Įkraunama...
Įkraunama...

onkologinės ligos 10

user posted image

Sveiki

Į visų sveikatą ir už visų optimizmą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Štai ir baigiau.Parvažiavusi išsiskalbiau per chemo dėvėtus drabužius.Simbolika-nutraukiu ryšius su šia diena.

Ir niekada nereikia prarasti vilties.Susitikom Klinikose su drauge iš Panevėžio, kurią pasmerkė Vilnius, bandė gydyti Panevėžys , kol makeris pasiekė 800, kada norma 35. Kaune jai skirs naujos kartos vaistus.Tik bėda dar šiai dienai vaistinėse jų nėra , bet tikimasi greit gauti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kokios jus cia visos psichologiskai stiprios,ilendu cia kartais pasiskaitinet stiprybes is jusu pasisemt,didziuojuosi jumis,visoms jums dideles sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,bukit sveikos,kai paskaitau si jusu puslapi tai mano problemos tampa juokingos
Atsakyti
.GABIJA., 4u.gif
džiaugiuos su Jumis ir už Jus. Puiku, baigėt chemoterpiją. Dar labiau džiugina Jūsų metamorfozė, nuo Gabijos Sveiko žmogaus forume iki šiandieninės. Šaunuolė, esate nuostabi ir labai stirpi moteris, tapot tokia, toliau būkit smile.gif Pati jau ne vieną galit padrąsint, drąsinat. Galim ne tik kitus, save nustebint. mirksiukas.gif
Rašėt anksčiau, saugumo jausmas susvyravo, artėjant gydymo pabaigai. Visoms jis susvyruoja, subanguoja. Svarbu pasistengti, jog tas bangavimas audra nevirstų.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 10 03, 17:48)
user posted image
Sveiki

Į visų sveikatą ir už visų optimizmą  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Štai ir baigiau.Parvažiavusi išsiskalbiau per chemo dėvėtus drabužius.Simbolika-nutraukiu ryšius su šia diena.

Labai džiaugiuosi, jog nepalūžai, kai dauguma palūžtų (aš tai tikrai...), darai, ką reikia daryti, o toliau, kaip Dievas duos. Meldžiuos, kad duotų tau remisiją iki atras vaistus, kurie pagydo be kančių. O dabar – šampanas!!!

Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 10 03, 18:16)
Labas,Rasu lanka as penkti metai vartoju Tamoksifena,jokiu pasaliniu reiskiniu nejauciu,tiesa,kad ramiai ji galeciau vartoti pasalino kiausides,todel ir buna karscio ir salcio bangu,o kaulai mano dar pries pradedant ji vartoti retejo.

Sveika, carvel, 4u.gif
Ačiū, kad atsiliepėte. O tai Jums kiaušides pašalino taip - be niekur nieko??? - viskas veikė normaliai prieš tai?
Mano mamytė nebeturi gimdos ir vienos kiaušidės, bet viena tai dar likusi? g.gif
Todėl ir aiškinuosi viską po trupinėlį. O kaulai Jums retėjo nuo chemijų, ar dar anksčiau?
P.s. Gražiai skamba - penkti metai. thumbup.gif Linkiu ir dar penkių, ir dar penkių, ir dar penkių, ir dar daug daug daug penketukų. 4u.gif 4u.gif

Gabija, dar kartą thumbup.gif Tu nuostabi bis.gif

Rytoj važiuoju aplankyti mamytės. Buvo žadėjusi, kad parsivežtume savaitgaliui namo, bet norėjo, kai dar gerai jautėsi. Dabar skausmeliai kaip ir baigėsi, bet dar turi temperatūros šiek tiek, ir šiaip silpnoka. Nors ši paskutinioji chemo praėjo kaip ir lengviausiai - be jokių siurprizų. thumbup.gif

Visoms mergaitėms gero ir nuotaikingo savaitgalio. gathering.gif fitness4.gif book.gif Sekime Gabijos pavyzdžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 spalio 2008 - 20:55
Labas ankstus rytas

Tiek daug sau komplimentų gavau, kad pati patikėjau, kad šaunuolė esu .
Dėkoju Jums visoms , juk Jūs visos esate tikrai stipruolės .
Mes visos kaip Donkichotai traukiam save iš pelkės kas už plaukų, kas jų neturi už ausų.

O forumas tam ir yra , kad išlaikyti pozityvią dvasią . Praskysti , pasiguodi , tave palaiko ir vėl dangus prasigiedrija.O darbelis dar nebaigtas.Laukia markeris - po savaitės, echoskopas - spalio 15.Egzamino komisija dar neįvertino , pažymys dar neparašytas.

Gerą savaitgalį tegul visoms dovanoja ši laimės paukštė.

user posted image
Atsakyti
Laba diena!
Skaitau Jusu patirti apie naudingus papildus! Semenu aliejus kuri reklamavote buna ketvirtadieniais ekologiniam turgui vilniuje bonkutes kaina 10 lt.Man reikia paciai stiprinti imuniteta nes nera geri onkocitologinio tyrimo atsakymas(PAP) kol kas dar operacijos nedaro ir cia priklauso nuo organizmo jeigu stiprus tie pokyciai gali praeiti, na manau sitame forume yra turejusiu panasiu bedu....
Siuo metu geriu omega 3 ir visiono vitaminus maitinancioms mamoms nes tokia dar esu vaikui 7 menesiai.Istikro irgi labai keistas laikas ir savijauta nes poliklinikoj nustate mazus pakitimus veliau privaciai labai stiprius net mano daktarelis nepatikejo rezultatais ir dar kartojau rado vidutinius tai nzn reiks ir vel kartot viska. doh.gif mirksiukas.gif dabar stengiosi apsiribot nuo visokiu galvojimu nors menesi pamirst viska o veliau vel viska kartot.
Geros dienos !
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 10 03, 17:48)
Sveiki
Į visų sveikatą ir už visų optimizmą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip smagu matyti optimistiškas Jūsų nuotakas drinks_cheers.gif

deja, maniškis optimizmas stipriai šlubuoja šiomis dienomis, tad užsuku pasisemti pozityvių emocijų ir tikėjimo... čia jo tiek daug - ačiū 4u.gif
Atsakyti
Rasu lanka ,ilga istorija su tom kiausidem,pirmaja pasalino nevykelis daktaras (gal matet laida "Abipus sienos",kai blogai nustates diagnoze,isoperavo 3 menesiu vaisiu +viena kiauside,ta laida apie mane).Praejo metai,susirgau veziu , paskui ta likusi viena kiauside nebepajege tinkamai atlikti funkciju(vis delto pakankamai jaunas organizmas dar buvo 34metai)gydytojai nusprende pasalinti ir antra,pagrysdami tuo,kad Tamoksifena bus galima vartoti nebijant jokiu komplikaciju.Na o kauliukai tai ka as zinau,kai praejau chemoterapijos kursa,pradejo labai skaudeti koju pedos,ryte budavo sunku islipus is lovos pereiti per kambari,tad gyditoja pasiunte pasidaryti kaulu tanki,viskas ir isaiskejo.

Upsikaz nono.gif ,nelabasis tik ir tyko,kada Jus ar Jusu artimieji nuleisite rankas,auksciau nosyte,atminkite Jusu stiprybe labai svarbi Jusu artimiesiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 10 04, 20:10)
Rasu lanka ,ilga istorija su tom kiausidem,pirmaja pasalino nevykelis daktaras (gal matet laida "Abipus sienos", (...)

As girdejau viena panasu atveji Norvegijoj, kai nemoksa gydytojas vietoj apendicito isoperavo kiauside. Veliau buvo reikalaujama uz tai didziules kompensacijos.
Tiesiog ziaurus Tavo likimas. O Tu nedarei nieko, ta prasme, neprisiteisei kompensacijos. Ir ne del to, kad tai svarbu materialine prasme, bet tiesiog parodyt, kad uz tokius dalykus baudziama, kad tokiu klaidu daryt nevalia.
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 10 04, 16:00)
deja, maniškis optimizmas stipriai šlubuoja šiomis dienomis,

Sveikute,upsikaz, 4u.gif
Kuo greičiau ir kuo toliau vykite šalin blogas mintis. Jos visiškai nereikalingos Jūsų mamytės sveikimo procese. Puikiai Jus suprantu - liūdnos mintys labai gajos, todėl jokiu būdu neleiskite šioms piktžolėms suvešėti. Sprendimas visada yra, taip kaip yra ir išeitis iš bet kokios padėties. Tik mūsų bėdelė, kad nemokame palaukti. Po nakties visada ateina diena. Ji išauš ir pas Jus. Nepasiduokite ir stiprybės. 4u.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2008 10 04, 22:10)
ilga istorija su tom kiausidem,pirmaja pasalino nevykelis daktaras (gal matet laida "Abipus sienos",kai blogai nustates diagnoze,isoperavo 3 menesiu vaisiu +viena kiauside,ta laida apie mane).

ax.gif Tai buvote Jūs? Šios laidos aš nemačiau, bet šią Jūsų istoriją žinau. Ją man smulkiai papasakojo ir mano tėveliai ( nes žiūrėjo ), o kitą dieną ir bendradarbė. Aišku, labai emocingai. Įsivaizduoju, ką Jums reikėjo iškęsti. Jūs labai stipri moteris. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą labas vakaras, 4u.gif
Klinikoje radau naujai išleistą knygutę apie chemoterapiją. Pavarčiau ir pagalvojau, kad ji mums būtų buvusi naudinga prieš visus chemo. Dabar jau daug kas žinoma. Teko patiems pažinti, susirasti... Bet užsikabino iš tos knygutės vienas atsipalaidavimo pratimas. Tikriausiai kai kurios ir žinote.

Tai sapnavimo nemiegant būdas, kuris apima visus jutimus. Atliekama užmerktomis akimis. Pradėdami lėtai įkvėpkite ir jauskitės atsipalaidavę. Įsivaizduokite gydančios energijos rutulį - gal būt baltos šviesos - besiformuojantį kažkur Jūsų kūne. Kai galite "matyti" energijos rutulį, įsivaizduokite, kad įkvėpdami galite jį nupūsti į bet kokią savo kūno vietą, kur jaučiate skausmą, įtempimą ar diskomfortą, pvz.,pykinimą. Kai iškvepiate, įsivaizduokite, kaip oro srautas išvaro tą rutulį iš Jūsų kūno laukan, o jis išsineša skausmingus ar nemalonius jutimus. ( Būtinai natūraliai kvėpuokite,nepūskite). Tęskite įsivaizduodami kamuolį, artėjantį ir tolstantį nuo Jūsų kiekvieną kartą, kai įkvepiate ir iškvepiate. Jūs galite matyti kamuolį vis didėjantį, nes jis sugeria vis daugiau ir daugiau Jūsų įtampos ir diskomforto.
Baigdami šį paveikslų metodą lėtai skaičioukite iki trijų, giliai įkvėpkite,atsimerkite ir pasakykite sau: "Aš jaučiuosi budri (-us) ir atsipalaidavusi (-ęs)."

Pamaniau,gal kam nors pravers. rolleyes.gif Visoms kuo ramesnio vakaro ir naktelės. 4u.gif
Atsakyti