QUOTE(.GABIJA. @ 2008 11 20, 22:59)
Nupiešiau gimtadienio proga pusseserei paveikslą, o dabar stengiuosi kuo daugiau judėti, tvarkytis.
45 min skiriu meditacinei jogai Nydra.
Virš valandos vaikštau iki ir po mišką.Labai gražūs , šaltiniuoti šlaitai, yra ąžuolų gojelis , eglynas, apačioje šaltiniai sruvena, yra drebulių , sako jos neigiamą energiją pasiima.Taip su Džina/vilke/ ir apeinam visas "šventas" vietas.
Gabija,
Jums bus atlyginta. Visą laiką skirkite maloniems užsiėmimams, kad neliktų vietos slogioms mintims. Taip laikykitės ir toliau.
Papildyta:QUOTE(Ryke @ 2008 11 21, 13:09)
as siuo metu svitinama. Jau ipusejo. Poveikis - skauda gerkle ir koseju, bet gal ir ne to... Niekaip nesusieju.
Sveika,
Ryke,
Mano mamytė, kai vyko švitinimai taip pat kosėjo, šiek tiek pradėjo bėginėti nosis, tai jai pripažino besirezorbuojančią pneumoniją. Kaip suprantu - tai plaučių uždegimo pradžia.
Gal ir Jūs kur peršalote.
Papildyta:QUOTE(SVETA K. @ 2008 11 20, 22:45)
Siandien pagaliau gavau savo biopsijos atsakyma-difuzine dideliu B lasteliu limfoma.Pirmadieni i ligonine,hematologijos skyriu.Dar niekas man nieko nepaaiskino nei del agresivumo,nei del gydymo.
Sveta K. Viskas BŪTINAI BUS GERAI. Laikysime kumštukus už Jus.
Sveikutės visos,
Mergaitės,
Buvau iškritusi truputį " iš trąsos". Užgriuvo darbų lavina (trumpam užbėgdavau paskaityti, kaip Jums sekasi), o kartu ir mikrobų armija
Nesuprantu, ar tiek įmunitetas nusilpęs... nors vartoju visokius C, žolelių arbatas, ir t.t. Ir vyrui tas pats. Ar čia toks virusas...Nesenai sirgau, ir vėl. Šiais metais kažkaip kimba į gerklę - po dienos skaudėjimo dingsta balsas, skonis ir kvapas. Neišeina nė mamytės aplankyti - bendraujame telefonu.
Man iškilo toks klausimėlis. Ir ne pirmą kartą (tik jį prisimenu, kai apsegru). Ar Jūs , mergaitės , kurios gydotės skiepijatės nuo gripo ? Ar tai tikslinga ? O gal negalima?
Būkite sveikos ir laimingos.