Man labai patiko Artdeco Deep Black Mascara tusas, pirmas bandytas tusas is Artdeco ir nenuvyle
tankina, pariecia ir pailgina siek tiek, netrupa, puikiai issilaiko iki pat velyvo vakaro 
http://www_artdeco_d...ck-mascara.html

http://www_artdeco_d...ck-mascara.html

QUOTE(vikutea @ 2008 10 11, 15:42)
as jau turiu naujausia avon tusa "Mistake Proof":

Negaliu atsidziaugt... Tusas man gerai tankina ir ilgina, o trintukas gerai nuvalo jei klaidu yra

Negaliu atsidziaugt... Tusas man gerai tankina ir ilgina, o trintukas gerai nuvalo jei klaidu yra
Isisgijau ir aš šį tušą. Na ka aš galiu pasakyti... paskutinis ššššš.... Nei jis tankina, nei ilgina. O trupa nežmoniškai. Pabandžiau porą kartų pasidažyti ir išmečiau. Erzina, kai akys pilnos tušo nuotrupų

QUOTE(Ciquita @ 2008 11 26, 14:57)
O kuo tau jis patinka?
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 26, 12:57)
Kur perki? Ir kiek kainuoja?

siandie nusipirkau loreal volume collagen tankinamaji tusa. vakare ziuresiu, kaip nusivalo. ieskau lengvai nusivalancio tuso. vakar po keliu savaiciu pabandziau savo chanel, bet jis man tikrai netinka akims
Papildyta:
pas mus italjijoj labai reklamuojamas sitas pupa tusas. kaina 12E. manau kiekvienam tusui galima surasti ir blogu ir geru atsiliepimu. vis del to noreciau, kad parekomenduotumet man lengvai nusivalanti tusiuka
dabar turiu dar 2 visai naujus, atiduosiu draugems
Papildyta:
o kaip tau jis nusivale, kuo valei? as isbandysiu siandie vakare, kaip nusivalo. pardaveja sake, kad daug situ tusu ispirko. na, kaip lietuvoj butu pirktas, nezinau. esu lietuvoje pirkus, tai buvo pasenes
Papildyta:
pas mus italjijoj labai reklamuojamas sitas pupa tusas. kaina 12E. manau kiekvienam tusui galima surasti ir blogu ir geru atsiliepimu. vis del to noreciau, kad parekomenduotumet man lengvai nusivalanti tusiuka

Papildyta:
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 21, 01:27)
Siandien nusiprkau loreal volume collagen tusas superinis
geresnis net uz lancome hipnose onyx

o kaip tau jis nusivale, kuo valei? as isbandysiu siandie vakare, kaip nusivalo. pardaveja sake, kad daug situ tusu ispirko. na, kaip lietuvoj butu pirktas, nezinau. esu lietuvoje pirkus, tai buvo pasenes

QUOTE(ZBITKA @ 2008 11 26, 18:51)
siandie nusipirkau loreal volume collagen tankinamaji tusa. vakare ziuresiu, kaip nusivalo. ieskau lengvai nusivalancio tuso. vakar po keliu savaiciu pabandziau savo chanel, bet jis man tikrai netinka akims
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:

butent tas tusas is pupos labai lengvai nusivalo
QUOTE(Makarončikė @ 2008 11 26, 20:17)
kaip gali tušas sunkiai nusivalyt, jei jis nėra vandeniui atsparus?
Man juodas telescopic sunkiai valosi. O Bourjois Clubbing išvis pravalas.
QUOTE(solo @ 2008 11 26, 23:25)
O Bourjois Clubbing išvis pravalas.
man nusivalydavo lengvai, valausi taip pat, kaip Makarončikė - patepu pieneliu ir po kiek laiko nusivalo labai lengvai

QUOTE(Jovita23 @ 2008 11 26, 17:29)
O kuo tau jis patinka?
na, taip graziai nudazo blakstienas, pariecia

QUOTE(...whatever... @ 2008 11 26, 18:20)
si karteli pirkau is Oliukes 55lt
maciau SM ispardcuotuvej kazkas pardavineja