Panašus buvo ir mano pirmas gimdymas-leliukas statėsi taip pat galva i pilvą ir prie pilno atsidarymo teko operuot.. : .LABAI LABAI Tave suprantu ir jokiu būdu nevadink savęs nevykėle,nors irgi suprantu, kaip trūko(trūksta)tos gimdymo pilnatvės..
Aš antrą kart pagimdžiau pati-viskas buvo visai kitaip-to labai linkiu kada nors ir Tau!!!
Aciu labai visiem
Uz sita ypac. Net susigraudinau. Vel.. butinai bandysim!! ir tikesim
QUOTE(klaara @ 2008 11 09, 19:58)
Aš antrą kart pagimdžiau pati-viskas buvo visai kitaip-to labai linkiu kada nors ir Tau!!!
Uz sita ypac. Net susigraudinau. Vel.. butinai bandysim!! ir tikesim
labai graudziai grazi istorija. linkiu stiprybes mamytei ir dukrytei. gyvenimas juda i prieki. mes su mamyte prasilenkem ligoninej, as jau namo vaziavau 20 diena apie 15 val. su dviem dukrelemis. dziaugiuosi uz jus, kad gimete trakuose. as abi dukras gimdziau trakuose, o jaunele gimdziau su komplikacijomis, taciau Dievas dave paciai pagimdyt. nors galvute nesistojo vieton, o man net neleido keltis ir tik ant kairio sono gulet, tai saremiai buvo pragariski. bet gydytoju ir akuseriu kolektyvas pasakiskas, tai susvelnina kancias. linkiu jums augti stipreti
puiki istorija paprasta ir nuoširdi. net išgyvenimai panašūs, kokie buvo mano.. sveikatos ir laimės jūsų šeimai
net asara nuriedejo, saunuole mamyte
Jetau kaip gražu
Šiurpuliukai pro kūną bėgiojo
Šiurpuliukai pro kūną bėgiojo
Sveikiname uzgimusias! Zinai, man lygiai tas pats buvo. Sunus gime pernai spalio 13, tiesa, nepernesiotas, savaite anksciau. Del galvytes neyssitatymo y dubeny ir buvimo labai aukstai, po dideliu kanciu ir stumimu, eme ir isoperavo...Jauciausi kaip ir TU. Nusivylusi savimi, kad nesugebejau tokio visoms moterims paprasto dalyko-pagimdyti kudikio pati. Mazylio nemaciau visas 12 valandu, nes jis buvo paimtas y lialiuku reanimacija stebejimui. Ir visa para po gimimo buvo ten. Taip kad jauciausi nelaiminga, vienisa, apiplesta. Neturejau jokio rysio su sunum. Ir gana ilgai dar po to, kai parsivezem namo. Dabar vel laukiuos ir labai tikiuosi grazesnes gimimo istorijos.
va čia tai super parašyta, sveikatos jums ir laimės
QUOTE(ziuzyte @ 2008 11 15, 15:54)
Sveikiname uzgimusias! Zinai, man lygiai tas pats buvo. Sunus gime pernai spalio 13, tiesa, nepernesiotas, savaite anksciau. Del galvytes neyssitatymo y dubeny ir buvimo labai aukstai, po dideliu kanciu ir stumimu, eme ir isoperavo...Jauciausi kaip ir TU. Nusivylusi savimi, kad nesugebejau tokio visoms moterims paprasto dalyko-pagimdyti kudikio pati. Mazylio nemaciau visas 12 valandu, nes jis buvo paimtas y lialiuku reanimacija stebejimui. Ir visa para po gimimo buvo ten. Taip kad jauciausi nelaiminga, vienisa, apiplesta. Neturejau jokio rysio su sunum. Ir gana ilgai dar po to, kai parsivezem namo. Dabar vel laukiuos ir labai tikiuosi grazesnes gimimo istorijos.
Sveikinu su naujo stebuklo laukimu
Taip ir bus kaip tikiesi!
O as pagaliau jau drasiai Simutes atejima vadinu GIMIMU o nebe OPERACIJA
IngaBan pasisakymas irgi sujaudino. Tokia vienybe pajutau su visom mamytem..
Labai gražiai aprašei savo gimdymą... Jokiu būdu tu ne nevykėlė Esi pati šauniausia ir mylimiausia mama savo Dukrytei Laimės Jums abiems