QUOTE(rasų lanka @ 2008 10 05, 21:54)
Šioks toks nukrypimas. Prieš ligą mamytė labai ilgai sapnavo tą patį sapną - pakliuvusi į pastatą niekaip neranda išėjimo,nei laiptų,nei langų... Pradėjus antrą chemijų ratą, vėl sapnavo sapną,kad tame pastate jau galėjo laiptais patekti į kitą patalpą ir netgi išlįsti pro nedidelę angą laukan.Po tos nakties džiaugsmu nesitvėrė.
Pasąmonė stiprus veiksnys. Ir aš pasipasakosiu.
Mano sapnai buvo panašūs. Pirmasis palikęs negerą jausmą, buvo vasario mėnesį, kaip dabar pamenu, lygiai po metų su trupučiu, balandį, ligą nustatė. Kaip žinot, vėlyvą stadiją.
Sapnuoju: guliu ant tokio stalo-gulto, kur masažus atlieka, o man už galvos iš kairės pusės stovi juodas vyras. Jokios baimės, tik žinau, jog nieko gero. Pabudau, vyrui papasakojau. Kaip tik tuo metu vaikščiojau pas tokį osteopatą, kaklą ir ranką per alkūnę laužė, bandė užspaustą nervą atlaisvint. Dabar suprantu: užspaustas nervas gal ir buvo, tik ne ataugų, o limfmazgių. Taigi, aš tą vyrą iš sapno prilyginau osteopatui, dar pagalvojau: įkrito man į akį? Bet lyg ne...
Antras jau nebe sapnas, o gal sapnas
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
- pirmos operacijos metu. Vėl stalas, tik realus, operacinis. Buvau narkozę gavus, tai va, narkozinėje būsenoje: Vėl tas pats vyras, juodas, sėdi ant juodo arklio ir laukia. Jaučiu: man iš kairės pusės yra. Tik šį kart ne už galvos, o prieš mane. Įdomu, ko jis laukia? Jokios baimės... Po to jau sapnavau kažkokią šviesą, matyt budau iš narkozės, pašaukė vardu, galvoju leiskit man pamiegoti, man taip gera. Pabudau supykusi, tik po to susigaudžiau, kur aš.
Trečias sapnas. Kažkada tai, jau vėliau. Kryžkelė, aš ir mano vyras, mažas baltas vaikas, vyras jį paima ant rankų ir sako, jis labai mažas reikia juo pasirūpinti... Kažkodėl pabudus supratau, kad čia mano juodas vyras berniuku pavirto. Mistika...
Sapnuoju gana nemažai. Šitie kažkodėl įstrigo. Galima sakyti, jog savaime suprantama: sirgau, bet pirmasis? Diagnozė po metų, net neįtariau, net negalvojau apie tokias ligas, nieko išvis apie onkologiją nežinojau.
Gal todėl ir mano gydytoja kartą paklausė: kaip jauti? Po to paaiškino: Paprastai ligoniai žino, kad atkrenta...