskas ant tavo veido visada naturalios spalvos. Tu galvoji apie seksa 90% laiko, kai nemiegi. Trys batu poros yra daugiau nei pakankamai. Tu niekada nevaziuosi i kita degaline vien todel, kas sita "slyksti". Tu zinai maziausiai 20 budu kaip atidaryti alaus buteli. Tu gali uzsokti pas drauga pakalbeti be mazos dovaneles. Tu gali pirkti sargius ir vaistininkas neisivaizduoja taves nuogo. Jei koks kitas vaikinas pasirodo vakarelyje apsirenges taip pat kaiptu, jus dar galite tapti draugais visam gyvenimui.

KAIP VYRAI SLAUGO MOTERI: Kodėl tu lovoje? Sergi? O visai gerai atrodai. Labai valgyti noriu. Tu gulėk gulėk. Aš pats viską pasidarysiu. Kur pas mus makaronai? Dėžutėj? Kurioj - čia jos penkios. Tu nesikelk, aš pats susirasiu. Ne, šitoj miltai... Šitoje - cukrus... Koks skirtumas, ką išpyliau? Kruopos kažkokios. Kam atsikėlei? Aš pats sutvarkysiu... Nesijaudink ir eik į lovą. Kur atidarytuvas? Stalčiuj nėra. Vėl atsikėlei?! Tu juk sergi. O, kur suradai? Aš ten du kartus žiūrėjau. Eik, aš viską padarysiu pats... Oi, įsipjoviau pirštą... Ar pas mus yra jodo? Subintuok man prašau pirštą. Atsargiai, labai skauda! Galva sukasi, einu prigulsiu. Analgino atnešk. Išjunk televizorių. Pradaryk langą. Ne, kiaušinienės nenoriu, geriau blynus. Uždaryk virtuvės duris, ligoniams reikia ramybės.
Protingas vyras + protinga moteris = romanas
Protingas vyras + kvaila moteris = sėkminga pora
Kvailas vyras + protinga moteris = santuoka
Kvailas vyras + kvaila moteris = nėštumas
Vyras, padaręs sėkmingą karjerą tai toks,
kuris uždirba daugiau,
nei jo žmona sugeba išleisti.
Moteris, padariusi sėkmingą karjerą, tai tokia,
kuri surado tokį vyrą.
Kad būtum laiminga su vyru,
reikia jį labai gerai suprasti ir truputį mylėti.
Kad būtum laimingas su moterim,
reikia ją labai mylėti ir nebandyti suprasti
Jei vyrai būtų pasaulio šeimininkai: 1.Moters diena būtų perkelta i vasario 29 - karta per ketverius metus 2.Kaklaraiščio būtų galima neužsirišti, o užtrauktuko - neužsisegti 3.Plastinė krūtų padidinimo operacija būtų įtraukta i nemokamo medicinos draudimo programa 4.Visų moterų vardai būtų vienodi - neduok Dieve, supainiosi 5.Visos moterys būtų alergiškos auksui, brangakmeniams ir kailiams 6.Menesinėmis moterys sirgtu karta per metus. Per žvejybos sezono atidarymą....
Kartais.. reikia pabūt vienam, ir susivokt savyje.. kartais.. reikia pasėdėt kopose, ir žiūrėt į žvaigždes.. kartais PRIVALAI nusišypsot, kad ir kaip ašaros skruostais tekėtų.. kartais reikia įveikti tai, kas yra neįmanoma.. kartais reikia matyti tai, ko kitas nepamatys.. kartais reikia stengtis, dėl to, kas tau svarbu.. kartais reikia pakovot, kad turėtum Kažką Daugiau.. kartais reikia grožėtis dangum.. kartais reikia susikabinus už rankų bėgt į jūrą.. kartais reikia verkt.. kartais reikia kažko, ko neturi.. BET. VISADA Reikia Mylėt…

Vakar buvau moteru susirinkime.. taremes kaip pavadinti vyriska organa?! Viena sake gal turistu, nes jis daznai keliauja, kita sake gal lunatiku,juk jis daznai keliasi nakti... O AS pasakiau, ne ponios, pavadinkime ji dzentelmenu, nes kai jis pamato MUS - ATSISTOJA.... Taigi pritariate?
Ei panike! Ar žinai kaip bučiuojasi bernai? Nesiplauna jie dantų ir su blogu kvapeliu. Nebučiuokime mes jų ir pasiųskim po velnių!

Eina kunigas ir pamato suda. Jis sako: -o, sudas! - o velnias, as pasakiau sudas! -o *****, as pasakiau velnias! - o ****,as pasakiau *****... Numojo ranka: - aj nachui vistiek norejau viska pasakyti.
Penki isakymai vyrams:
1. Jeigu tu, eidamas gatwe pamatai verkianti vaika,tai nuramink ji. Gali buti, kad jis tawo ...
2. Jeigu tu vaziuoji troleibusu ir i ji ilipa senukas, tuoj pat uzleisk jam vieta. Gali buti kad tai tawo tewas...
3. Jeigu tawo zmona gryzta is darbo veliau negu iprasta ir sako kad buwo susirinkimas, duok jai antausi. Ji zino uz ka...
4. Jeigu tau pavyko pamyleti zmona ryte, pabuciuok ja, tu siandien pirmas...
5. Mokek pastoveti uz sawe ir... paguleti uz kita.
RUKYMAS - LETA MIRTIS!!!!!
BET TU JUK NIEKUR IR NESKUBI......
Daznas mato tave,kaip tu atrodai,taciau retas zino kas tu esi
As manau,kad jau siek tiek zinau
___

Moters dienos malda...
>
> Viespatie, meldziu taves:
> ISMINTIES, tam kad galeciau suprasti vyra,
> MEILES, kad galeciau jam atleisti
> ir KANTRYBES, kad galeciau istverti jo nuotaikas.
> Nes, Viespatie, jei as melsiu STIPRYBES, ji tiesiog uzmusiu...
Ar zinote, kad?
Kas kokio amziaus moteriai budinga:
8 metu - paguldai ir seki pasaka.
18 metu - seki pasakas, kad paguldytum.
28 metu - gulasi ir be pasaku.
38 metu - ji seka tau pasakas, kad atsigultum prie jos.
48 metu - seki jai pasakas, kad tik nereiktu tau gultis su ja.
58 metu - istisas dienas nesikeli is patalo, kad tik nereiktu klausytis jos pasaku
Mylek vyra, kuris tave "grazia" vadina, o ne "sexy". Kuris tau paskambina, net jei padedi rageli. Kuris neuzmiega, noredamas paziureti i tave miegancia. Kuris tau kakta buciuoja.Kuris nori tau visa pasauli parodyti, jei tu ir tam nevisai pasiruosus.Kuriam nera svarbu, ar tu per metus storesne ar plonesne tapai. Kuris prie draugu paima tave uz rankos. Lauk tokio, kuris nuolat sako, ka tu jam reiski ir kaip jam pasiseke, kad jis turi tave. Mylek ji, nes jis myli tave... smile.gif

Papildyta:
Visą tiesa apie vyrus

MĖGSTAMIAUSIAS GĖRIMAS:
17 – Balta.
25 – Brendis.
35 – Konjakas.
48 – Vynas.
66 – Smecta.

PASITEISINIMAI:
17 - Sugedo motoroileris;
25 - Sugedo mano BMW;
35 - Sugedo mano džipas;
48 - Baikerių bare sudaužė mano motociklą;
66 - Sugedo troleibusas.

MEGSTAMIAUSIAS SPORTAS:
17 - Krepšinis, merginos, alus;
25 - Krepšinis, merginos, alus;
35 - Krepšinis, merginos, alus;
48 - Krepšinis, merginos, alus;
66 – Šachmatai. š policijos protokolų

2metų norisi kažko tik niekaip nesupranti ko. 14metų norisi merginos. 16m. norisi bet kurios merginos. 18m. norisi visų pabandyti po kartą. 25m. norisi būtent tos, nes ji

geresnė už kitas. 30m. norisi štai tos moters, nes ji kažkieno žmona. 35m. norisi visų išskyrus žmonos. 45m. nieko nesinori, bet reikia. 60m. norisi bet kokios, bet jau

nebeišeina. 65m. reikia apsimesti, kad vis dar nori. 70m. atsimeni, kad norėdavai moters. 75m. atsimeni, kad norėjei, bet neatsimeni ko!!!

Šaunūs vyrai yra bjaurūs. Gražūs - nėra šaunūs. Gražūs ir šaunūs - gėjai. Gražūs, šaunūs ir heteroseksualūs - vedę. Nelabai gražūs, bet šaunūs - neturi pinigų. Nelabai gražūs, bet šaunūs su pinigais mano, kad mums rupi tik jų pinigai. Gražūs be pinigų domisi mumis dėl pinigų. Gražūs vyrai, kurie nėra tokie šaunūs ir šiek tiek heteroseksualūs mano, kad mes nepakankamai gražios. Vyrai, kurie mano, kad mes gražios, yra heteroseksualūs, šiek tiek šaunūs ir turi pinigų - yra bailiai. Vyrai, kurie yra šiek tiek gražūs, šiek tiek šaunūs, ir turi šiek tiek pinigų, ir ačiū Dievui, yra heteroseksualus, kuklinasi ir niekados nežengia pirmo žingsnio. Vyrai, kurie niekada nežengia pirmo žingsio, automatiškai praranda susidomėjimą mumis, kai mes imamės iniciatyvos. Taigi, po velnių, kas tuos vyrus supranta!!!?

Duok žmogui žuvį - ir jis visą dieną bus sotus. Išmokyk žmogų žvejoti - ir jis visą dieną sėdės valtyje ir gers alų....

ETIKETO TAISYKLES: 1.Teisingumas-Negerk dviejų be eilės. 2.Nesavanaudiškumas-Taupyk užkandą, ne pavalgyt atėjai. 3.Padorumas-Negerk iš gurkliuko. 4.Nešališkumas-Prie stalo visi lygūs. 5.Atsakomybė-Ant tavęs baigėsi-tu statai. 6.Pavyzdingumas- Išgėrei-įpilk kitam

Kodėl vyrų sąžinė švari? - Jie dar niekad ja nesinaudojo.

Kuo vyras panašus įdistancinį pultą? - Tuo, kad dažnai guli šalia televizoriaus.

Ką turi bendro vyrai ir debesys? - Jei jie praeina pro šalį, būna gera diena.

Kokia abėcėlės raidė geriausiai apibūdina vyrus? - Q – toks didelis nulis, su maža uodegyte.

Kodėl vyrai bėgioja paskui moteris neketindami jų vesti? - Dėl to paties, kodėl šunys bėgioja paskui mašinas, nors nemoka vairuoti.

Kaip vadinamas vyras praradęs protą? - Našliu.

Koks skirtumas tarp vyro ir pomidoro? - Pomidorai subręsta. Koks skirtumas tarp vyro ir paršo? - Prigėrę paršai vyrais nevirsta.

Ką pasakė Dievas sukūręs vyrą? - Galėjau ir geriau.

Ką daro moteris, pamačiusi vyrą lakstantį po lauką? -Toliau šaudo. lotuliukas.gif

Kodėl dauguma vyrų dirba savaitgaliais? - Todėl, kad pirmadienį nereiktų mokytis iš naujo dirbti.

Geros merginos seksą vertina kaip pareigą, blogos - kaip pramogą, protingos - kaip gyvenimo dalį.

Geros merginos tiki rojumi, blogos - pragaru, protingos - Darvinu.
Geros
merginos laukia princo ant balto žirgo, blogos - milijonieriaus su
juodu mersedesu, protingos - abu šiuos personažus laiko išgalvotais.
Geros merginos miega su pižama, blogos - nuogos, protingos - atsižvelgdamos į situaciją.
Geros merginos ieško savo erogeninių zonų, blogos - jas žino, protingos mano, kad neerogeninių zonų apskritai nėra.
Geros merginos yra ištikimos savo vyrui, blogos - meilužiui, protingos – abiem

Labas saule, ar matai

Kad bernai tai asilai?

Ju vienintele mintis

Kist, istraukt ir kita

Imt! Jei kuris

Sakys, kad myli,

Spirk i kiausus gera

Spyri,

Ojei net priesieks

Mylet,

Tai palik ji be sirdies.

Na o ju sirdis tarp

Koju,

Ten visi jausmai ir

Stojas... xDD

PRIVALUMAI , KODEL GERA BUT VYRU: Filmuose nuogas rodo dazniausiai moteris. Seni draugai padeje ant tavo svorio pokyciu. Tavo uzpakalis niekada neturi itakos bandymui isidarbinti. Visi tavo orgazmai tikri. Jei kas nors pamirsta tave kur nors pakviesti, jis vis dar gali buti Tavo draugu. Tavo apatiniai kainuoja 10 Lt uz 3 vienetus. Viskas ant tavo veido visada naturalios spalvos. Tu galvoji apie seksa 90% laiko, kai nemiegi. Trys batu poros yra daugiau nei pakankamai. Tu niekada nevaziuosi i kita degaline vien todel, kas sita "slyksti". Tu zinai maziausiai 20 budu kaip atidaryti alaus buteli. Tu gali uzsokti pas drauga pakalbeti be mazos dovaneles. Tu gali pirkti sargius ir vaistininkas neisivaizduoja taves nuogo. Jei koks kitas vaikinas pasirodo vakarelyje apsirenges taip pat kaiptu, jus dar galite tapti draugais visam gyvenimui.

KAIP VYRAI SLAUGO MOTERI: Kodėl tu lovoje? Sergi? O visai gerai atrodai. Labai valgyti noriu. Tu gulėk gulėk. Aš pats viską pasidarysiu. Kur pas mus makaronai? Dėžutėj? Kurioj - čia jos penkios. Tu nesikelk, aš pats susirasiu. Ne, šitoj miltai... Šitoje - cukrus... Koks skirtumas, ką išpyliau? Kruopos kažkokios. Kam atsikėlei? Aš pats sutvarkysiu... Nesijaudink ir eik į lovą. Kur atidarytuvas? Stalčiuj nėra. Vėl atsikėlei?! Tu juk sergi. O, kur suradai? Aš ten du kartus žiūrėjau. Eik, aš viską padarysiu pats... Oi, įsipjoviau pirštą... Ar pas mus yra jodo? Subintuok man prašau pirštą. Atsargiai, labai skauda! Galva sukasi, einu prigulsiu. Analgino atnešk. Išjunk televizorių. Pradaryk langą. Ne, kiaušinienės nenoriu, geriau blynus. Uždaryk virtuvės duris, ligoniams reikia ramybės. doh.gif lotuliukas.gif

Protingas vyras + protinga moteris = romanas
Protingas vyras + kvaila moteris = sėkminga pora
Kvailas vyras + protinga moteris = santuoka
Kvailas vyras + kvaila moteris = nėštumas
Vyras, padaręs sėkmingą karjerą tai toks,
kuris uždirba daugiau,
nei jo žmona sugeba išleisti.
Moteris, padariusi sėkmingą karjerą, tai tokia,
kuri surado tokį vyrą.

Kad būtum laiminga su vyru,
reikia jį labai gerai suprasti ir truputį mylėti.

Kad būtum laimingas su moterim,
reikia ją labai mylėti ir nebandyti suprasti

Jei vyrai būtų pasaulio šeimininkai: 1.Moters diena būtų perkelta i vasario 29 - karta per ketverius metus 2.Kaklaraiščio būtų galima neužsirišti, o užtrauktuko - neužsisegti 3.Plastinė krūtų padidinimo operacija būtų įtraukta i nemokamo medicinos draudimo programa 4.Visų moterų vardai būtų vienodi - neduok Dieve, supainiosi 5.Visos moterys būtų alergiškos auksui, brangakmeniams ir kailiams 6.Menesinėmis moterys sirgtu karta per metus. Per žvejybos sezono atidarymą....

Kartais.. reikia pabūt vienam, ir susivokt savyje.. kartais.. reikia pasėdėt kopose, ir žiūrėt į žvaigždes.. kartais PRIVALAI nusišypsot, kad ir kaip ašaros skruostais tekėtų.. kartais reikia įveikti tai, kas yra neįmanoma.. kartais reikia matyti tai, ko kitas nepamatys.. kartais reikia stengtis, dėl to, kas tau svarbu.. kartais reikia pakovot, kad turėtum Kažką Daugiau.. kartais reikia grožėtis dangum.. kartais reikia susikabinus už rankų bėgt į jūrą.. kartais reikia verkt.. kartais reikia kažko, ko neturi.. BET. VISADA Reikia Mylėt…

Vakar buvau moteru susirinkime.. taremes kaip pavadinti vyriska organa?! Viena sake gal turistu, nes jis daznai keliauja, kita sake gal lunatiku,juk jis daznai keliasi nakti... O AS pasakiau, ne ponios, pavadinkime ji dzentelmenu, nes kai jis pamato MUS - ATSISTOJA.... Taigi pritariate?

Ei panike! Ar žinai kaip bučiuojasi bernai? Nesiplauna jie dantų ir su blogu kvapeliu. Nebučiuokime mes jų ir pasiųskim po velnių!

Eina kunigas ir pamato suda. Jis sako: -o, sudas! - o velnias, as pasakiau sudas! -o *****, as pasakiau velnias! - o ****,as pasakiau *****... Numojo ranka: - aj nachui vistiek norejau viska pasakyti.

Penki isakymai vyrams:
1. Jeigu tu, eidamas gatwe pamatai verkianti vaika,tai nuramink ji. Gali buti, kad jis tawo ...
2. Jeigu tu vaziuoji troleibusu ir i ji ilipa senukas, tuoj pat uzleisk jam vieta. Gali buti kad tai tawo tewas...
3. Jeigu tawo zmona gryzta is darbo veliau negu iprasta ir sako kad buwo susirinkimas, duok jai antausi. Ji zino uz ka...
4. Jeigu tau pavyko pamyleti zmona ryte, pabuciuok ja, tu siandien pirmas...
5. Mokek pastoveti uz sawe ir... paguleti uz kita.
RUKYMAS - LETA MIRTIS!!!!!
BET TU JUK NIEKUR IR NESKUBI......
Daznas mato tave,kaip tu atrodai,taciau retas zino kas tu esi
As manau,kad jau siek tiek zinau
___

Moters dienos malda...
>
> Viespatie, meldziu taves:
> ISMINTIES, tam kad galeciau suprasti vyra,
> MEILES, kad galeciau jam atleisti
> ir KANTRYBES, kad galeciau istverti jo nuotaikas.
> Nes, Viespatie, jei as melsiu STIPRYBES, ji tiesiog uzmusiu...

Ar zinote, kad?
Kas kokio amziaus moteriai budinga:
8 metu - paguldai ir seki pasaka.
18 metu - seki pasakas, kad paguldytum.
28 metu - gulasi ir be pasaku.
38 metu - ji seka tau pasakas, kad atsigultum prie jos.
48 metu - seki jai pasakas, kad tik nereiktu tau gultis su ja.
58 metu - istisas dienas nesikeli is patalo, kad tik nereiktu klausytis jos pasaku

Mylek vyra, kuris tave "grazia" vadina, o ne "sexy". Kuris tau paskambina, net jei padedi rageli. Kuris neuzmiega, noredamas paziureti i tave miegancia. Kuris tau kakta buciuoja.Kuris nori tau visa pasauli parodyti, jei tu ir tam nevisai pasiruosus.Kuriam nera svarbu, ar tu per metus storesne ar plonesne tapai. Kuris prie draugu paima tave uz rankos. Lauk tokio, kuris nuolat sako, ka tu jam reiski ir kaip jam pasiseke, kad jis turi tave. Mylek ji, nes jis myli tave...

Papildyta:
drinks_cheers.gif
Atsakyti
...bedugnės dviem šuoliais neperšoksi...
R. Fein
Atsakyti
Būkite malonūs su žmonėmis kildami – jums teks susitikti su jais leidžiantis.

Atsakyti
Patirtis didina mūsų išmintį, bet nemažina mūsų kvailumo. H. V. Šo
Atsakyti
Jei vienintelis įrankis, kuriuo moki naudotis, yra plaktukas, visas problemas suvoksi kaip vinis...
A. Maslow
Atsakyti
Aš nežinau, kas bus rytoj.
Pabūk, pabūk dar senas drauge.
Gal susitiksime ne tuoj,
Kažkoks kartėlis gerklę graužia.

Būk geras, dar po vieną taurę,
Žinai, šią naktį sapnavau.
Vaikėzą, žaidžiantį palaukėj.
Ir atsibudęs pravirkau.

Juk baigsis visa tai staiga.
Pasaulis tas, kuriam pavydžiu.