Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Vienas kitam esame tik pakeleiviai. Nesame kitam žmogui nei svarbiausi, nei nepakeičiami...
J. Field
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 01, 18:34)
as vis panasiai kartoju savo artimiem zmonem pagal situacijas blush2.gif  biggrin.gif
bet uzsiciklint irgi negerai tongue.gif  mirksiukas.gif

oij brangute, neužsiciklinu... tiesiog gyvenimas smile.gif turbūt pastebėjai, kad mano parašai keičiasi labai dažnai. blush2.gif

Sentencija:

Meilužis, o ne meilė sudaužo tau širdį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalic: 02 lapkričio 2008 - 14:25
QUOTE(Crystalic @ 2008 11 02, 14:22)
oij brangute, neužsiciklinu... tiesiog gyvenimas smile.gif  turbūt pastebėjai, kad mano parašai keičiasi labai dažnai.  blush2.gif

Sentencija:

Meilužis, o ne meilė sudaužo tau širdį.

pastebėjau tongue.gif mirksiukas.gif biggrin.gif ir vis pažiūriu į liniuotę, kuri rodo, kad Kalėdos taip greitai artėja newyear.gif
Atsakyti
Tiesa, pasakyta norint pakenkti, blogesnė už bet kokį įmanomą melą...
W. Blake
Atsakyti
Kad pamatytum ribą,pats turi būti ties riba.

Žmogus yra ne vien duona gyvas.Jis turi pakilti virš kasdienybės,išskleisti sparnus,siekti idealų ir jais gyventi.Mathias Jung.
Atsakyti
Pradėti sunku tiems žmonėms, kuriems iškyla problemų dėl pradžios. O galiausiai, kurgi prasideda pradžia?..
D. Bryant
Atsakyti
Šiandien pirkau meilę -20% pigiau! Gal nusipirkti dar? Rytoj pirksiu tavo šypsenas -dvi už vienos kainą. Išseko ašaros , pirkau dar,15% daugiau nei įprasta, o kaina ta pati . Bet jos išsiliejo dar parduotuvėj . Gavau NEMOKAMĄ užuojautos žvilgsnį ir daug šauksmų , taip pat NEMOKAMAI! Įsigyjau truputį užuojautos , vienoje pakuotėje su pagieža Kitą savaitę pirksiu skausmą, nors netrūksta man jo,bet 50% nuolaida . Laimė pabrango dvigubai, neįperku . Nepirkau ir juoko, nebeliko, bet kitą mėnesį atveš dar . O tikėjimo gavau su kaupu ,pigiau nei įprasta, bet brangiau,nei norėčiau. Toleranciją grąžinsiu poryt, ne tas dydis. Grąžinsiu ir viltį, ji sugadinta . Vos nepamiršau, pirkau ramybę, nedaug , nes nebeliko už ką,o man jos taip reikėjo...
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2008 11 04, 11:28)
Šiandien pirkau meilę -20% pigiau! Gal nusipirkti dar? Rytoj pirksiu tavo šypsenas -dvi už vienos kainą. Išseko ašaros , pirkau dar,15% daugiau nei įprasta, o kaina ta pati . Bet jos išsiliejo dar parduotuvėj . Gavau NEMOKAMĄ užuojautos žvilgsnį ir daug šauksmų , taip pat NEMOKAMAI! Įsigyjau truputį užuojautos , vienoje pakuotėje su pagieža Kitą savaitę pirksiu skausmą, nors netrūksta man jo,bet 50% nuolaida . Laimė pabrango dvigubai, neįperku . Nepirkau ir juoko, nebeliko, bet kitą mėnesį atveš dar . O tikėjimo gavau su kaupu ,pigiau nei įprasta, bet brangiau,nei norėčiau. Toleranciją grąžinsiu poryt, ne tas dydis. Grąžinsiu ir viltį, ji sugadinta . Vos nepamiršau, pirkau ramybę, nedaug , nes nebeliko už ką,o man jos taip reikėjo...

thumbup.gif
Atsakyti
... baimė nepažįstamaisiais daro žmones, kurie turėtų būti draugais...
S. Maclaine
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2008 10 04, 10:19)
Greta kiekvieno žymaus vyro yra puiki moteris, o greta tos moters yra jo žmona. ax.gif
Nežinomas autorius

iš tos serijos:

Už kiekvieno stipraus vyro pečių stovi dar stipresnė moteris.
Atsakyti
...Aš prašiau Dievą panaikinti mano išdidumą,
ir Dievas tarė: „Ne“.
Jis manąs, kad ne jis, o aš pati turiu įveikti savo išdidumą.
Aš prašiau Dievą pagydyti mano neįgalų vaiką,
ir Dievas tarė: „Ne. Jo dvasia yra sveika, jo kūnas yra laikinas“.
Aš prašiau Dievą suteikti man kantrybės,
ir Dievas tarė: „Ne“.
Jis manąs, kad kantrybė įgyjama per išmėginimus.
Ji nėra dovanojama, ji nusipelnoma.
Aš prašiau Dievą laimės, ir Dievas tarė: „Ne“.
Jis sakė, duodąs man palaimą, o laimė priklauso nuo manęs.
Aš prašiau Dievą sumažinti mano skausmus,
ir Dievas tarė: „Ne. Kančia atitolina tave nuo pasaulio rūpesčių ir priartina prie manęs“.
Aš prašiau Dievą padėti man mylėti kitus taip, kaip jis myli mane, ir Dievas tarė:
„Pagaliau tau atėjo į galvą gera mintis“...

Iš Mark Link, SJ „Kvietimas“

Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2008 11 04, 11:28)

gerai parašyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti