Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(kutikuti @ 2008 11 20, 20:56)
blink.gif  o as jau kaip ir pirkti ketinau g.gif  o ta spalva labai matos,kur ant juodo tepasi?

turėjau kažkada iš Bourjois tokį tušą-blizgutį, sidabro spalvos, tai visas blakstienų ryškumas išnykdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2008 11 20, 21:56)
blink.gif  o as jau kaip ir pirkti ketinau g.gif  o ta spalva labai matos,kur ant juodo tepasi?

nepasakyciau,matosi tik ten kur padazyta juodu tusu, o tas ruzavumas matomas tik gerai isiziurejus
Atsakyti
gal pasikartosiu bet ar bandete ta nauja Vibruojanti tusa Lancome ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 21, 00:17)
gal pasikartosiu bet ar bandete ta nauja Vibruojanti tusa Lancome ?

niu yra parasyta apie ji atsiliepimu, skaityti reikia. atsiliepimai tokie: ir su vibravimu, ir be jo tusas dazo taip pat, t.y. jokio ypatingo poveikio vibravimas nesuteikia. kazkuriai mazai riecia, kitai apskritai nieko neypatingas kaip uz tokia kaina, o kazkuri juo patenkinta. nepatingekit pasiskaityti kelis puslapius atgal, taip pat galima pasinaudoti paieska, ivegus zodzius vibruojantis lancome ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 11 20, 23:03)
niu yra parasyta apie ji atsiliepimu, skaityti reikia. atsiliepimai tokie: ir su vibravimu, ir be jo tusas dazo taip pat, t.y. jokio ypatingo poveikio vibravimas nesuteikia. kazkuriai mazai riecia, kitai apskritai nieko neypatingas kaip uz tokia kaina, o kazkuri juo patenkinta. nepatingekit pasiskaityti kelis puslapius atgal, taip pat galima pasinaudoti paieska, ivegus zodzius vibruojantis lancome ar pan.

arklius pristabdykit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pakaktu pasakyti,kad buvo aptarta ,ir ieskociau per tema, jei jums tai kelia sunkumu, yra pilnai paneliu ir moteru SM kurios mielai tai pasakytu be jokiu pamokslu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 16, 13:15)
Man jis didelio įspūdžio nepaliko schmoll.gif Dažo kaip ir dauguma,tik mažiau darbo....Man geriau paprasti.

QUOTE(Olivia* @ 2008 11 17, 22:28)
Isbandziau siandien vibruojanti Lancome smile.gif visai fainas,tik man jis mazai uzriecia  g.gif  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 21, 00:36)
arklius pristabdykit biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
pakaktu pasakyti,kad buvo aptarta ,ir ieskociau per tema, jei jums tai kelia sunkumu, yra pilnai paneliu ir moteru SM kurios mielai tai pasakytu be jokiu pamokslu  lotuliukas.gif

cia ne pamokslas, o patarimas naudotis paieska ir netiesioginis atsakymas i klausima, nes pati jo nebandziau, tik parasiau atsimintas nuomones apie si tusa. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mufasa: 20 lapkričio 2008 - 22:19
QUOTE(Honey @ 2008 11 20, 15:11)
Vakar išbandžiau Chanel Inimitable tušą Kristianoj. Rezultatas: sėdžiu šiandien namie raudonom, perštinčiom akim  verysad.gif Nors padažė tai gražiai  rolleyes.gif

na nezinau, man jis vienas geriausiu tusu wub.gif
Atsakyti
Siandien nusiprkau loreal volume collagen tusas superinis ax.gif geresnis net uz lancome hipnose onyx bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2008 11 20, 23:25)
na nezinau, man jis vienas geriausiu tusu  wub.gif

Aš taip pat apie jį labai gerų atsiliepimų girdėjau, tai svarstau gal senas mėginys buvo ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 21, 04:03)
Aš taip pat apie jį labai gerų atsiliepimų girdėjau, tai svarstau gal senas mėginys buvo ir tiek  smile.gif

o siaip, ar akys jautrios tusams, ar cia pirmas toks atvejis?
metaxaaa, cia tas, kuri eva longoria reklamuoja? kuo jis toks superinis? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mufasa: 21 lapkričio 2008 - 09:06
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 21, 02:27)
Siandien nusiprkau loreal volume collagen tusas superinis ax.gif geresnis net uz lancome hipnose onyx bigsmile.gif  wub.gif

As tai bijau pirkt ka nors ir L'oreal tusu. Man pacioj Sarmoj patare nepirkt nieko is L'orealio, nes 90 procentu prekiu-padirbta g.gif
Atsakyti