Yra du būdai skleisti šviesą: vienas - būti žvake, o antras - būti veidrodžiu, kuris tą šviesą gauna...
E. Wharton
Tas, kas išmoksta išminties taisykles, bet gyvenime jų netaiko, panašus į žmogų, kuris suaria laiką, bet neapsėja. Saadi, persų poetas
Sielvartas ir pyktis rodo mūsų silpnumą. Abu mus sekina ir silpnina. Markas Aurelijus
Sielvartas ir pyktis rodo mūsų silpnumą. Abu mus sekina ir silpnina. Markas Aurelijus
QUOTE(Indrul @ 2008 11 06, 07:51)
Yra du būdai skleisti šviesą: vienas - būti žvake, o antras - būti veidrodžiu, kuris tą šviesą gauna...
E. Wharton
E. Wharton
Veidrodis atspindi
-Kokia abėcėlės raidė geriausiai apibūdina vyrus?
-Q toks didelis nulis su maža uodegyte
Nuo rytojaus būsiu liūdnas, nuo rytojaus. Bet šiandien būsiu patenkintas: kas iš to, jei liūdėsiu, kas iš to ? Kodėl pučia atšiaurus vėjas? Kodėl turėčiau šiandien sielvartauti dėl rytojaus? Gal rytojus išauš geras ir šviesus. Gal rytoj dar spindės saulė. Ir neliks jokios priežasties liūdėti. Nuo rytojaus būsiu liūdnas, nuo rytojaus. Bet šiandien, -šiandien būsiu patenkintas; Ir kiekvieną karčią dieną tarsiu: nuo rytojaus būsiu liūdnas. Šiandien ne.
(Vaikino eilėraštis, 1941 metais rastas žydų gete)
Moteri kaip gitarą reikia tinkamai suderinti.
QUOTE(ruteliukste @ 2008 11 07, 09:19)
Nuo rytojaus būsiu liūdnas, nuo rytojaus. Bet šiandien būsiu patenkintas: kas iš to, jei liūdėsiu, kas iš to ? Kodėl pučia atšiaurus vėjas? Kodėl turėčiau šiandien sielvartauti dėl rytojaus? Gal rytojus išauš geras ir šviesus. Gal rytoj dar spindės saulė. Ir neliks jokios priežasties liūdėti. Nuo rytojaus būsiu liūdnas, nuo rytojaus. Bet šiandien, -šiandien būsiu patenkintas; Ir kiekvieną karčią dieną tarsiu: nuo rytojaus būsiu liūdnas. Šiandien ne.
labai sužavėjo
QUOTE(Coochie Coo @ 2008 11 07, 14:49)
Visos jūsų sentencijos kvepia nusivylimu, negatyvumu..
--------------------------------------
Nėra nieko blogo klysti. Svarbu išmokti pamoką. (iš mano šiandieninio dienoraščio)
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. Plutarchas
Žmonių santykiai būtų daug geresni, jei žmonėms būtų taip pat lengva tylėti kaip ir kalbėti. B.Spinoza
Žmonių santykiai būtų daug geresni, jei žmonėms būtų taip pat lengva tylėti kaip ir kalbėti. B.Spinoza
QUOTE(Sufi @ 2008 11 07, 23:34)
Visos jūsų sentencijos kvepia nusivylimu, negatyvumu..
Ar jums tai nepatinka?
Infantiliška meilė grindžiama principu: Aš myliu, nes esu mylimas.
Brandi meilė vadovaujasi kitu principu:Aš esu mylimas, nes pats myliu.
Nesubrendusi meilė teigia: Aš myliu tave, nes tu man esi reikalingas.
Brandi meilė sako: Tu man esi reikalingas, nes aš myliu tave.
(Erich Fromm. Meilės menas. Kaunas: Verba vera. 2004, 34 p.)