QUOTE(emuxxx @ 2008 09 30, 22:52)
Pagaliau ir mes turime siokiu tokiu ziniu
Rytoj mama guldo, dar karta operuos + pazasties limfmazgius ziures
guldo savaitei.
3menesiu senumo rezultatai rodo I stadija. Labai jautru hormonams. Uzsimine apie spindulius. Negi neduos vaistu?
Del vaistu miglotai pasake...gal
Sveika,
Jei guldo operacijai, tai ir išsiaiškins iki galo. Todėl dabar ir negali konkrečiai pasakyti apie vaistukus ar kitą terapiją. Jums reikia apsišarvuoti kantrybe, kiek galima daugiau ramybės, ir palaukti. Stiprybės Jums ir kuo palankesnių rezultatų.
Papildyta:
QUOTE(Pinacea @ 2008 10 01, 00:27)
Mano mamyte vartoja Arimidexa... Deja, nelabai kaip pernesha (skauda sanarius, ishtisas nuovargis, o blogiausiai - pykina..) Manau, kad gal dar ir chemijos poveikis yra, bet ji jau ruoshiasi gydytojos alternatyvos klausti...
Pinacea,
Kaip Jūs manote, ar sąnariai skauda būtent nuo Arimidexo? Aš anotacijoje nerandu, kad veiktų kaulus, o iš tų naujausių kaulus veikia būtent Letrozolis (Femara).
Jei mamytė sužinotų apie kokią alternatyvą, duokit žinią. Mums dabar tai vienas aktualiausių klausimų. O Tamoksifeno mamytė tikriausiai nevartojo? Ir stiprybės Jūsų mamytei.
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2008 10 01, 00:39)
Rasų lanka, masažistė yra puiki, kitos tokios niekur nesutikau, profesionalumo prasme: susikaupusi labai savo darbą dirba, kaip žmogus maloni. Padarys viską, ką galės.
Jei įtaria fibrozę, tai sanatorijos drąsiai galit prašyt.
Sveika,
Adis,
Masažiste mamytė labai patenkinta. Jau ne pirmą kartą pas ją pakliūna. Gydymo pradžioje masažavo kojas.
Paklausiau aš gydytojos apie sanatoriją. Atsakymas - tik po operacijų. Bet sakė, kai dar nebuvo paguldžiusi mamytės į ligoninę. Klausiu dar kartą, kai bus tiksliau įvardinta, kas čia tai rankai yra. Ačiū.
Romantike,
Kokius Jūs nemalonius simptomus jaučiate vartodama Tamoksifeną, be karščio pylimų?